Cure iz Rijeke i okolice: petak u 10 ujutro, Pizzeria Pampas, Trsat. Kavica, a ako nam se bude dalo i papica.
Cure iz Rijeke i okolice: petak u 10 ujutro, Pizzeria Pampas, Trsat. Kavica, a ako nam se bude dalo i papica.
:D
:D
a subota!!! mi stižemo u rijeku tek u petak navečer...
ajde jedna repriza u subotu...
pojma nemam di je to :?
može malo smjernica![]()
Pampas - kad ideš od dvorane mladosti nizbrdo put kasarne (ubi me, ne znam kako se zove ulica... a radila u susjedstvu 7 godina)
e, pa na lijevoj strani ... malo poslije ti je groblje na desnoj...
a jesam ga objasnila...![]()
ne možeš fulati, velika pizzeria ima lijepo dvorište... nekad je bila čak i ljuljačka za klince... ima li još uvijek?
i mi bi dosli,nekako mi vise pase petak
onda Pampas u 10
Ulica se zove Slavka Krautzeka čini mi se. Znači poslje dvorane mladosti cca 500 m s lijeve strane, prije groblja. Još uvijek imaju igračke za klince i veliku terasu za igranje i uživanje u suncu. Ako netko ne zna šaljem br. moba na pp pa se dogovorimo.
slavka krautzekatibica prvotno napisa
sve sam zaboravila, a čak sam nekad radila u bijeloj patroli i znala sve ulice po gradu...
![]()
Mi ćemo sigurno doći, ali teško u 10, to nam je prerano... nadam se da ćete se malo dulje zadržati.
Ma samo ti dođi, bit ćemo tamo! :D
Nego, samo sam se htjela malo požaliti: jedva čekam da stanem ponovo u svoje hlače i majice jer NEMAM ŠTO OBUĆIIIII!!!!
S druge strane, kasnije ću imati veći izbor nakon toliko mjeseci pa ću se čuditi.![]()
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrja tek sada vidim a nemam danas vremena za doći,
![]()
![]()
jućer bila po gradu ui baš mislila pitat jel tko za
A i Balarosu čeka sličica
Uživajte cure.
Nazalost, Tin je odlučio sabotirati naše druženje s vama i spavao do 11... nadam se da ste se lijepo proveli.