Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Otkrila sam toplu vodu! :)

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Otkrila sam toplu vodu! :)

E pa fakat je topla voda.

Naime, spavanje s cicom u ustima (mislim, u Janinim ustima, kužite ).

Preko dana kratko spavanje u krevetiću, ja ništa nisam uspijevala odspavati, i kontam si rješenje. I tako jedan dan, nakon polusatne čorke, prebacim ju na naš krevet, ja pored nje, cica u usta i... Sat vremena kasnije, ja se probudim i skužim da ona spava. :shock: Na boku! A zadnjih 7 mjeseci spava isključivo na trbuhu, u svim ostalim pozama se budi vrlo brzo.

Još jedan od razloga što ovo nisam pokušavala puno ranije je što se nisam mogla namjestiti u tom ležećem položaju. Sad eto funkcionira. Mislim, nije savršeno, malo leđa bole, ali skužit ću ja to do kraja. Dalje, meni je LD relativno rijedak, tj. Jana mora dosta čekati. Što bi ju inače nerviralo. A sada, bez problema si dudla cicu, već i zaspi, pa krene LD, nakon pola sata uspavanog površnog cicanja.

I tako dnevno spavanje traje po cca 3 sata. :shock:

Isti princip sam primijenila na jutarnje spavanje. Tj. u zadnje vrijeme se počela buditi sve ranije i ranije, već je došlo do 4. I meni klikeri tek nedavno proradili da to što ona gleda, smije se, priča, ne znači i da je skroz budna. Pa tako pokušam i eto već par dana ona spava puno duže (npr. danas do 10 :shock: ).

A za sve je zapravo zaslužna cica!!! :D :D

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo lumenu!! :D

samo kada prestane vuči...izvuci bradavicu iz usta (ako možeš ).

...i priključi si kindač na krevet, pa ako su noći mirne....možda odspavaš i ti mirno..

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

živjela cica i topla voda!!! :D

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    samo kada prestane vuči...izvuci bradavicu iz usta (ako možeš ).
    Ne mogu. Dama sama odluči kad će se smilovati mami.

Ovo mi je tak prekrasno, još jedna prilika za maženje. Najsmiješnija mi je kak zatvorenih očiju s otvorenim ustima traži cicu. Pa fula, ali onda po svom nosu skuži da mora malo dići glavu. Ili joj ispadne cica, a ona se sva panično zgrči i ručicama me hvata za cicu ne bi li čim prije došla do nje. Ma ima toga još, sad se ne mogu sjetiti.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

slatko

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Super Jelka - i mi smo tako!!

Protiv boli u ledjima je meni pomagalo:
    Nasloniti se na nesto ledjima (npr. MM), ili u nedostatku jastuke ili zid
    Staviti jastuk za dojenje medju noge

lijepo se mazite

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

totalno se kužimo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super!

mi tako spavamo preko noći, jedino što mene leđa bole al njih sam već odavno zeznula...s Leonom sam tako spavala 2 godine i sad je repriza...

meni takvo spavanje malo olakša jastuk za dojenje...stavim ga tako da mi je sredina "banane" iznad glave, a jedan kraj mi pridržava leđa...kad njega selim na drugu cicu opet dođem u isti položaj al mi je onda drugi kraj pod leđima...nadam se da me netko razumije što sam htjela reći

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

to pali i kod nas samo što mora biti malo na povišenom da joj se ne vraća mlijeko kroz nos i još je bolje ako dobije "suprotnu" cicu od one na kojem boku ležim. malo me muči utrnuta ruka i noga, ali sve trpim za koju minutu sna

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, to je super
    dok ti se ne desi da ti dijete ima 2,5 godine, i cijelu noć spava s cicom u ustima
    pa se ventiliraš na topiku meni je dosta!!

s margitom ću to u svakom slučaju pokušati izbjeći

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja polako otkrivam tu vrstu tople vode. Uspavljivanje dojenjem je nešto što smo SUnčica i ja nedavno otkrile. I produžavanje spavanja s cikom u ustima također. Ali Sunčica sama ispusti ciku kad zaspe.
    Ja se nekako ne brinem da se nećemo moći odviknuti od dojenja. Osim vas rodica ne poznajem nikoga tko je dojio dulje od godine dana (možda jesu moja baka i muževa nona, ali ih nisam stigla pitati). Uglavnom, to da bismo mogli imati problema s odvikavanjem od cike mi zvuči nevjerovatno.

Joj jučer je Sunčica bila jaako smješna. Dojile smo ležečki, uhvatila bi ciku i povukla par puta. Ona bi se odvojila i okrenula glavu uz nekoliko glasnih "guuu" i "uuu". Pa bi se okrenula nazad, pronašla ciku i malo cuc-cuc, onda opet na drugu stranu i "guuu"... Izgledalo je da je to jako zabavlja a MM i ja smo umirali od smjeha.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Klara, znam kako je to slatko jer i moj to isto radi i mi isto pucamo od smijeha, pogotovo jer dok on "priča" i smije se, onaj zadnji guc mlijeka mu još curi sa strane On čak zna samo dodirnuti bradavicu, pa brzinski okrene glavu, priča, smije se, pa nazad i tako nebrojeno puta. Ne mogu opisati kako je to slatko i smiješno.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Klara, znam kako je to slatko jer i moj to isto radi i mi isto pucamo od smijeha, pogotovo jer dok on "priča" i smije se, onaj zadnji guc mlijeka mu još curi sa strane On čak zna samo dodirnuti bradavicu, pa brzinski okrene glavu, priča, smije se, pa nazad i tako nebrojeno puta. Ne mogu opisati kako je to slatko i smiješno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •