-
bez uvrede, ali ja stvarno mislim da je idiotski lijepiti djeci (pogotovo bebi od 3 mjeseca) usi ili bilo sto drugo kako bi se ispravilo nesto sto je nelijepo u vasim ocima.
prihvatite i volite svoju djecu onakvom kakva jesu, pa ce i oni voljeti sami sebe i biti zadovoljni.
isto tako, voditi dijete na plasticnu operaciju smatram takodjer neprikladnim jer mu pokazujes da ti mislis da nesto s njim nije kako treba..pa onda stvarno ne mozete ocekivati da oni vole sebe i budu zadovoljni sobom?
kad odrastu i budu dovoljno zreli da sami prosude da li im nesto smeta ili ne, neka odlucuju hoce li to ispravljati ili ne.
moja cimerica je odrasla u prekrasnu zenu sa sljepljena tri prsta na svakoj nozi. njeni roditelji su se prema tome odnosili kao da je to najnormalnije, nikad nisu skrivali ili govorili da bi to trebalo ispraviti. ona je uvijek nosila japanke, nije se sramila toga, stovise..bila je na neki nacin ponosna sto je malo drukcija od ostalih - bilo mi je prekrasno vidjeti osobu s tako puno samopouzdanja u sebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma