Ruby, tako cu i uciniti. Zivim blizu jarunskog placa, pa ce mi prva ruta biti Mladost bazen. Blizu, ali opet kad si sam u autu i 1km mi izgleda too much.
Jednostavno mi je ici i do Metroa, po Ljubljanskoj samo ravno, par skretanja, i sparkanje ravno tj ukoso.

Mm je jedan od onih koji poludi na spore vozace, i pozivcani ako se ne sparkiraju u 3sec, tako da ja vec godinama slusam njegove komentare- daj kaj se vuces, mici se sa ceste ak ne znas voziti, gle, sparkirao je auto ko da mu je iz dupeta ispao ( oprostite na izrazu ), tako da je uz strah moj problem da sam smetalo na cesti.

Sa instruktorom vozim po ogranicenju.Sta to znaci? Ljubljanska 60km, Savska 50, Horvacanska 40, i ja te granice ne prelazim. Jako se borim sa tim ogranicenjima, jer kad vidite da na Horvacanskoj prelete svi kraj vas 80, onda si mislim da me psuju i zivcane( jer me svi preticu i ostanem u najvecoj spici sama na cesti). Cijelo vrijeme mi instruktor govori da se ne zamaram time, i onda sama skuzim da ti koji su me preletili, nasli smo se svi na semaforu, jer su se svi oni tamo nagurali, a ja sam lijepo laganini dosla i vec se pali zeleno i ne moram cak ni stati .....jel kuzite o cem pricam?

Nisam ni znala da ima toliko vas koje se boje.....i koliko god da citam o vama i je i nije mi lakse, jer znam da nisam sama, a opet, svatko misli za sebe da je njegov strah najveci.....ne znam, dajte mi vi molim vas svoje blagoslove, pa cu nadam se uz veliki trud uspjeti. Nisam bas neki borac u zivotu i lako odustajem. Najradje bih htjela da se jedno jutro probudim sa ljubavlju prema voznji i autima, i sva ova "nocna mora" nestane.