Naša beba prošla je 6 tjedana,od samog početka slabije je jela, ali to smo pripisivali njenoj lijenosti da ciki, međutim u zadnja dva tjedna to postaje ozbiljan problem. Isključivo ju dojim,mlijeka ima i na pretek,ali ona po podoju ostaje na dojci samo par minuta(3-5) i nema načina da ju navedem da to bude duže...SOS telefon zvala sam nekoliko puta,sve savjete iskušali,ali sad sam već očajna jer ništa ne poimaže. Ona ne želi ni moje izdojeno mlijeko ni na koji način,nekoliko puta je ipak pojela nešto malo na bočicu...a ne želi niti adaptirano tako da je taj"savjet"već davno prekrižen.
Napominjem, da je sa mjesec dana dobila oko 800gr. od svoje najmanje težine, ali sada dva tjedna kasnije dobila je samo 50gr. Do sada je broj mokrih pelena bio u redu,ona po danu jako živahna...Od jučer popodne sve se jako promijenilo, postala je jako uspavana,i kad je budna samo leži i krevetiću i gotovo se ne pomiče...sinoć je zadnji puta jela oko 9 sati i do 3 u noći ju ni na koji način nismo mogli razbuditi,da bi tada cikila samo 5 min i opet do pola 9 ujutro(iako sam ju u međuvremenu neuspješno pokušala razbuditi i hraniti u više navrata), a jutros je pelena koju sam joj sinoć stavila bila gotovo suha kao nikad do sada. I sada odbija i dojku i moje izdojeno mlijeko u bočici i već sam sva očajna. Inače, bolesna nije ,nema temperaturu...
Pomozite! :?