da, bila je Marijana, eto postoji mogućnost da ćemo moći tamo organizirati sastanke, javit ćemo čim nešto dogovorimo! :D
da, bila je Marijana, eto postoji mogućnost da ćemo moći tamo organizirati sastanke, javit ćemo čim nešto dogovorimo! :D
vidiš, to mi nije palo nikad na pamet!
a još sam se s njom zezala kak ćemo osnovati klub mama, bivših trudnica vježbalica![]()
to bi bilo super stvarno, a i cure su super i spremne pomoći u svezi bilo čega kad mogu.
Danas smo Elinor i ja u šetnji Čk prvi puta vidjele novopečenu mamu i bebu u marami, ostale smo :shock: jer se to ovdje nažalost ne vidi tako često :/
Ako se netko prepozna![]()
![]()
Danas smo Elinor i ja u šetnji Čk prvi puta vidjele novopečenu mamu i bebu u marami, ostale smo :shock: jer se to ovdje nažalost ne vidi tako često :/
Ako se netko prepozna![]()
![]()
nešto je zablokiralo![]()
cure a ja sam danas vidla tatu sa bebačom u marami u međimurki![]()
:D
Ja sam bila prva i mora da su me proglasili luđakinjom (skupa s MM-om).![]()
Na nesreću, Rahela nije dijelila moje oduševljenje maramom, pa smo od tog sporta odustali i prodali maramu.
No, nakon nekog vremena (negdje s godinu i pol) počela je pokazivati veliku sklonost nošenju, pa sam iskoristila ljetni pareo kao kratku maramu i nosila je na boku. Još i sad ju ponekad tako stavim - ali to primjenjujemo samo doma i na moru.
Jeste gledale jutos Dobro jutro Hrvatska i prilog o rodilištima?
A ja sam onako trudna do zuba i totalno nepripremljena, selila iz Vk i rodila u Čakovcu. Da sam bar bila informiranija, premda mi je bilo i u Čk ok.
Barem ću za iduće biti pametnija![]()
A ja mislila da sam jedina čije dijete ne voli maramu - izdrži do 5minuta. Još nisam odustala, evo, ni sad nije htio spavati (2put mi zaspao na rukama, ali čim sam ga spustila u krevet, odmah vježba glasnice), pa sam ga uvalila u maramu i sad spava na meni, ne mogu vjerovati, iako je malo i drečao. Budemo vidjeli kaj bude sutra, a stiže mi i premaxx sling, pa možda bu kaj od toga.
Da se malo pohvalimo, bili danas na prvoj kontroli i imamo ravno 5kg! :shock:
Rodili se s 3,620, a išli doma 8. dan s 3,700. Pa kad je tata doktoricu pitao da mu je nekad kakica pjenasta i više vodenasto izgleda, da nije to možda loše (na putu prema proljevu), rekla mu je nek se ništa ne brine dok ima tu kilažu. Sav se zbuckao, ima šlaufiće po vratu, sve po rukama, po nožicama, pa čak i ispod pupka. Tata mu je zadnjih godina sve mršaviji i mršaviji, pa ne znamo na koga je, jedino ak je pobrao gene od moje bake, svoje prabake, koja ima isti podbradak kao i on sad.
Pa vi ste veeeeliki![]()
Moja mačka sa 7.5 mjeseci ima malo više od 7kg.
Ona je također imala jako problema sa dnevnim spavanjima, a moja improvizirana marama je činila čuda, samo se malo morala naviknuti, ponovo, na osjećaj da je stisnuta kao u mom stomaku
![]()
Sling je druga stvar - slobodaaaa! Sve vidi, okreće se u svim smjerovima glavicom, ima slobodne ruke!
evo, i sad čitavo jutro je u marami, na meni i spava :shock:
Hera, ne mogu ti poslati pp, daj molim te posalji mi neku mail adresu na koju da ti se javim, ili, pretpostavljam da ti je pun inbox pa ga malo isprazni da ti moze doci post..Hera prvotno napisa
![]()
Joan, kako ste vas dvoje?
Žao mi je što se nismo vidjeli na kavi - moji Slavonci su me ovaj vikend oborili s nogu![]()
a evo, sitno brojimojazzmama prvotno napisa
da, da, rece mi Elinor da si bila zaposlena![]()
Cure iz ČK i VŽ, dajte bacite oko na ovaj topic; bila bi šteta propustiti!
Pregled autosjedalica u Čakovcu u nedjelju 20.5.
Mi dolazimo, nadam se.
Osim ako beba ne urani, termin mi je 06.06.
Ljudi, što sam ja sve propustila :shock: , preselili smo se pa nisam imala internet sve do danas (skoro dva mjeseca)i sad evo čitam da ste puno radile, svaka Vam čast i nadam se da se sljedeći puta konačno i ja pridružujem. Pozdrav!
![]()
Tek sad vidim da me dugo nije bilo ovdje...
Jazzmama, još nisam vidjela ovaj avatar, :? :? :? zaista previše "lećem" okolo, a premalo surfam![]()
Joan nam tako sitno broji, evo i ovdje malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe brzo i lako (i da napokon krene!)
Imamo gornju 1. :D :D (nakon burnog vikenda)
Gdje se u Čk ili prije u Vž mogu kupiti kvalitetne prave autosjedalice? Ja bi Maxi Cosi ili sl., a nemam ideje gdje da počnem tražiti :?
Maxi cosi imaš u Međimurki. Mani je problem što mi takva sjedalica ne stane u auto s još dva bustera, pa sam kupil neku no name, kojoj pojasevi nisu baš najsretnije riješeni.
jel' netko gledao u Panorami prilog o pregledu autosjedalica u Čk?
navodno je bil super!
ja skroz zaboravila...![]()
Uf... ni ja nisam gledala.![]()
ni ja,, uvijek mi je u krivo vrijeme...
Drage sjeverozapadnjače, Joan nam u bolnici čeka porod! Evo kaj veli:Pa pružimo malo zagorsko-međimurskih vibrica našoj curki i njenom bebaču! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Kod nas se ne događa apsolutno ništa. Doc je za danas (do subote) odustao od indukcije poštujući želju da damo (posljednju) šansu prirodi. Eto.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Curke, ako netko želi...
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=42743
Naša Joan je rodila!!! :D :D :D
Tko želi čestitati, to može učiniti OVDJE!Jučer, u 21:55h rodio se mali Ivan težak 3300g i dug 49cm. Prekrasan je!
Elinorček, i vas dvoje ste nam se jaaaaako usitnili![]()
Možda smo se na tickeru i usitnili, ali fizički se bome ukrupnjavamo na očigled!jazzmama prvotno napisa
![]()
Još malo i evo komada za tvoju curku!![]()
moram ovo napisati jer bum inače zvrgla!
jučer sam iz auta vidla jednu krasnu mamu koja je starijeg mujceka furala u kolicima, a mlađeg u marami! bili su tak slatki, svo troje nasmijani!
ovo je prvi put da sam vidla nekog s maramom u Varaždinu, a da se to nisam ja gledala u izlogu!![]()
(ili prolazim krivim mjestima...)
uglavnom, mislim da se bu mama prepoznala, a ako ne - kraljice85,![]()
hvala, hvala![]()
možda da koji put zajedno prošećemo djecu i marame![]()
mi smo jednom bili u Getrou u marami, nešto smo usput svratili kad smo išli doma iz Vž, gledali su nas kao neko svjetsko čudo.
kraljice, ti koristiš premaxx sa Štefekom? kod mene je za sada nažalost neiskorišten jer moj cvrčak inače ne voli biti u ležećem položaju na rukama, a kad smo probali u premaxx, izgledao je sav prestrašen unutra i veoma glasno to pokazivao, probala sam par puta i odustala dok ne bude za položaj na boku, jer voli maramu.
cure, valjda budete oprostile kaj sam malo OT![]()
eh eh puce ako pogledate Varaždinsku monografiju koja je lani izašla budete vidjele nutra na nekoj stranici veeeeliku sliku mame s bebom u marami
![]()
kad smo već off;
meni je bilo super nedavno u Mariboru u Baby Centru - ulazimo unutra i žena na početku za blagajnom veli dobar dan i zuri u nas!
napravim dva koraka i ona opet zuri, okrećem se, gledam sastrane, ništ mi nije čudno, idem dalje i ona još zuri.
vrag mi ni dal mira i mislim si kaj pak je pa pitam ju dal nekaj nije u redu?
malo se trgnula, nasmijala i veli da je sve super i da gleda u čemu to nosimo malog, da joj izgleda jako praktično i krasno i odlično...!
a mi smo fino slingirali!
isto smo bili svjetsko čudo gdi god smo se prošetali.
a tak mi je već normalno nositi ga u slingu i marami da mi uvijek treba neko vrijeme da skužim zakaj se svi okreću.
(iako više preferiram kolica jer mi kičma otpada - ali mislim da je to prije od mojih kila...)
Samo da javim:
Jučer je inamar rodila curicu.![]()
čestitam!
hildegard, izgleda da ja bum tebe prije vidjela tak nego uživo...![]()
Hera, premaxx smo koristili kojih prvih mjesec-dva, tak je najbrže i najlakše zaspao navečer, a i inače ak je bio nervozan. a od poslije je samo vrištao u njemu, nije mu valja pasalo, ne znam. probala sam ga neki dan staviti na bok, ali ne izgleda mi stabilno. lakše mi je u marami svakak.
vimmerby, mene redovito zaustavljaju po dućanima i po ulici i gledaju u čemu ga nosim i komentiraju kak mu je lijepo. a ja obavezno nadodam da i moja kičma uživa!
čestitam inamar!![]()
Ja sam premaxx ustvari nabavila kad je bio skoro 2mj, očito prekasno za taj položaj, stvarno imam dojam da se boji onak zatvoren u tome. A u marami može zvjerkati okolo ako nije skroz pospan, a ako je, može se i zagnjuriti, nekad se zagnjuri tako da mu samo malo kosice viri van.
Evo, neću više OT![]()
nekak mislim da je ovaj topic i namijenjen za druženja nas SZH-ovka, pa nam je dozvoljeno i dobronamjerno zachatavanje![]()
Elinor, jedno pitanje za tebe... koje sigurno rijetko čuješ: još si u komadu?![]()
inamar, čestitke i od nas :D
Da, kak si pogodila, to me još nitko nije pitao!?!kraljica85 prvotno napisa
U jednom komadu; očekujemo akciju za slijedeći puni mjesec, a to je 30.06. (malo kasnimo po UZV).
Obavijestit će vas Jazzmama (jel tako, Jazzmamice?)
P.S. ovaj moj ticker me nasmijava, uopće se ne osjećam kao netko tko tako sitno broji...
But off skroz Elinorček![]()
![]()
Joooj cure, da samo znate kako nam je Elinor prezgodna trudnica (ja sam toliko trudna izgledala kao slonica Nelica), i moram reci, da mi je iskreno zao, ali Oskar je vec bezeciran![]()
![]()