Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Jedna tužna ispovjest

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Jedna tužna ispovjest

Drage moje cure i dečki. Ja sam odnedavno vaš član i toliko sam se navukla da jednostavno ne mogu bez vas. Već par dana razmišljam da se javim i valjda je sad došao taj trenutak. Znam da će me mnoge ovdje osuđivati i biti će to s punim pravom.
    Naime radi se o slijedećem. Prije osam godina silno sam željela postati mama i to nam nikako nije polazilo za rukom. Napokon nakon dvije inseminacije ostala sam trudna (pirodno) sa svojim F. Mojoj i MM sreći nikad kraja. Došao je taj dan nakon 26 satu rađaoni došao je on mali F.
    Nakon tjedan dana završavamo u bolnici na kiretaži i on se već tamo stalno plaće, tako da ja sama u sobi s njim 24 sata, bez pomoći i da smijem mrdnut nekamo (onako izmrcvarena nakon kiretaže, tjedan dana nakon poroda ) polako gubim živce i puštam ga da se plaće dok ne zaspi. (znam grozno) Dolazimo doma on i dalje stalno cvili, prolaze dani, tjedni, MM počinje raditi i ja ostajem sama sa svojim djetetom koje i dalje stalno cvili. Nakon otprilike dva mjeseca F dobiva neurodermitis i naravno da cvili (to tek sad shvaćam). Ali onda sam ga umjesto (puno ljubavi i nježnosti koju sam mu trebala pružiti, puštala da se dere (zbog čega i dan danas imam grižnju savjesti i rasplačem se svaki puta kad se toga sjetim)). Onako sav jadan u ranama koje cure, sa rukavicama na rukama grozno i tužno. Ja sam s medicinskog stajališta odrađivala sve, i raspitivala se o svemu, pazila na njegu i prehranu, ali s majčinskog sam bila čista nula.
    Bilo je faza da sam čak rekla mami (iako to nisam niti u jednom trenutku stvarno mislila) da bum sebe ili njega hitila s balkona, jer ovak više ne mogu. On je cvilio, ja sam bila nervozna i to je bio zatvoren i začaran krug. Mislim da su tada pogriješili moji MM i mama što nisu sa mnom o svemu razgovarali i pokušali mi pomoći i eventualno me poslati na neko savjetovanje da mi bude lakše. Dobro ja sam malo zaj..., pa su se bojali možda kaj bi ja rekla.
    KAMOLI SREĆE DA JE POSTOJALA RODA, ILI MOŽDA I JE, ALI JA NISAM ZNALA.
    Bilo je dana kad sam se unaprijed bojala kakve će se volje F probuditi samo da se ne plaće i ne cvili i stalno sam nešto očekivala, da prosjedi, pa bude nekaj vidio, nebu cvilil, da prohoda...i sl. Bila sam prava nemajka.
    Zbog svoje nervoze, često puta je znao dobiti i batine (koje naravno nisu imale nikakve svrhe) Ubite me sad, da takva sam bila i bila sam uvjerena da radim ispravno i najbolje za svoje dijete. Jednom sam ga tak povukla za ruku da je pao i razbio usnu, a meni nije bilo žao kad sam ga vidjela cijelog u krvi. Ak me tad MM nije ...nebu me nikad. Naravno da sam ja naknadno uvijek imala grižnju savjesti i probala sama sebi objasniti i opravdati neke postupke.
    Bila sam nesretna i nezadovoljna sa svojim životom i kako nije onako kako sam si ja zamislila. Bila sam okrutna i tvrda, stroga i moralo je biti kakao sam ja zacrtala da je najbolje, a ni MM nije bio bitno drugačiji.
    Nakon par godina jedan jedini razgovor s mojom šogi (koja nema djece) je u meni nešto preokrenuo i ja sam se malo trgnula.
    U međuvremenu (nakon 3,5g) sam rodila i I, koja je bila čista suprotnost, nije nikada plakala i ja sam se preporodila. Bilo mi je predivno, odjednom sam se osjećala majkom i poklanjala više pažnje svom F.
    Poanta svega je što bi najradje izbrisala njegove prve 3 g života iz njegovog i svog sjećanja, jer se bojim da će on zbog mog ponašanja imati trajne posljedice. Prije neke dvije godine mi šogi (ista ona) rekla kako je on često tužan i ima tužan izraz lica. Kad sam malo bolje gledala, stvarno je i bilo tako. Dosta je agresivan, ima natprosječnu inteligenciju, ali ispodprosječan emocionalan razvoj, tako da mu je dosta teško kontrolirati emocije. Svoju mlađu sestru uopće, ne doživljava, kao da ne postoji, ako joj se obraća to je agresivnim tonom, ili ju tuče, a ona njega obožava. Ako su razdvojeni ( F ide na Lošinj jer ima Astmu na mjesec dana, uopće ne pita za nju). Povremeno kaže kako bi da je nema. Ja sam zbog toga jako tužna i krivim sebe.
    Unazad dvije godine intenzivno radim na sebi da se popravim i preokrenula sam se za 360 stupnjeva na bolje(gotovo da nema batina ni kazni), pokušavam i muža, ali kod njega to ide sporije. Vi ste mi dale dodatnu snagu, vaši savjeti (e da sam ih imala prije). Sve ovdje pokupljeno provodim u dijelo i već dva mjeseca intenzivno se trudim biti MAMA i ide mi sve bolje i bolje i ponosna sam, ali ipak...
    Pokušavam sve riječima i s njim i s njom, mazimo se beskrajno, volimo se kažemo si to i to je divno
    Pitam se ja sada, jesam li sj... svoga smeđeookog slatkića i da li mogu kako promijeniti i nadoknaditi izgubljeno?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Suzizana, vjerujem da ti je tesko, pogotovo kada tako premetas po proslosti i mislis si "da sam bar drugacije napravila". Vjeruj mi, siguran sam da na ovom Forumu i jos sire, bilo gdje na svijetu, nema osobe koja ni jednom nije zazalila za necim sto je napravila u proslosti. Tvoj "grijeh" nije najmanji, ali nije ni najveci i definitivno mislim da si na pravom putu da napravis najbolje za svog sina.

To sto je bilo, to je proslost, a mi moramo zivjeti u buducnosti. A da bi nama i nasoj djeci buducnost bila bolja trebamo raditi u sadasnjosti. Super je da si promijenial puno toga u sebi, samo nastavi tako, no jedna od vaznih stvari koju tek trebas napraviti je da se pozdravis sa prosloscu. OK, bilo je sto je bilo, naucila si puno toga na svojim greskama i sad ides dalje i ne osvrces se unazad.

Ovo o cemu pises, da ti sin ima agresivne ispade, da se sukobljava sa sestrom itd, sve to sto si spomenula imam i ja u svojoj kuci. Naravno, nismo ni MZ ni ja bezgresni, i mi smo napravili neke greske u pocetnom odgoju i brizi za Vedrana, tu sigurno lezi poneki razlog sadasnjem njegovom ponasanju, no neke stvari dolaze i genetikom, neke dolaze sa strane (mozda dobar dio te agresivnosti potjece od neadekvatnih crtica, drustva u vrticu ili nekog slicnog izvora,a ne tebe?) ...

Najbolje sto mozes napraviti za svog F-a je da mu das upravo to sto si i nama napisala - puno ljubavi i razumijevanja - i nemoj sustati u tome, utjeci i na TM-a da se i on pridruzi.

Zelim ti puno srece!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Trebalo je hrabrosti sve ovo napisati i objaviti.
    Sad kada si svjesna svojih pogrešaka, nemoj plakati nad prošlošću, nego iskoristi svaki trenutak da to ispraviš. Posveti svojoj djeci svu ljubav i pažnju, potraži stručnu pomoć nekog dobrog dječijeg psihoterapeuta koji će vas savjetovati i voditi u daljnjim koracima. Ne očekuj čuda preko noći, ipak je to trajalo godinama i ne može se odnos tebe i tvoje djece promijeniti u tren oka. Za sve rane treba vremena dok zacijele, a uz puno samokontrole, strpljenja i volje, vjerujem da će vaše s vremenom zacijeliti.
    Sretno!

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala vam na ovim divnim riječima podrške.
    i sad se cmizdrim dok ih čitam. mješaju mi se stari osjećaji, sa vašim riječima.
    mislila sam da će poslije mog posta biti drvlje i kamenje po meni.
    kad vas čitam svi ste tako divni nemate niti jednu manu...
    stvarno vam se divim, kad bi ja mogla barem biti takva...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa
    i sad se cmizdrim dok ih čitam. mješaju mi se stari osjećaji, sa vašim riječima.
    ..a imamo,imamo-vjeruj mi.IMAMO!!!....i puno puta pogriješimo i poslije nam bude žao......

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..a imamo,imamo-vjeruj mi.IMAMO!!!....i puno puta pogriješimo i poslije nam bude žao......

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj suzizana, lako je izgledat savrsen

tesko je ne biti savrsen i priznati to na glas

drzi se, djeca su vrijedna svakog grama truda kojeg u njih ulozimo...

a najpotrebnija im je nasa ljubav upravo onda kad izgleda da je najmanje zasluzuju

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Potpisujem tateka i predlažem ti da se sinu dodatno posvetiš, da mu svojom pažnjom nadoknadiš i ukloniš posljedice onoga što je bilo. Mislim da bi bilo dobro da razgovaraš s dječjim psihologom koji će te bolje uputiti što činiti da bi se raspleli emotivni čvorovi koje tvoj sinčić nosi u svom srcu.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Draga Suzizana, nemoj ni slucajno misliti da smo ovdje svi savrseni.
    Ok, bar ja sigurno nisam.
    U nekim tvojim recenicama i sebe prepoznajem. Postporodjajna depresija, nervoza, placljivo dijete, vjecno nezadovoljstvo i tjeskoba u prvih godinu dana. Iako znam da sam uglavnom bila i njezna i pazljiva i puna ljubavi, ipak sam radila brojne greske, a tad sam bila uvjerena da sam u pravu. Naucila dijete da samo zaspi uz plac. Ponekad ga udarila ili kaznila, cesto vikala.
    S vremenom sam pocela shvacati da to nije dobro, a cak i kad sam shvatila, trebalo mi je (i neki put mi jos uvijek treba) energije da kontroliram svoje reakcije.
    I poput tebe, s drugim djetetom sam od pocetka pocela na bolji nacin, i sve je bilo puno lakse.
    Ipak, ja sam optimist
    I slazem se sa Zdenkom i tatekom, cak i ako ne mozes bas sve, puno toga mozes sinu i sada nadoknaditi. I nemoj se ustrucavati traziti pomoc i podrsku. I od strucnih osoba, ali i od nas tu na forumu. Mani je u nekim situacijama forum jako puno pomogao.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Draga, napravila si najveći korak, a to je da si priznala sebi i drugima da nisi savršena i da trebaš raditi na sebi.
    Uloga majke je nešto najdivnije što se može desiti jednoj ženi, ali nije uvijek lako nositi se s time što ta uloga nosi.

Ne muči se previše sa stvarima koje su prošle, već se skoncentriraj na sadašnjost i budućnost i na to što možeš učiniti da ispraviš pogreške. Naravno da to ne možeš sama, ali uz podršku obitelji i stručnu osobu, vjerujem da ćeš uspjeti.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Samo da ti kažem da su ti dječica predivna.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Suzizana - svaka čast na tako jakom uvidu i tako jakoj promjeni i snažnom rastu i napredku!

Zavidim u neku ruku! Ja već dugo nisam osjetila da sam se pomakla s mjesta. A to nije zato što sam na savršenom mjestu zasigurno. Tako je lijepo biti čovjek i biti sve bolji i bolji....
    Mjenjala bi svu savršenost svijeta za korake ka njoj.

Uživaj sad u predivnoj dječici... na avataru zrače toplinom i dobrotom i zadovoljstvom! Pazi da ne upadneš u gult tripove (meni se to događa čim viknem... a omakne mi se... ) jer krivnja najčešće koči stvaran rast. Djeca se strašno brzo i lako "regeneriraju" tako da ti se stvari vjerojatno čine lošijima nego što uistinu jesu.

Puno sreće ti želim!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sreca je da razumijes di si pogrijesila i da radis na tome da situaciju ispravis, nisi nemajka poradi toga, a uz malo truda bude F vec sve to zaboravio i promjenio i svoje ponasanje.
    Hrabro od tebe da si sama sebi priznala pogreske. Svatko od nas grijesi u odgoju i ponasanju prema malisanima, neki priznaju i mjenjaju, neki rade i dalje isto jer mozda nisu ni svjesni. Sve u svemu nitko nije savrsen.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Draga, napravila si najveći korak, a to je da si priznala sebi i drugima da nisi savršena i da trebaš raditi na sebi.
    Uloga majke je nešto najdivnije što se može desiti jednoj ženi, ali nije uvijek lako nositi se s time što ta uloga nosi.

Ne muči se previše sa stvarima koje su prošle, već se skoncentriraj na sadašnjost i budućnost i na to što možeš učiniti da ispraviš pogreške. Naravno da to ne možeš sama, ali uz podršku obitelji i stručnu osobu, vjerujem da ćeš uspjeti.

Spooky , eto baš to sam htjela reći.

... i ja se često pitam jesam li dobra majka svojoj djeci i trudim se svaki dan, ponekad ispitujem vlastite postupke spram svoje djece, učim iz vlastitih grešaka, a njihov osmjeh mi je najveća nagrada.

Za tebe i tvojoj dječici !

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Suzizana, svaka čast na hrabrosti da ispričaš svoju priču, sigurno je bilo jako teško staviti te riječi na papir/screen, ali i katarzično, zar ne? Mislim da je promjena koju si ti učinila stvarno velika stvar. Sama znam kako je teško iz korjena mijenjati obrasce ponašanja. Nakon što prvi put udariš dijete, drugi put je lakše, treći još lakše... a prekinuti to činiti užasno je teško. Mislim da si na pravom putu i da je najvažnije da tvoja dječica svaki dan dobivaju ljubav i sigurnost koju im samo mama može dati.
    Mislim da je slušati svoju bebu kako vrišti i ne moći je umiriti gore nego slušati struganje noktima po ploči... mislim da je svakom roditelju koji se našao u toj situaciji slika s bacanjem s balkona prošla kroz glavu...
    Samo, hrabro...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Suzizana

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Suzizana
    Ne troši energiju na grižnju savjsti, iako stvari baš nisu bile najbolje, vjerovatno si ti davala najviše što si u tom trenutku mogla. Čini mi se da je i tebi bila potrebna pomoć, u tvojoj novoj ulozi majke, koju si samo "tehnički" super odrađivala.
    Imati dijete s neurodermitisom zna biti jako iscrpljujuće, ja to dobro znam...
    Imaš prelijepu dječicu!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kopiram post sa duplog (obrisanog) topica:

Citiraj lejla prvotno napisa
    Draga Suzizana i jedno veliko za hrabrost

Ja sam imala duuugo vremena los kontakt sa B (prve 4 godine). Nesto njegov karakter (koji je identican mome), nesto los start, ... ma svega. Nikad mi ne bi pris'o da se pomazi - jednostavno strogo poslovno. Onda sam se intenzivno (uz pomoc MMa) posvetila njemu. Provodila jako puno vremena sa njim nasamo. Proces zbizavanja je trajao sigurno par mjeseci. Sad' vec pridje, trazi kontakt, paznju ...

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

curke, opet se plačem, ali od sreće.
    VELIKO HVALA SVIMA NA TAKVOJ PODRŠCI
    volim vas sve iako vas ne poznajem, a kaao da se znamo već godinama.
    dans sam cijelo popodne ispunjena nekom posebnom srećom, zahvaljujući vama, i jako sam si dobra sa svojom dječicom, nismo niti jeno od nas digli ton ni vikali ni galamili. kakav dobar feelig!!!
    PUSA SVIMA

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

suzizana
    ti si napravila prvi i najteži korak: suočila si se sama sa sobom i svojim problemom. sad krećeš prema naprijed i vjerujem kako i tvoja djeca već sad osjete promjene na svojoj mami.
    ja prva, a vjerujem i dosta cura ovdje, smo daleko od savršenstva. ovo je mreža i sve može izgledati puno ljepše i idiličlnije nego je unutar naša 4 kućna zida. sve imamo i mane i vrline, zavisi koliko netko iskaže jednih koliko drugih ili koliko drži vagu među njima.
    ti si svoje priznala javno i tu je tvoja prednost i početak.
    od srca ti želim da ustraješ na mijenjanju sebe jer kad si ti zadovoljna i dica će ti bit. isto tako i obrnuto.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Suzizana,mislim da su su ti već svi rekli pa ja neću ništa puno dodavati osim da nitko nije savršen i da je svatko trebao određeni period da se prilagodi djetetu , iglavnom U POTPUNOSTI te razumijem

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sve što si napisala potpuno mogu shvatiti, kad se jednom uđe u taj krug užasno je teško izaći. A dječica su ti na Avataru predivna, i ne čini mi se da ti F. ima tužne oči!!! Baš je prekrasan dečko.
    Inače, i meni je moj F. jedno vrijeme stalno bio cendrav, budio se loše volje, nije mi bilo jasno što je i na kraju je završio s tako teškom upalom pluća da je 5 dana bio u bolnici. Nisam si mogla oprostiti što odmah nisam pomislila da ga nešto takvo muči (bila sam kod doktora, upala se nije čula na slušalice pa nismo na to posumnjali).

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ova ispovjest je stvarno tužna ali je ujedno i veliki korak naprijed. I ja sam sa svojom jecom učinila velike greške, koje bi svakako htjela izbrisati iz povjesti. Na žalost ne mogu. ALi mogu se svaki dan iznova truditi da svojoj djeci pružim ljubav, razumijevanje i poštovanje prema njima kao osobama.

Roda je kod mene jako utjecala na moj stav prema životu, roditeljstvo i senzibilitet za tuđe probleme. Nekako vidim da će i kod tebe biti tako

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

suzizana, kako je do sada sve bitno već rečeno, ja ti samo šaljem jedan veliki zagrljaj podrške

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i od mene jedan veliki
    samo tako nastavi

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Jedna tužna ispovjest

Sve ovdje pokupljeno provodim u dijelo i već dva mjeseca intenzivno se trudim biti MAMA i ide mi sve bolje i bolje i ponosna sam
    Mislim da si sama sebi već sve objasnila i da si na pravom putu. Velika pusa i

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čestitke na hrabrosti da objaviš priču...
    na pravom si putu, jer si priznala pogrešku...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa

Potpisujem i dodajem: sretno!

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Suzizana

Hvala ti što si podijelila s nam svoju priču...

Želim ti sve najbolje i tvojoj dječici

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ti si predivna mama! i dobar roditelj. svi roditelji griješe; samo rijetki to prepoznaju i pokušaju to popraviti

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pitam se ja sada, jesam li sj... svoga smeđeookog slatkića i da li mogu kako promijeniti i nadoknaditi izgubljeno?
    nisam citala ostale odgovore, pa ne zamjeri ako se ponavljam. mislim samo, daj mu vremena, kao sto si i sebi dala, da se promjenis. daj mu vremena... ne opterecuj se prosloscu, gledaj u buducnost... sve ce doci na dobro. errare humanum est et confiteri errorem prudentis.

inace, ovom si pricom nacela tabu-temu (ne mislim na ovom forumu, nego opcenito), jer u javnosti postoji slika savrsene, sretne, nasmijane i (naspavane) majke koja od prvog trena kad ih ugleda obozava svoju djecu. i sve sto ne odgovara toj ikoni se degradira. a svi smo ti mi ljudi, zene nesavrsene, nesretne, tuzne, u prvim njihovim mjesecima ionako najcesce nenaspavane...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

~~~

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

~~~

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

~~~

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa

inace, ovom si pricom nacela tabu-temu (ne mislim na ovom forumu, nego opcenito), jer u javnosti postoji slika savrsene, sretne, nasmijane i (naspavane) majke koja od prvog trena kad ih ugleda obozava svoju djecu. i sve sto ne odgovara toj ikoni se degradira. a svi smo ti mi ljudi, zene nesavrsene, nesretne, tuzne, u prvim njihovim mjesecima ionako najcesce nenaspavane...
    Tako je! U rl mi se takve stvari nisu događale,ali čitajući ovaj i još poneke forume jesu....Mislila sam da sam promašen slučaj....

No izvukla me je moja mama i na tome sam joj beskrajno zahvalna
    Također mi je sa svojim iskustvom pomogla i sveki

U tim trenutcima mi je trebalo realno iskustvo,proživljeno ,a ne uljepšano ili dotjerano

bez uvrede,nitko nije savršen

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Ajmusa prvotno napisa
    A dječica su ti na Avataru predivna, i ne čini mi se da ti F. ima tužne oči!!! Baš je prekrasan dečko.
    Potpisujem!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jer u javnosti postoji slika savrsene, sretne, nasmijane i (naspavane) majke koja od prvog trena kad ih ugleda obozava svoju djecu.
    I jos pritom ima uvijek savrseno veseli izraz lica (nikad ne vice na svoju djecu, uvijek ima strpljenja i vremena koliko god trebalo), uz savrsenu frizuru i ten ona pored stednjaka stoji savrseno zrihtana, pregaca je tu, milion jela se kuha istovremeno. Kuca se blista. Ona to sve odradjuje sa smjeskom na licu dok dijete zadovoljno spava u koljevci pored I mi se uporno takmicimo s tom nepoznatom zenom.. dok jednog dana ne shvatimo da ona ne postoji 8)

Bas si me inspirirala MC

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    pregaca je tu
    Ma kakva pregača, odjevena je u kašmirske pulovere poput Bree iz Očajnih kućanica.

Zaboravila si spomenuti da sama šiva odjeću, ako ne sebi i mužu, onda barem djeci, plus prezire žene koje naručuju torte i kolače, jer ih, naravno, sama peče. Iz hobija drži klavirske koncerte u lokalnom domu kulture. Mislim, kad ne organizira dobrotvorne večere.

I ja sam dobila inspiraciju.

Zapravo je bitno da ovo

Citiraj maria71 prvotno napisa
    nitko nije savršen
    nikad ne smetnemo s uma.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Zapravo je bitno da ovo

nitko nije savršen
    nikad ne smetnemo s uma.
    I ne samo to.. Informacije na forum u su debelo filtrirane. Svi mi pisemo samo ono sto zelimo pisati. Tako da je vrlo lako steci krivu sliku o osobi.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo tako.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jer u javnosti postoji slika savrsene, sretne, nasmijane i (naspavane) majke koja od prvog trena kad ih ugleda obozava svoju djecu.
    I jos pritom ima uvijek savrseno veseli izraz lica (nikad ne vice na svoju djecu, uvijek ima strpljenja i vremena koliko god trebalo), uz savrsenu frizuru i ten ona pored stednjaka stoji savrseno zrihtana, pregaca je tu, milion jela se kuha istovremeno. Kuca se blista. Ona to sve odradjuje sa smjeskom na licu dok dijete zadovoljno spava u koljevci pored I mi se uporno takmicimo s tom nepoznatom zenom.. dok jednog dana ne shvatimo da ona ne postoji 8)

Bas si me inspirirala MC
    Mene ovakvi opisi ne asociraju na Forum ili pak serije vec na reklame za sredstva za ciscenje - nate ono: cilit, arf itd.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

a-ha. Ti se smiješiš, a sve se po kući čisti i glanca samo od sebe...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

suzizana

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

suzizana, osim , samo bih rekla kako nije Rodin forum zaslužan za promjene u tebi.
    Ti si sama osvijestila svoju želju, a ovdje si našla podršku.
    Kako smo mi svi podrška tebi, sigurna sam da je i tvoja priča - podrška nama

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Zapravo je bitno da ovo

nitko nije savršen
    nikad ne smetnemo s uma.
    I ne samo to.. Informacije na forum u su debelo filtrirane. Svi mi pisemo samo ono sto zelimo pisati. Tako da je vrlo lako steci krivu sliku o osobi.
    da

i ovo se treba staviti u sticky na svaki pdf

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne znam što više dodati,osim - uživaj u svojim krasnim klincima!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •