Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 140

Tema: Jesenje bebe 2005. (11. dio)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Bearfoot, br. 22 (toliko pokazuje mjerač)
    uh, i meni zapelo oko za jedne bearfoot, ali mu je noga ušla tek u br.24 :/ ...

jesu to one polu-tenisice? maslinasto zelene/plave/bijele ili svjetlo plave za 199kn ?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo cipica. Stražnji dio je rastezljiv pa se lako navlače. Cijena 99,99kn. Ima i plavo-crvena kombinacija.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    Citiraj retha prvotno napisa
    Bas zbog toga ne vidim svrhu pranja s kaladontom.
    pa možda zato da se bolje operu, a i mnoga djeca ne daju prati bez njega ...
    Eto moja Buba radosno pere zubice bez kaladonta, mozda zato sto joj ga nikada nismo ni nudili. Isto tako sam sigurna da kad bi ga jednom probala uvijek bi ga trazila..ali ne u svrhu pranja nego da ga posise s cetkice.
    Kao sto rekoh..mi cemo jos malo pricekati.
    Ekipo u HR totalno vam zavidim na toplom vremenu, tu je prohladno s opakom burom, bezveze!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

retha - ma tvoja bubica trubica je jedno zaista posebno dijete

mbee - ne mogu vjerovat da su tako jeftine, baš su dobre :shock:

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma neeee, samo ima posebnu mamu.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma neeee, samo ima posebnu mamu.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

radosno pere zubice bez kaladonta, mozda zato sto joj ga nikada nismo ni nudili
    Pa nismo ni mi nudili Tinu kalodont, ali je stoput vidio mene, tatu ili seku kako peremo zube, a mi to radimo jel'te s kalodontom, pa je htio i on. Tako ili nikako drugačije!
    MBee cipelice su super! Još žalim za tvojim kolicima, šmrc.
    Annie, tebe nešto nema na forumu, kako si?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mamanatali, hvala što brineš. Tu sam ja, škicnem vas tu i tamo. I rastem...

MBee, stvarno su lijepe cipele, di si ih uzela? Kak ja nailazim samo na neke skupe? Neki dan dala 300 kn za tenisice Roku i sad su mu pretople...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MBee, mrak su, odaj i meni tajnu gdje si kupila?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

cure uredujem si potpis kak se ono napravi link u obliku riječi, npr. Annie ima u potpisu ...mrvica stiže.. znam da nam je Miha svojevremeno svima to objašnjavala al sam zaboravila, thx

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma kakva tajna, kupili neki dan u TL-u na Žitnjaku. Imaju brojeve od 22 naviše.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Irena, vidi TU

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo, i mi smo se 'ocipelili' ...

doduše, otišla ja u TL pa umjesto 100 pljucnula nešto malo više - zaljubila se u geoxice!

valjda nisam opet fulala :/

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

eto i mene nakon par dana.
    mi svi polu-bolesni. vita je ipak zaradila upalu uha, pije antibiotik. mm isto na sumamedu zbog uha, a ja sva začepljena. danas bila kod doc kaže alergija. što mi je malo čudno jer nikad u životu nisam ni na šta bila alergična.
    tak da žaklinicu sutra preskačemo

al bolesti me nisu spriječile da danas malo radim oko kuće. posadila sam cvijeće i baš mi je tak sve lijepo. kućica u cvijeću
    onda...kad stižete???

mislila smo idući vikend na miffy. mi još nismo bili, a opet igra.

mene isti problemi muče s cipelicama. neznam kaj da radim. imamo trenutno jedne poluvisoke u kojima joj je već vruće i jedne čizmice koje odlaze u zaborav a nismo ih ni iznosili. šmrc.
    najgore je kaj mi treba barem 2 para. jedne za finjak a jedne za svaki dan, za šoder (koji btw oboooožava!) i tak... valjenje tu po travi i slične aktivnosti. kaj mislite, jel bolje za to uzet tenke ili isto neku polu sandalu? iako mi se sviđaju ove geoxice kaj je miha uzela. jesi li to kupila u KC? koliko muzike? jel bilo modelića za curke? gledala sam na njihovim stranicama pa nisam vidjela niš slično pa čak ni te vaše.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i zaboravih moj avatar majstor je opet imao posla.
    kaj velite

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Veliki pozdrav svima i trudnicama i bebačima

Mi smo vjerni cicibanu.
    Nismo se mogli odlučiti pa kupili dvoje-plave i smeđe.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma, avatar ti je mrak !

geox-ice su bile 350kn, ima više modela nego na web-u.
    ima i nekih ženskih, ali iz objektivnih razloga nisam obraćala pažnju... kupila ih u TL-u u city centru. nama će za sada biti OK (u kombinaciji s ovim zatvorenima koje ima), a kad vrućine zbilja stisnu onda ćemo te zatvorene u potpunosti zamijeniti još jednim, otvorenijim. isto nam trebaju 2 para...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure gdje se parkirate kad idete u Maksimir ili Zoo?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

helou !
    evo i mene , jos 2 u 1 8) jucer bila na kont. nista se ne ocekuje skoro jer sam zarvorena skroz, a sa jagicem u oco doba vec 2 cm ..svasta .Da beba ima 3000g, da bi mogla jesti malo bolje slatko da poraste , a ja smatram da stvarno jedem , citaj pretjerujem sa slatkim... tako da se ne opterecujem .Ultrazvuk cesto promasi skoro za kilo u tezini..pa ko zna.

Inace smo dobro , na jugu je pravo ljeto , samo se stvorilo ,,,jucer smo bili vanka , izasli iz kuce vec rano , tako da je jagic bio obucem za 15 stupnjeva a ne za 25 koliko je bilo u 1 sat , naravno dite prokuvalo u autu ...Cilog sam ga skinula i izula , ostao samo u bodicu i bos , usla s njim u ciciban i prvo kupili sandalice , poluzatvorene od froddo , odmah i je zavolio, mogu na bosu nogu ili na carapice 300 kn ( u zg-u sigurno nije toliko ipak smo u dubrovniku ) , i bermudice i kratku maju ..dite se odusevilo kad sam ga skuinula u bodi tako da sam ga morala lovit po shopping centru da ga obucem , a svi gledaju u maloga golaca

Zubice peremo nekom pastom za bebe bez floura ...prao bi ih cili dan i noc .Inace mu donesem stolicu kod lavaboa i on stane i sam pere, odusevljen je tom aktivnoscu kao i kupanjem ....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

e da sandalice su br 22, zaboravih napisati zakljucak da je mama dakle jucer pljunula 600 kn jer je jagicu bilo vruce

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jel kasnim s odgovorom? - ja na onom parkingu kod stadiona, tj. kod 'piše'...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MBee, imaš veliki parking ispred Dinamovog stadiona!
    Ja, btw, skoknem do Maksimira pjehe 8)

Irensk Vidjela sam te danas u gradu ali je bilo takva gužva da mi se nije dalo sad te povlačit za rukav. Bila si s nekom frendicom koja je isto gurala kolica

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Miha, u isto vrijeme smo pisale..da to je tom parkiralište...
    MBee..pa kad ste se vi to probudili :shock:

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Shiny mislim da ne valja sat ali probudili smo se u 7h a jučer u 5h
    Kako se ono kaže "pazi šta želiš". Stalno sam jamrala da Eva ide jako kasno spavati. Odjednom je počela lijegati u 22h ali se zato i dižemo u cik zore.
    Hvala za odgovore glede Maksimira, idemo sutra pa nije prekasno. Jedino ne znam s koje se strane spusti/uđe na to parkiralište?

jaginamamica svaka ti čast! S trbuhom do zuba ti još u shoping.

I da ne bude kako štedim na Evinim cipelama kupila i ja danas jedne za 350kn

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ulazi ti se sa strane ekonomskog faksa-ak me kužiš?!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

annie hvala, kao što vidiš uspjela sam
    shiny pa baš si me i mogla vuči za rukav, a i bila sam s blondie xx, da vas malo vidimo
    bubimira, žao nam je kaj ste bubini
    mi bili na Žaku, sreli Mihu i Roka, imam loš internet pa se neću ni trudit uplodat slike, uglavnom bilo je sjajno, djeca uživala
    bubi ak će te na mifi neka kavica, u kvartu ste nam onda, u našem dvorištu čitaj: terasa kafića a i mi razmišljamo o ponovnom odlasku da utvrdimo gradivo
    dakle danas sam u gradu bila u Kiko dućanu u nadi da ću naći MVG šeširiće, pogotovo one sa UV zaštitom, nemaju i neće ih ni imati ove sezone, da li ste ih negdje vidjeli ili imate višak jedan br. 48

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Hm, vidim da je pomana za MVG šeširićima i da ih nema ove godine. Nadam se da je netko od vas uspio dobiti vrećicu na maškarama s njihovim šeširićem, bile su u vrećicama za taj uzrast,oni su isto bili sponzori. Ja sam Roku sačuvala jedan bež i baš mu je pravi.
    Mi smo također postali vlasnici novih cipka, ko Evine, i super su, baš smo zadovoljni.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mozes se parkirati i u Crncicevoj (ulica paralelna s maksimirskom izmedju bukovacke i jordanovca). Nama su dida i baka na pocetku te ulice ali se i inace tamo parkiram jer uvijek s jedne strane ima hlada a i ne volim hodati onaj komad po maksimirskoj do onog ulaza a kojem pocinje Aleja jer je bez hlada a ja kao pravi lav obozavam hlad

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zahvaljujem
    Sutra idemo u naš prvi obiteljski posjet ZOO-u.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Biti ce vam super!!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mbee - daj sliku novih i javi jesu li vratili slonove!

ja o šeširiću ni ne razmišljam. ne znam... prošle godine je to bila nemoguća misija - cijelo ljeto je prehodao bez. za sada smo taman doma na spavanju između 12 i 16 kad je najjače sunce pa mi ni ne treba. za kasnije ćemo vidjet...

inače, mi smo danas popodne bili i u kazalištu, ZKM-u, imali su neku dječju predstavu. nekako imam dojam da je u tome uživao više nego u Jacquesu... tatin sin ...

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajme super za zoo! mi smo mislili ići prije možda 2 tjedna- jedini moj slobodan vikend prošli mjesec i onda je bilo koma vrijeme. pa smo odgodili za neku drugu priliku.

i vidjela am danas u tl u importne galeriji i rokove i evine cipice. mi smo se na kraju odlučili za ciciban. sviđale su mi se i jedne geoxice al sam odustala od njih.

irena... može za kavicu u "vašem" dvorištu. bume se još dogovorili.

jagina mamice... ti stvarno još sitno brojiš. možda nam sa sljedećim javljanjem doneseš vjesti.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

opet ja sa duplim postovima
    vjesti=vijesti

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kakav divan dan!
    Završio je naš prvi posjet ZOO-u pa možete pogledati putopis.

Mislila sam da će duže izdržati ali je nakon sat i pol počela trljati okice. Dobro da smo došli ranije jer je kad smo odlazili bila strašna gužva.
    Pokazala je manje interesa nego sam očekivala. Više ju je zabavljalo skakanje po baricama, branje cvijeća i ostale uobičajene aktivnosti. Bar da smo uzeli kolica pa smo mogli MM i ja guštati dok ona spava.

Nadam se da uživate u suncu!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ajooooj... kako si me razniježila s ovom zadnjom fotkom ...
    (koja gipkost, Rok nemre tak noge raširit, njemu su koljena skupljena a guza u zraku)
    Rok-a je najviše oduševio onaj paviljon s egzotičnim pticama - stalno se vraćao i htio nazad unutra nadglasavat se s papigama.

i da, wow ženo! pa ti si fakat smršavila :shock: ...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A sto da kazem... snaha mi je svakim anom sve ljepsa 8)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i da, wow ženo! pa ti si fakat smršavila :shock: ...
    Samo sam se ošišala pa tak' djeluje...iako ni 12kg nije za odbacit

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sanjam71 prvotno napisa
    kako molim :shock: ?! mbee ...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj sanjam71 prvotno napisa

Nadam se da se uskoro vidimo...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MBee, super izgledas!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Oh..zaboravih jos promentirat to davanje/nedavanje kaladonta. Mislim, kaj sad ispada da ja lazem, muljam..ne kuzim? :? I Buba je vidla nas kak peremo zube kaladontom i jednom ili dvaput "pitala" smije li ona... Fino smo joj objasnili da to nije jos za nju..i ona to tak normalno prihvati, isto kao sto nas vise ne trazi cokoladu, cips..i sl. Ali sam npr napravila gresku s kiselim krastavcem..prvi put kad ga je trazila..zacmoljila i tri put trepnula okicama onda ga je dobila. Sad nema sanse da ga ne dobije ako ga vidi, zato krastavce vise ne jedemo ispred nje.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M bee - preslatki ste , mama cestitam na izgledu!
    I ja bi malo do maksimira , a nema mi mrdanja do daljnjega hehehe

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mbee Eva je , a ni mama nije za bacit ! I mi smo danas uživali na suncu, cijeli dan smo se šetale i uživale.

Zubiće peremo bez kalodonta, ali zato četkice kupujemo svakih par dana, ona ih naime iznese iz kupaone, a nakon toga netragom nestanu :?.

Cipelice još nisam kupila, jučer sam joj kupila Pumice (ima slička u albumu), veličina je 21, to su joj već treće tenisice. Jučer sam u gradu vidjela preslatke Diesel balerinke, nisam ni znala da rade cipelice za djecu, sreća da koštaju skoro kao dva para cicibanki pa sam se uspjela obuzdati.
    Bubimira i naše čizmice su ostale neiznošene, baš mi je žao jer su premedene, nadam se da će naći neku malu nožicu koja će uživati u njima.

Jagina ti još sitno brojiš, držim fige da sve prođe ok. Kako ste sa spavanjem?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    Oh..zaboravih jos promentirat to davanje/nedavanje kaladonta. Mislim, kaj sad ispada da ja lazem, muljam..ne kuzim? :?
    ni ja ne kužim ovu reakciju... mislim, tko je išta u tom smislu rekao?

nego, zašto ne kiseli krastavac :? ?

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mbee... jako su vam lijepe fotke. eva je stvarno narasla. na prvoj fotki mi je tak cool. i tebi super stoji novi friz i nova boja!!!

a di ste kupili šeširić. sviđa mi se. i ilonim mi je mrak. frida? naim ja se spremam u potragu pa da ne lutam previše

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Naš je iz Bennetona.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo šešir dobili. Nama je to besmislena investicija jer je pravo čudo što joj je uopće stajao toliko dugo na glavi da sam ju uslikala s njim.
    Frida - tenisice su mrak!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kaj sad ispada da ja lazem, muljam..ne kuzim?
    Ja isto ne kužim ovo??? Jel se to odnosilo na mene, tj.ono što sam ja napisala o pranju zubi :? Retha??

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

imali smo aktivni vikend, nakon houdeka, grad, ručak u Strmcu, kremšnite u Samoboru i doma na kupanac i spavanac
    a u nedjelju smo i mi bili u zoo, zaspao je u kafiću na 20 minuta :/ pa je vidio i nastavak, definitivno treba ići odmah ujutro ali mi smo ovaj put imali trenutak inspiracije, popodne smo proveli na boćarskom
    aktivan viked, uživali mso u djetetu i suncu
    niš zvat ću MVG za šeširiće...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

evo odgovor od MVG:"UV šeširi će biti u prodaji, samo u Zagrebu još nisu naručivani. Za sada mislim da ćete ih moći kroz par dana pronaći u ljekarnama Fullspectrum u Mercatoru u Vukovarskoj i u Kauflandu na Branimirovoj. "

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •