Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: tekuća stolica

ldugandz

Početno tekuća stolica

Molim vas savjet.... nisam sigurna da li je sve ok....ili da se zabrinem... Uglavnom moj sin će za dva dana navršiti tri mjeseca te od toga poslijednja dva ima konstantno tekuće stolice u kojima zna biti sluzi. One su zlatne boje, pa i narančaste, imaju u sebi one mrvice nalik na neke sjemenke. Zabrinula bih se ja ja i jače da on dobro ne napreduje, ali mjesečno dobiva preko kile, zadovoljan je i dobro mi spava. Naravno , najbitnije sam zaboravila, samo je na prehrani maminim mlijekom, nema dudu, nema čajića. Pitala sam svoju pedijatricu koja je rekla da su svakave stolice normalne kod dojenog djeteta i dotle dok težina ide prem gore i on je zadovoljan da ne brinem. Molim vas za svjet jer one su stvarno jako tekuće.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nemaš brige, to ti je sve normalno
    kako raste , razvija se i probavni sustav, pa je normalno da se i kakica mijenja

ldugandz

Početno

Sad sam skužila da si možete protumačiti kao posljednja dva dana, ali mislila sam da on već posljednja dva mjeseca ima tekuću stolicu... to je ok?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tekuću stolicu će imati sve do početka dohrane (kašice), a zašto? pa zato jer je majčino mlijeko jako probavljivo (nema puno "ostataka" za baciti)

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Normalno je. I Ivo ima tekuču stolicu ( a i kakva bi bila kada je na majčinom mlijeku )
    Ivo čak zna ponekada imati i zelenu stolicu (ali isto dobro napreduje) ali budući da je isključivo dojen doktorica kaže da nije zabrinjavajuće.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa zar je ikada imao tvrdu stolicu? Mislim da ne trebaš ništa brinuti. I moj maleni je s 2 i pol mj počeo mijenjati "kvalitetu" ali i "kvantitetu" kakice - s 3-4 kakice na dan prešao je na jednu svaka 3,4 dana, kakica je postala mrvicu tamnija, bilo je sve manje "sjemenki", onako gusta, homogena, tekuća smjesa žarkozlatnožutosenfaste boje...

ldugandz

Početno

e pa upravo je takvu homogenu, senfastu, gustu imao prvih mjesec dana, pa je nakn toga prešlo u tekuću ,ali ako je i kod vas ista situacija.... sad mi je lakše...hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •