Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: HSG U RIJECI

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno HSG U RIJECI

Evo jucer sam bila kod Vlastelica i kaze kako cu ipak morati na HSG, prije laparo, nije pokleknuo mojim molbama da ga preskocimo, čak ni unatoč tome sto HSG ne radi!Ok, valjda on zna zasto, mozda stvarno postoji sansa da su jajovodi ok, ...Ne znam bas,..Zna li mozda netko koliko se ceka, odnosno sto da radim kada je ovaj u Rijeci pokvaren, a za Ogulin da su pretrpani!Mogu to obaviti u ZG, ili privatno u RI?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možeš i privatno u ZG.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znaci samo privatno u ZG, tamo se ne moze sa uputnicom?Mozda se moze privatno u RI obaviti ili uopce ne?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vidiš, to ne znam - vjerojatno može, nadam se da će ti se netko javiti. Ja sam jedna od onih starijih Roda koje vole sva ta čekanja skratit, ali ako si mlađa i možeš čekati, probaj vidjeti kakvo je stanje tu po bolnicama. Ja sam to davno radila u Merkuru, nisam puno čekala - možda 2 mjeseca, tako nekako - ali to je bilo davne 2003. Sad su pak u Merkuru neke rošade, ne znam - najbolje nazovi bolnice i raspitaj se - imaš KB Merkur, Sveti Duh, Petrovu... Mislim da Petrova u stvari prima samo svoje pacijente (tako je nekad bilo).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pogledaj malo na pretražniku "HSG Postojna"...da vidis detalje... ne znam sada tocno koliko kosta ali mislim da nije strasno i blizu ti je. sretno

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ok, hvala, a za ZGB ne vrijedi, jer sam iz Ri, probat cu Postojnu!

Hvala puno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Samo naprijed, nemoj sad čekat da se poprave bolnički aparati - ne možeš riješit u bolnici u nekom "realnom roku", ako imaš sredstava odmah shortcut privatno, to ti je moj savjet . Muving i akcija, ne čekanje.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tanjama, ja sam također iz Ri i u identičnoj sam situaciji kao i ti, ako šta saznaš vezano za mogućnost obavljanja HSG privatno bila bih ti zahvalna da objaviš

LO avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja nisam sigurna, al nekako mi je ostalo u dalekom sjećanju da možda poliklinika Medico u Rijeci radi HSG privatno, probaj ih zvati, ali opet kažem nisam sigurna za to. Angelina Bell se našla u istoj situaciji i ona je radila u Sloveniji ali ne Postojna već neko drugo mjesto. Prosrfaj na njene postove, ona je bila jako zadovoljna s postupkom.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ivez051 prvotno napisa
    Tanjama, ja sam također iz Ri i u identičnoj sam situaciji kao i ti, ako šta saznaš vezano za mogućnost obavljanja HSG privatno bila bih ti zahvalna da objaviš
    Bok, javljam se prvi puta ali stalno vas čitam. Pokušavam napraviti u Rijeci HSG od rujna 2006 od kad se i pokvario. Nisam otišla privatno jer doktor Vlastelić želi da napravim rengenski HSG a to se radi samo u Rijeci, Ogulinu i poliklinici Cito u Splitu. Ultrazvučni Hsg može se napraviti u Rijeci ali dr. Vlastelić smatra da ultrazvučni Hsg nije pouzdan i ne pokazuje pravo stanje. U siječnju počela sam zvati KBC Ogulin i naručena za kraj mjeseca u Ogulinu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

o hvala na info, nisam znala da postoje dvije vrste HSG-a, znači treba rengenski, a ne ultrazvucni!
    Ja sam isto danas zvala Ogulin, ali naručuju tek za 6.mjesec, pa se treba javiti u 5.mjesecu kada dobijemo stvari!
    Znaci onda ili Slo ili nista!Sramota za nasu RI!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bolje vam je rengenski, on je malo bolniji od ultrazvučnog kažu cure, ali je ipak pouzdaniji od ultrazvučnog, a kako sama HSG pretraga nije 100% pouzdana kao npr. laparaskopija (koja je ipak full size operacija s narkozom), bolje po meni uradit rendgenski HSG (pouzdan oko 60%).

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja kolegica mora napraviti HSG u Ri i rekli su joj na odjelu da je aparat stigao i neka zove idući tjedan za termin...nadam se da će tako i biti jer zavlače već mjesecima...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam jucer zvala u Ri i kazu da ne znaju kada ce biti popravljen aparat, mozda u 5.mjesecu, a mozda i ne,...info od sestre Mire

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ivez051 prvotno napisa
    Privato rade u ZGB u Medicu ( za RI ne znam ) i kosta oko 1.700,00kn, daju anesteziju lokalno i da nista ne boli!Mislim da ja necu ici privatno, mislim da necu bti nista pametnija od tog pregleda, jer sam sigurna da su mi jajovodi zacepljeni, pa mi je malo preskupo platiti za takvu dijagnozu!pricekati cu za Ogulin u 6.mjesecu ili daj Boze da u RI proradi, pa cu obaviti u RI

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tanjama, da li u Zgb u Medicu rade ultrazvucni ili rengenski HSG? U poliklinici Sunce i Medico u RI ne rade HSG. U Zgb zvala sam Merkur, Petrovu, Vinogradsku i Vuk Vrhovec ili ne rade Hsg ili ne primaju pacijente. Ako se dobro sjećam cijena ultrazvučnog Hsg-a u Polikinici Vili je 1200 kn. Aparat u RI stigao je još krajem veljače i još nije nažalost u funkciji. Ja od rujna slušam da će "proraditi" sljedeći mjesec a sad je već travanj i još ne radi.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Bergamot prvotno napisa
    Tanjama, da li u Zgb u Medicu rade ultrazvucni ili rengenski HSG? U poliklinici Sunce i Medico u RI ne rade HSG. U Zgb zvala sam Merkur, Petrovu, Vinogradsku i Vuk Vrhovec ili ne rade Hsg ili ne primaju pacijente. Ako se dobro sjećam cijena ultrazvučnog Hsg-a u Polikinici Vili je 1200 kn. Aparat u RI stigao je još krajem veljače i još nije nažalost u funkciji. Ja od rujna slušam da će "proraditi" sljedeći mjesec a sad je već travanj i još ne radi.
    Rekli su mi rengenski!jesi se probala naruciti u Ogulin?Kazu da je tamo ok!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Rekli su mi rengenski!jesi se probala naruciti u Ogulin?Kazu da je tamo ok!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Rekli su mi rengenski!Znaci krajem mjeseca si u Ogulinu narucena?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Rekli su mi rengenski!Znaci krajem mjeseca si u Ogulinu narucena?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Od siječnja naručujem se u Ogulinu i već dva puta sam izvisila. Prvi put dali su mi krivu informaciju a drugi put termin koji su mi dali nije se podudarao sa m. Budući da su mi ciklusi neredoviti, ne znam ni da li će mi sadašnji termin odgovarati. Inače Hsg u Ogulinu rade samo ponedjeljkom i ne ostaje se u bolnici za razliku od Ri.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Od siječnja naručujem se u Ogulinu i već dva puta sam izvisila. Prvi put dali su mi krivu informaciju a drugi put termin koji su mi dali nije se podudarao sa m. Budući da su mi ciklusi neredoviti, ne znam ni da li će mi sadašnji termin odgovarati. Inače Hsg u Ogulinu rade samo ponedjeljkom i ne ostaje se u bolnici za razliku od Ri.
    Ozbiljno, samo pon?!Pa šta to zanci, da moram cekati ciklus koji ce mi odgovarati da mi upravo taj dan padne u pon!!Bože, ne mogu vjerovati!!!Strasno!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nije baš tako strašno, koliko znam Hsg se može napraviti od 4. do 10. dana ciklusa. Ako su ti ciklusi redoviti odnosno znaš kad ćeš dobiti m već se sada možeš naručiti u Ogulinu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nije baš tako strašno, koliko znam Hsg se može napraviti od 4. do 10. dana ciklusa. Ako su ti ciklusi redoviti odnosno znaš kad ćeš dobiti m već se sada možeš naručiti u Ogulinu.
    Najgore je to što ja ne znam kada cu dobiti, evo bas sam jucer dobila nakon samo 17 dana, tako da i da sam uspjela naruciti se, krivi termin bi dobila!
    Nadam se da cu iapk nekako uspjeti naruciti se u pravi termin!
    Nadam se da ce se i tebi poklopiti termin u Ogulinu i da ces imati dobra iskustva, pisi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •