-
univerzalno cjepivo
sad sam cula da to postoji a malenu smo cijepili vec nekoliko puta (sad ima 4mj pa onda znate sto je sve primila)
Ljuta sam jer mi to ljecnik nije ni spomenuo i sad ne znam da li ju mozemo primiti kad je vec na pola programa cijepljenja? I ne znam nista o tome osim da su u pitanju 3 injekcije i da kosta 350kn.
Sto mislite i znate o tome i kakva su vasa iskustva?
Racunala sam da ce primiti 14 injekcija(ukljucujuci i hepatitisB) do godinu dana. Pa to mi je grozno.
-
Mi smo Luku cijepili sa 6u1 i sa 4 cijepljenja ćemo sve riješiti uključujući i Hepatitis B. Svaki put to privatno plaćamo 450 kn, jer idemo kod privatnog pedijatra.(dr.Sabol)
Možda da nazoveš pa da pitaš dali se može smanjiti i olakšati broj cijepljenja bez obzira na to što je već primila ta neka cjepiva.
(meni se čini da mi je netko spominjao da se to može kombinirati ali nisam sigurna)
Ako hoćeš pošaljem ti broj na pp.
pozdrav
-
Predatorice jako mi je žao, ali trebala si se malo više informirati o tome. Eto tu na forumu imaš i jako puno topica o cijepljenju.
Sad što je tu je.
-
Kolko ja znam moze se preci na 5u1 nakon sto se prvih par puta primalo odvojeno, bar je meni tako pedica rekla. Moj V. je prvo dobio sa 2 mj. HiB, sa 3 DiTePer + Polio, a sad ce sa 4. mj. 5u1 jer se meni to cini bolja varijanta.
-
cjepivo
super! znaci imamo samo 1 cjepivo vise od tebe y.m.
po mojoj racunici karmen treba dobiti jos 7 injekcija pa ako dobije npr 5 u 1 koliko ce od tih 5 dobiti - sve ili? kako je tvoj mali prosao?
-
mi smo dobili dva puta 5u1 (s 3 i s 4,5 mjeseca), a danas smo dobili 6u1. idemo u laginjinu i svako cijepivo placamo 400kn tj. 450kn ovo novo 6u1.
iskreno bila sam jako zadovoljna s cijepivom 5u1. nismo imali nikakve reakcije, ali evo danas imamo temperaturicu.
i to moramo proci. drzite nam fige da sve zavrsi samo na tome.
-
ako se ne varam jednom je jedna mama koja živi u Beču napisala da njih cijepe sa 6u1 i da su netom poslije povukli sva cjepiva jer nešto nije bilo u redu! kako to da je to sad došlo do nas?
-
provjerila sam!
napisala je 6u1 muckalice koje se svako malo povlače s tržišta i opet uvode :? :? :?
s tim novim stvarima baš i ne treba eksperimentirati :/ na djetetu
-
Ja sam to pisala.
Koktel cjepiva pod nazivom Hexavac je povucen s trzista, a momentalno se koristi Infanrix hexa. Sluzbeno objasnjenje je bilo da je hepB komponenta nedjelotvorna, nesluzbeno kruze svakakve price....detalje sada necu jer mi se kosa na glavi dize od citave ove price s cjepivima. :/
-
-
Da, ova tema mi je bolna tocka.
-
kad sam bebu trebala cijepiti prvi puta dala sam sve od sebe da se uvjerim u ucinkovitost cjepiva 5 u 1. razgovarala sam s imunolozima i zakljucila da je to najbolje rjesenje. uvjeravali su me da je pouzdano, s niskom mogucnoscu komplikacija i sl. po logici cijele price mislila sam da nece biti problema niti sa 6 u 1. u svakom slucaju, sad je kasno.
spava i nadam se da ce sve biti ok! jest da malo nervozno iscitavam forum
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma