Thja, mozda nismo u vecini (zene, sta cekate, pocnite sa preodgojem i muzeva, ali i SEBE SAMIH da toga bude vise - bio je jedan topik na tu temu!), ali nas ima i to sigurno ne samo nekoliko onih koje ja znam ... uglavnom, koliko god da nas ima ili nema, ne volim generaliziranja, pogotovo stoga sto ih dozivljavam skoro svaki dan.a zakaj prvotno napisa
Trenutno je frka na poslu koja vec traje mjesecima, radi se i nocu i vikendima i svi manageri kazu "ajde, radite, izdrzat cete, imate kod kuce dosta vremena za odmaranje" i onda kad ja pokusavam objasniti da sam ja taj koji u 90% slucajeva dovodi i podize djecu iz vrtica, razvozi po doktorima i raznim (nuznim) radionicama, a i da zelim provesti koji trenutak sa djecom u igri, a ne samo vidjeti ih kako spavaju u ponoc ... e onda se svi cerekaju i kazu "ma da, ma da ..." i kolutaju ocima sa facom "gle ga, izvlaci se". Neke stvari zaista mogu delegirati na zenu, no obzirom da radi u skoli, friska je na poslu, ne vozi auto () tad su mogucnosti skucene.
Kad je frka doma, kad krene svadja i panika, MZ se rasplace, a ja kao "referentna osoba" (Zdenka2, dobar ti je termin) moram rjesavati probleme i to po mogucnosti da i vuk ostane sit i koze cijele, jer inace sve zavrsi na galami i uvrijedjenosti svih strana.
Ne radim ni ja UVIJEK sve sto sam naveo u tom postu prije, ali radim CESTO i vrijedjam se (opravdano) kad mi se to ne priznaje, bilo kod kuce, bilo u firmi, bilo na forumu - kao sto se i vi zene vrijedjate (opravdano) kad vam vasi muzevi ne priznaju vase obavljene poslove kod kuce i sa djecom.
Danas sam bas specijalno osjetljiv po tom pitanju jer sam nocas spavao 3 sata (MZ 7,5 - toliko nisam spavao mjesecima ...) jer je Zrinka bolesna i kurila je preko 39 i nije silazila (doslovno!) s ruku, a jos uvijek me drzi upala sinusa i na granici sam kolapsa vec neko vrijeme. Ne ljutim se na MZ, ona je odradila svoje noc prije i vjerojatno ce slijedecu noc, no ovdje u firmi se opet ocekuje 150%-tni ucinak (dok sam pisao ovaj post dosle su mi tri NAJNAJHITNIJE stvari za rijesiti, a ja jedva gledam i jedino sto mogu smisleno raditi je surfati po Forumu ... :/).
OK, ovo je bilo OT, ajd vi vratite sad temu u njeno korito, a ja sam se izjadao i sad mogu dalje radit ...![]()

) tad su mogucnosti skucene.
) moram rjesavati probleme i to po mogucnosti da i vuk ostane sit i koze cijele, jer inace sve zavrsi na galami i uvrijedjenosti svih strana.
Odgovori s citatom