ma sad se mi možemo raspravljati do sutra, ali ne možete preko interneta sagledati situaciju. Tata77 mora sam odlučiti što je najbolje, i pokušati se obratiti nekom za stručnu pomoć, želio sačuvati svoj brak ili ne.
Evo i ja imam svetu svekrvu, koja daje više nego što bih htjela i više nego što je itko pita, i ja se trudim ali otkad sam trudna živci su mi slabiji i u zadnje vrijeme sam 2x izgubila kontrolu - ali to je bilo da sam 1x očitala kraću bukvicu i 1x grdo pogledala. I bilo mi je žao. I planiram jedan ragovorčić s njom da se probamo dogovoriti, premda ne vjerujem da će uroditi dugotrajnim plodom. Ali nisam nikad nikog fizički napala, niti bih skakala s djetetom preko balkona - što ne skače sama?
Sigurno da i žena ima svoju stranu priče, ali još jednom - da se radi o muškarcu koji je izjavio da mu je dijete uništilo život, fizički napada ženu i punicu, prijeti samoubojstvom i ubojstvom djeteta NITKO od vas ne bi stao u njegovu obranu! Promislite malo!
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ne možete donijeti konačan sud pa bi ta mišljenja (koja se sva mogu bazirati samo na pretpostavkama i individualnim iskustvima) trebalo bar malo obzirnije iznositi, jer čovjek ipak nije u lakoj situaciji.