jel mozete, sad kad ste i sami roditelji ili se to tek spremate biti, procjeniti sto su bili najveci izazovi roditeljstva vasih roditelja?
mojima je sa mnom fakat bilo tesko
al ja pricam o tinejdzerskoj dobi jer su se tek tada vratili iz njemacke i doma nasli dijete koje uopce nisu poznavali
ne sjecam se bas mame i tate dok sam bila mala
deda je bio na liniji "batina je iz raja izasla" i ne znam ni sama kolkiko puta sam morala u vocnjak po sibu sve dok nisam donesla onu koja je kad si lamatao kroz zrak s njom proizvodila zvuk koji se mom dedi najvise svidjao
u cijelom tom procesu najgore mi je bilo po nekoliko puta izlazit van i trazit pogodnu sibu.. draze bi mi bilo da me odma nalevetao, pa da to rijesimo i gotovo![]()
odgojne metode su se svodile na ponasaj se pristojno pred gostima, suti kad drugi govore i kad vidis da je deda ljut brisi da te ne vidi
iako me deda s vremena na vrijeme (ne bas jako cesto, 3-4 puta u zivotu, al to sam fakat zapamtila) znao nalevetat (tipa odem ujutro u skolu (I razred) i ne vratim se do navecer, oni nas traze po cijelom selu... samo kaj murjunisu zvali, a ja s frendicom iz skole idem pjesice preko 6 sela, berem jaglace i uzivam...) najdraze uspomene iz djetinjstva vezane su bas uz njega
on me uvijek znao nabolje skakljati, najvise se igrao s nama i s njim sam se najvise smijala...

Odgovori s citatom
tako da su mene bake odgajale.
, u srzi, prirodno je takav...