E pa fakat je topla voda.
Naime, spavanje s cicom u ustima (mislim, u Janinim ustima, kužite).
Preko dana kratko spavanje u krevetiću, ja ništa nisam uspijevala odspavati, i kontam si rješenje. I tako jedan dan, nakon polusatne čorke, prebacim ju na naš krevet, ja pored nje, cica u usta i... Sat vremena kasnije, ja se probudim i skužim da ona spava. :shock: Na boku! A zadnjih 7 mjeseci spava isključivo na trbuhu, u svim ostalim pozama se budi vrlo brzo.
Još jedan od razloga što ovo nisam pokušavala puno ranije je što se nisam mogla namjestiti u tom ležećem položaju. Sad eto funkcionira. Mislim, nije savršeno, malo leđa bole, ali skužit ću ja to do kraja. Dalje, meni je LD relativno rijedak, tj. Jana mora dosta čekati. Što bi ju inače nerviralo. A sada, bez problema si dudla cicu, već i zaspi, pa krene LD, nakon pola sata uspavanog površnog cicanja.
I tako dnevno spavanje traje po cca 3 sata. :shock:
Isti princip sam primijenila na jutarnje spavanje. Tj. u zadnje vrijeme se počela buditi sve ranije i ranije, već je došlo do 4. I meni klikeri tek nedavno proradili da to što ona gleda, smije se, priča, ne znači i da je skroz budna. Pa tako pokušam i eto već par dana ona spava puno duže (npr. danas do 10 :shock: ).
A za sve je zapravo zaslužna cica!!! :D :D