Balarosa prvotno napisa
Nije nužno Belladona za skidanje temperature, ako je bezuspješno pripravak je očito pogrešan. Ja T. skidam temperaturu s Pulsatillom i on je baš dijete iz opisa koji je kopirala MamaRibice "... su blaga, nježna i plačljiva... ...Ova djeca žele da ih se drži, mazi i pazi." pa ako prepoznaješ malenu u tome, možeš probati skidati temperaturu s tim pripravkom. Preporučila bih ti svakako knjigu Romane Đekić "Homeopatija za svakoga" baš za tu prvu pomoć i snalaženje među pripravcima.
Inače, ja konstitucijski dajem 3-4 puta dnevno kad se neka bolest tek počne zakuhavati i otkako to uzima nijednom se ništa nije zakompliciralo. Možda vam i potencija ne odgovara? Mi smo svašta isprobavali dok nismo došli do kombinacije koja nam dosta odgovara, a mislim da ima i još mjesta za poboljšanje. Puno pomaže zapisivanje simptoma i reakcija na pripravke i što više to pratiš, više stvari ćeš znati uočiti i sama. Vjerujem da je strašno bitan angažman roditelja jer smo mi ti koji prenosimo informacije i vidimo što se dešava iz prve ruke.