Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 140 od 140

Tema: Jesenje bebe 2005. (11. dio)

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

evo i nas - bili smo dva tjedna u italiji. zaradili svi troje nekakvu virozu (povracanje i proljev), no uspjeli smo se i odmoriti.

MBee, super izgledas! A Eva je

Miha, bas sam danas isla traziti cipelice i sad kad sam vidjele ove 'tvoje' geoxice, bas su mi mrak.

pusa svima!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    Miha, bas sam danas isla traziti cipelice i sad kad sam vidjele ove 'tvoje' geoxice, bas su mi mrak.
    a da znaš da sam se već pitala gdje si ...

je, i ja sam jako zadovoljna s njima, samo da upozorim - nemaju čvrstu petu! baš su sandale - peta je mekana i širi se putem čičak trake (pa se nadam da će izdržati do kraja ljeta, barem što se dužine tiče)... to mi je u početku bio minus, ali kad sam vidjela Rok-a da u njima hoda bolje nego u ijednima do sada (inače baca stopala prema unutra, onak k'o pajo patak) odluka je pala :D .

doduše, pomogla je i spoznaja da ne trči ni pada i da nikada do sada nije iskrenuo nogu...

inače, da se pohvalim - dijete mi je konačno počelo govoriti 'mama'

(na dnu sam ljestvice prioriteta jer je tome prethodilo već i 'ku-ku', 'ode', 'tata', 'hop' i navodno jedan 'buć')

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma za Roka. miha nemrem vjerovat da je prvo rekao tata a ne mama. Ha,ha

Momze... pa stvarno gdje si ti? Nadam se da vas je viroza prošla. Izleda da je ova loša zima ipak ostavila svoje posljedice. I mi smo svi troje na antibiotiku.

frida...ove pumice, jel imaju onaj anatomski uložak? I di ima za kupit tih malih tenkica. Moram priznat da ja to nisam vidla nigdje. Mislim vidjela sam da klinci nose te minijaturne pumice i adidas i slične marke i markice. al di to kupuju?

i cure što se tiće ovog kaladonta (i svega ostalog)... mislim čemu? :?
    svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoj izbor. tu smo da dijelimo iskustva a ne da pametujemo jedna drugoj!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bubimira, imaš tih malih tenisica u jednom dućanzu,mislim da je HA-JA ili slično u blizini trešnjevačkog placa. Mi smo tamo prije kupili reebokice, a sad nikice, imaš svega i preslatke su

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Buba, imaju uložak, nije baš anatomski (onakav sa "brežuljcima").

Mi smo Reebokice kuplili u Shoo be doo, Pumice u Puma dućanu u Teslinoj.

Momze velkam bek! Kako je Zach?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I mi se ponovili u pumice-199 kn-sniženje...

Uf..uglavnom..mislim da mi Jan ima vodene kozice, sinoć je dobio neki osip po trupu, rukicama i vratu danas su te točkice malo veće i svrbi se po tjemenu...Zvala sam pedijatricu pa kaže da čekamo do sutra pa vidimo! Nema temperaturu...
    Frka me jer ja ih nisam prebolila k'o mala a već sam se jadala kako baš sve pokupim od maloga!
    I ne bi ništa rekla da nismo u nedjelju završili kuru antibiotika radi nedefinirane upale koju sam mislila locirati ovaj tjedan (urin i dr bakteriološke pretrage)..Pisala sam na 'zdravlju' kako smo Uskrs čekali na Rebru...ma...
    U jednu ruku bi ih se htjela riješiti-koza mislim-a u drugu neeee moguuuu višeeeeee.....ubijaju me te boleštine!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    I mi se ponovili u pumice-199 kn-sniženje...
    GDJE!?!? Ja ove platila 379, a nisam mogla odoljeti ni Ferrari žutim za sestrinog bebača 299 kn, malo je raći da mi je M bio ljut kad sam došla doma

Shiny vibram za vas obadvoje, baš vas je strefilo!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ajme Shiny nadam se da će proći što bezbolnije

Mi smo trenutno okupirani prodajom/kupnjom stana pa čupam kosu od muke, a za to se vrijeme moje dijete bavi alpinizmom.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ajme Shiny nadam se da će proći što bezbolnije

Mi smo trenutno okupirani prodajom/kupnjom stana pa čupam kosu od muke, a za to se vrijeme moje dijete bavi alpinizmom.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MBee, ma ova tvoja Eva je meni zakon!
    Shiny, a joj..tebe bas sve zadesilo,~~~~~~~vibram da ak su koze sto manje svrbi.
    Bubimira..imas pravo..
    Citiraj bubimira prvotno napisa
    i cure što se tiće ovog kaladonta (i svega ostalog)... mislim čemu? :?
    svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoj izbor. tu smo da dijelimo iskustva a ne da pametujemo jedna drugoj!
    ...ma ja sam jedna mama lavica koja ponekad preburno reagira, nesto me bilo sitno zasmetalo, al sad i tako nije bitno i nema veze.
    Cure,najte se ljutit.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mbee slikice su super

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mbee, ne čupati kosu ~~~~~~~~~~ za novi stan! Eva je kao i uvijek pravo

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

eva je kao i obično 'njama-njama'...

evo, i mi smo 'malo' apdejtali album

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Rok je prepre

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Stvarno je pravi frajer 8)

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    GDJE!?!? [
    Frida, pumice smo kupili kod nas na Kvatriću, kod Name..uvijek je neko sniženje a ove su onako lagane, kao balerinkice...

Jan nema kozice, (popodne idemo kod pedijatrice), nego čini mi se alergiju tj. urtikariju! A na što, nemam pojma?! Nije jeo ništa novoga. Doduše pojeo je u nedjelju navečer bijelu ribicu ali kažu da se alergija na hranu manifestira u roku par sati!
    MBee-jel to istina?
    Pretpostavljam da može biti alergija i na antibiotik!
    Ma već znam da neće biti u mogućnosti ništa mu otkriti.
    A jadničak, cijelu noć ga je to svrbilo, cijeli trup mu je u mrljama i tjeme (tu ga i najviše svrbi)!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nama se alergija na hranu manifestira odmah, u roku par minuta i povuče se za pola sata. Jedino je za vrijeme nicanja zubi imala po trbuhu, koljenima i laktovima koprivnjaču u razna doba dana, izlazilo je i povlačilo se. Nemam pojma na šta je to bila reakcija, možda Panadol.
    Sigurna sam da se reakcija na hranu manifestira odmah, prije će biti da je na lijekove.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Shiny, i Zach je reagirao na ribu, ali ovako kako MBee kaze, doslovce u nekoliko minuta. Povuklo se nakon pola sata.

Cure, tu sam ja, samo sto imam puno posla pa ne stignem navratiti do vas.

Uvijek vas hocu pitati i zaboravim - jeste vi svoje kikace vodili na revakcinaciju 5u1?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Uvijek vas hocu pitati i zaboravim - jeste vi svoje kikace vodili na revakcinaciju 5u1?
    trebala sam još prije 2 mjeseca, ali nisam... ne znam do kad ću odgađat... bojim se ...

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ajme shiny ma baš vas je krenulo!
    Stvarno se nadam da vam je ovo posljednje za dugo dugo vremena!

Šefica nam je zakon... prava penjačica

A Rok mi je jako meden na slici 29. jel oni mogustajati u tom bazenu? Il on zapravo zna plivati bez onih pomagala?

Što se tiće 5u1 mi naručeni za desetak dana... neznam što bih vam rekla. ušli smo davno u taj proces cijepljenja i uopće ne želim više razmišljati o tome jer mi je odmah muka. stvarno nemrem nikak odvagnut kaj je najpametnije i stoga jednostavno stavrno više neću o tome razmišljati. samo me glava boli od toga

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo Evu još u siječnju cijepili 4-ti put sa 5u1 i prošlo je samo s oteklinom na mjestu uboda kao i svaki put. Nas čeka MoPaRu nakon alergološkog testiranja.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    jel oni mogustajati u tom bazenu? Il on zapravo zna plivati bez onih pomagala?
    dubina 2/3 bazena je 60-tak cm pa klinci hodaju po njemu... samo je jedan mali dio bazena dubine od 1,20

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Etoi nas...
    Bili na pregledu, Jan, navodno, ima reakciju na antibiotik, (penicilin), pa je dobio injekciju. Da nisam pitala ne bi ni znala da su ga piknuli s kortikosteroidima. Pitala sam jer baš mora injekciju ali su mi rekli da da kako mu osip ne bi prešao na dišne organe..I Rinolan sirup..hm...
    Uglavnom, osip ( i to poprilično jaki) mu nestao za tri sata-što govori o jakosti injekcije :/
    Moramo ići na alergo testove na antibiotike...
    mamanatali uši su nam čiste, nisu više crvene-možda je ipak homeopatija pomogla, pljuc,pljuc,pljuc!
    Sad smo prekinuli kuru zbog drugih boleština, ah...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    trebala sam još prije 2 mjeseca, ali nisam... ne znam do kad ću odgađat... bojim se ...
    i mene....
    najradje bih odustala.

nama je MoPaRu odgodjen do druge godine zbog toga sto smo ustanovili da je Zach alergican na jaja. mislim da ga uopce necu cijepiti tim cjepivom.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Shiny, baš mi je drago da su uši OK. I Tin je sad dobro ali i nije bio u jaslicama skoro 2 mjeseca. Homeopatski pregled još nisam uspjela dogovoriti , ali nadam se da ću ovih dana
    Nas isto čeka cijepljenje s 5u1, ali sve odgađam sa strahom, jer mu je nakon cijepljenja s Priorixom krenula ova kaskada boleština :/ (Čak sam i prijavila Agenciji za lijekove i med.proizvode i HZJZ-u nuspojavu na cjepivo)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Opet ja, cure je li koja uspjela kupiti male sunčane naočale? Ja sam obišla cijeli grad i najbolje mi se čine one u Chiccu, ali za dečke nema nikakav izbor. Ima li još koji Chicco osim onog u Ilici i u Merkatoru?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja sam ih kupila u Ghetaldusu

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frida, koja je cijena?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pa dobro curke , je li vi znate da sam ja vec rebala biti u krpama ?> Ali bebi se ne zuri , nekako sam se pripremila da necu jos do iduceg tjedna , taman za vikend....
    Svak zove , sta mislis , kad ces , oces danas ... huh.
    Malo me muce sinusi , morala sam popiti jedan paracetamol .... bas me cila strana glave rastura.

Ja jagica nisam isto cijepila onim protiv rubeole , jer sam ja trudna pa je pedica rekla da ne bi bilo pametno da ga cijepimo dok ne rodim.
    A rekla je da ako mu do iduceg puta kozica ne prijedje sama preko pise da bi se trebali javit kod urologa da on to "malo zareze" :?

Naocale imamo neke iz optike u parizu 25 eura , nisu lose , rekord da ih ostavio na glavi je cak 3 min.

Rok , presladak je momak..a kako tek pliva....
    mi se moramo strpiti do lita jer nemamo bebe ribice ...ali zato imamo more cilo lito

bubani

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

jaginamamice bas virkam da li si rodila

sto se tice kozice na pisi kod nas nema sanse da se barem malo povuce

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Jagina još uvijek 2u1? Ja sam već čekala vijesti iz rodilišta!

MamaNatali platila sam ih 109 kn, najskuplje koje sam vidjela su 158 kn.

Sve pozdravljam, zagrepčanke ako vas put nanese na festival zdravlja u boćarskom navratite do nas, kupite koju majicu...

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Drage moje, evo i nas malo. I mi smo u boleštinama non stop i uopće ne vidim kad bismo se mogli cijepiti. Nakon što smo za Uskrs bili u dežuri zbog temp. povezane s povećanim limfnim čvorovima, te ponovo antibiotika 8 dana, noćas opet temperatura, jutros curi nos i temp. do 38,8. A sad osjetim i da su krajnici povećani... Poludjeti! Baš je osjetljiv i boležljiv, a mislila sam - imat će imunitet jer sam ga dugo dojila (odnosno, još ga dojim).
    Inače, pričalica je totalna postao - svaki dan izbaci nekih¸10-ak novih riječi, stalno nas šokira. I jako nam je zabavno!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Odra, drzite se!

Jaginamamica, drzim fige da sve prodje u najboljem redu!

Citiraj odra prvotno napisa
    Baš je osjetljiv i boležljiv, a mislila sam - imat će imunitet jer sam ga dugo dojila (odnosno, još ga dojim).
    a zamisli kako bi tek bilo da ga nisi dojila! tako trebas razmisljati.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sve vas puuno pozdravljam

Sto se tice 5u1, nas to ocekuje ovde a do sad smo primali 4u1 dok smo bili u Srbiji. Mene pomalo brine sto ce primiti vakcinu drugog porizvodjaca iako nam je bivsa ped. rekla da je to svuda isto i da to nema bas nikakve veze.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

da se nabrzak javim, k ima kozice pa tko hoće dobrodošao je na kavu

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

helou cure,
    kod mene jos nista , ali strpljivo cekamo. Vjerovatno su mi falili termin jer ni ja nisam bla sigurna kad sam imala zadnju mengu..ono u nekoliko dana.

Kod nas vrucine velike , tako da vec ne mogu s jagom u podne vanka jer bude prejako sunce .Nosimo kratki rukav. sve zimsko sam spremila.
    jagic vas po ``nbxzdravlja i on s mamom ovo tipka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

karlo
    nelzi !!! Pa kako se privikavate? Bas lijepo opet cuti od tebe.
    kako mala bebica?

andrej , prava pricalica.Jagic ponavlja uvijek ono jedno te isto.... smijesan je.
    momze, hvala!!!
    pusaaaaa

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Karlo mali pastir , a baš sam se nadala da ćemo ovaj vikend dogovoriti neku kavicu.

Jagina pa tebi se stvarno ne žuri roditi !

Ja prijavljujem prvo ogrebano koljeno, zatrčala se i pala, nije se jako ogrebala, plakala je 5 sekundi, dok nije počela djelovati mamina pusa.

Pusa svima, tipkamo se

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa gdje pobogu kozice pokupi :shock: ?! ajoj... jel gadno? jel se jako češe? srčeko malo...

jagina - sretno! i Rok je u kratkim rukavima već dugo, što se vrlo dobro vidi čim ga skinem. kao da na skeli radi - ruke crne, crne, a onda bijelo tamo gdje mu počinje body (ne oblačim mu majice, nego samo body kratkih rukava i dolje trenirka ili bermude). on inače loše podnosi toplinu pa je uvijek obučen za sloj laganije od mene...

razbili se još nismo, ipak je on mali ziheraš pa se, za sad, ni ne dovodi u takve situacije (kao što znate, još uvijek ne trči). ali zato ne podnosi pijesak u cipelama... ni travu... ništa ne smije dodirivati ta 'njegovo visočanstvo-stopala' pa zato od prve (i zadnje) igre s pijeskom u novim geox sandalama (350kn ) nema šanse da ih ikad ponovo stavi na noge... i dalje hoda u zimskim cipelama... svojevoljno...

inače, bili smo jučer u čatežu

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Rok,

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove