Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: firma za adaptaciju stana po sistemu "kljuc u ruke"

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno firma za adaptaciju stana po sistemu "kljuc u ruke"

spremamo se za adaptaciju stana i razmisljamo uzeti neku firmu da sve sredi po sistemu kljuc u ruke. totalka dvije kupaonice, kuhinje, zatim zidovi, instalacije, nova vrata, parketi...

kad se sjetim koliko nas posla ceka, i zivaca, ako bi isli sam-svoj-majstor, cini mi se bolje platiti nesto vise ali manje zivaca potrositi.

ima li tko iskustava? moze i imena firmi.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

he, he, zar misliš da uz poslovnu etiku koja vlada na ovim prostorima postoji ijedna varijanta koja ne bi uključivala stražarenje nad majstorima i utrošak ogromne količine živaca? želim ti sreću!

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne znam, ja sam uvijek sklona varijanti "plati pa se rugaj" ali ovo ne bih jer...sam jednom za stan trazila ponudu od firme po preporuci i dobila ponudu na hrpu love a neke su se stavke ponavljale po par puta, jer mi je kum tako radio i na kraju se osjecao prevaren i bio nezadovoljan, jer nema sanse da ti naprave dobro i posteno ako nad njima ne stojis i kontroliras svaki potez. kucu smo renovirali tako da smo uzeli provjerenog majstora koji ima svoje kooperante i mm je stajao nad njima mjesec dana i kontrolirao svaki potez a ipak su uspjeli sfusat npr jedan dan kad ga nije bilo keramicar je dio plocica napravio bez zavrsne lajsne iako je bilo naglaseno da lajsna mora ici na svaki zavrsetak (i jos nas je uvjeravao da se to uopce ne vidi), fuge na kraju nisu one nijanse koju sam ja trazila nego puno svjetlije, sve su uticnice bile nahero, senzori lose smontirani i sl. to se cine kao sitnice ali kad izgubis toliko vremena i zivaca i platis naravno da hoces da sve bude kako si zamislio. i ostavili su mi rupetinu na zidu za zvono iako im nikada nisam rekla da hocu zvono.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nad majstorima cemo svakako strazariti, ali treba ih prvo naci i medjusobno uskladiti! barem dio vremena i energije bih zeljela ustediti, a ne sumnjam da cemo ih potrositi jaako puno (plus zivaca)

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

moje ti je iskustvo da uvijek izgubis jednako zivaca i energije a redovito se dogodi da se ne usklade dobro jer rade na tri lokacije odjednom i zele ustedit vrijeme pa ti se desi da su ti nalijepili plocice pa tek onda poslali vodoinstalatera ili sl.

ako hoces da ti bude dobro napravljeno moras misliti na svaku sitnicu sama.

mozda ja pretjerujem, mozda neko stvarno ima firmu s kojom je super zadovoljan, ali bas se i ne javljaju sto znaci da takvih bas i nema

mene za koji dan opet cekaju radovi. sad vec imam debelo iskustvo pa jedva cekam. prosli put sam bila isfrustrirana i na rubu snage.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izgleda da ipak ima, dobila sam par pp-ova pa cu nazvati
    najradije bih zaspala, probudila se i - paf! - stan super sredjen upravo onako kako smo htjeli 8)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Felix, i ostali, mogu i ja zamoliti preporuke na pp?
    i mi smo pred takvim velikim poslovima...i ne znam kako da krenem. hvala

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi zapravo selimo tek na jesen, ali kako sam sad jos doma, pokusavam pronaci firme i obaviti sto vise, jer kad pocnem raditi znam da necu imati puno vremena. tako da sa iskustvima budem pricekala, a kontakte skupljam ko hrcak

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

felix daj mi pošalji te preporuke na pp trebat će mi do kraja godine

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i meni, pliiiz
    mi smo u fazi da čekamo realizaciju kredita sredinom 5. mjeseca pa u akciju!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sjetite me na jesen, moze? tad cu imati iskustva!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja isto imam preporuku, bilo ej vec o toj firmi rijec na Forumu, pisao sam opsirno, imali smo odlicna iskustva prije 3 godine.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja bih preporuke na pp, pogotovo od onih koji imaju svježa iskustva.

_AndreA_

Početno

I ja bih vas molila neke ponude ili preporuke jer u rujnu planiramo kompletno renovirati stan. Thanks

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isti problemi i kod nas.

Molim preporuke na pp.
    (može i antipreporuke )

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Molim vas, ako nije problem, i ja bih preporuku za neku firmu za kompletnu adaptaciju stana. Od Nove godine pokušavamo naći firmu zainteresiranu za adaptaciju ali ništa. Sad smo već pomalo ludi a i panika nam je jer uskoro moramo seliti. Ove do kojih smo mi došli posluju po principu budemo se javili sutra, sutra, sutra...Ili čak traže 500 eura za ponudu. To mi je malo previše jer ne znam što me čeka u toj ponudi.

Molim dobre duše da mi daju imena firmi na pp.

Znam da je tema stara, ali meni je itekako aktualna.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moj brat bio zadovoljan s flemontom, ali znam da je bio cijeli jedan topic o njima (s podjeljenim mišljenjima ) pa pokušaj ukucati u pretražnik.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Njih smo već kontaktirali Prebukirani su za sezonu proljeće 2008

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •