Za svoju ženu sm uvijek imao vremena. kad ona radi drugu smjenu, ja bih išao na posao tek oko deset sati. To vrijeme sam bio sa suprugom i sinom. Obično se vratim kući oko 3-4 sata. Tada preuzmem malog i igramo se ili odemo u šetnju. Svaku večer kupamo dijete i u ovih 10 mjeseci mislim da sam samo dva-tri puta propustio kupanje. Mama se povuče u svoju sobu oko pola osam do osam i onda smo sami i imamo vremena za sebe. Skoro svaku nedjelju provedemo zajedno cijeli dan, osim kada ona ode s malim kod svoje mame, onda ja dođem u ured raditi. prošlo ljeto u osmom mjesecu smo otišli supruga i ja na more na 5 dana, jer sam vidio da joj treba odmor, a i meni je trebao. Dijete su čuvale obje bake. Dva dana kod moje mame, a tri kod njene. Supruga kada radi često kada ide s posla skrene do mene u ured i popijemo kavu zajedno ili kupimo što nam treba.sorciere prvotno napisa
Kad je bil trudna nekih 6 mjeseci totalno sam se maknuo iz ureda i od onda sam radio od kuće da budem što više uz nju. Dva-tri puta tjedno idemo na fitness zajedno, malog okupamo ranije, a baka ga stavi spavati.
kako za sve to imam vremena? Sve drugo sam stavio po strani. S društvom nisam izašao nakon što je zatrudnila. kad je bila trudna oko 4 mjeseca, morala je ostati u bolnici ko 6 dana zbog manjih komplikacija. Dolazio sam kod nje u posjete svaku dan dva puta, a ponekad i tri puta.
Kad god je išla na redovite trudničke preglede, uvijek sam išao s njom i strpljivo čekao u čekaonici s ostalim trudnicama. Nisam tamo baš viđao druge tate. Pokušavao sam biti s njom kada god je to bilo moguće da joj budem i podrška, ali sve je to uzalud bilo jer sam fulao i jednoj stvari: Nisam uspio razdvojiti nas i mamu. I sada kada to kinačno mogu, nju to više ne zanima.
Niti sam ja savršen, niti je moja mama svetica nit moja žena vještica. Sada kada gledam na sve probleme, čini mi se da su to jednostavno krive okolnosti. Moj san od malih nogu je imati svoju firmu i veliku obitelj.
Moja mama je imali drugačija očekivanja, ja drugačija a supruga isto tako. Mama je mislilia da će uz snaju dobiti i prijateljicu za razgovor uz kavu, a ja sam joj rekao da to zaboravi.
Prije dolaska supruge u kuću, mama i ja smo nekako funkcionirali. kad je supruga došla, pokušali smo se što više njoj prilagoditi. iako ja volim začinjenija jela, počela su se kuhati laganija jela. Kuća se promijenila, neki su zidovi srušeni, stavljene su zavjese koje su se suprugi sviđale. Supruga i ja smo birali novu kuhinju, novi stil sa stolicama, novu boju za zidove i sl. Pošto imamo i veliku okućnicu od oko 1000 m2 posadili smo i mali voćnjak, nabavili mačka po njenoj želji, a o kojem se sada ja brinem.
Kad mi je njen tata rekao prije svatova da se čuvam da je ona zajeba... shvatio sam to kao šalu. I njeni roditelji su isto veliki faktor. Kada sam išao kod njih razgovarati i objasniti nam što nam se dešava i da oni pokušaju s njom razgovarati dobio sam odgovor tipa: ti si pametniji i popusti joj. U prošlu subotu sam razgovarao sa suprugom i dogovorili smo se da ostanemo u kući još neko vrijeme, da ću ja mamu i nas razdvojiti, tj. napraviti joj mali stan u dvorištu i da će mo uplatiti dvije stambene štednje i za dvije godine podići brzi kredit i prodati kuću i kupiti kuću u gradu. Dan kasnije otišla je kod svojih i kad se vratila promijenil priču, da on to ne želi već da ide u stan i da nosi dijete sa sobom.