Evo moj Fran ima 7,5 mjeseci i nedavno smo uveli i drugi obrok. Međutim on oba obroka, voće ili povrće ( ponekad s mesom ) pojede količinski oko 200 do 300 ml. Ne znam da li je to previše, međutim ja mu dam koliko hoće, ponekad pojede 300 ml kašice ( npr. palenta s tikvicama ) i nakon sat i pol do dva traži sisati. Moram priznati da bez obzira što jede da sisa nakon dva sata osim kada mu priredim gris s voćem onda sisa najčešće nakon tri sata. Moram priznati da i kaka po pet puta na dan. Zanima me koliko vaše bebice pojedu kašica i da li je to što Fran pojede previše ili da mu jednostavno dam koliko hoće. Evo jučer za ručak je pojeko kašicu od piletine, krumpira, karfiola i tikvice oko 200 ml, i za sat i pol je tražio sisati. Nakon svakog obroka ponudim vode, tako da pretpostavljam da nije žedan, i kada sisa nakon kratkog vremena vidim da to nije maženje već da fino sisa. Fran je oduvijek bio beba koja je sisala ( dok je samo sisao ) svakih sat do sat i pol najviše dva. Ne mogu reći da je jako bucmast s obzirom da je s šest mjeseci imao 7910g i 75 cm. Sada mi se čini da je možda dobio oko kilogram. Koja su vaša iskustva, i koliko vaše bebice pojedu kašica?