inamar, čestitam!!
elionor, ~~~~
nn24 i ja se spremamo za kavu sutra, petak, 15.6., u 10 sati u gradskoj kavani. Ima li još kandidata?
Kakvoj gradskoj kavani? Kavana ne radi već 2 godine :?AndrejaMa prvotno napisa
to sam i ja htjela pitati, pa sam se taman morala posvetiti djetetu, pa me odlogiralo...martinaP prvotno napisa
curke, stavila sam malo naše sličke na fotkija, da se pokažemo!
, laku noć
cure to valjda mislite na Parco Alfu(pod kavanu?)i ja bi vam se pridružila rado ali radim ujutro pa se prijavljujem za sljedeći put(sutra bum i tak krepana celi dan pošto je sad 23.46h a ja imam još dvije torte za ispeći do kraja i ujutro prije posla ih ukrasiti)
e da i čestitke inamar na bembaču
[quote="Elinor
U jednom komadu; očekujemo akciju za slijedeći puni mjesec, a to je 30.06. (malo kasnimo po UZV).
uopće se ne osjećam kao netko tko tako sitno broji...[/quote]
Tako sam se i ja na kraju osjećala, a kad je počelo kašnjenje, onda sam se tak navikla na to da mi nije palo na pamet da bih mogla rodit onaj dan kad jesam. Samo nemoj pokušavat tuć moj rekord u kašnjenju.![]()
![]()
Ova prva sličica Štefeka sa zgrčenim rukicama i stisnutim okicama je baš štosna, a sličica gdje spava na maminim grudima bi bila prekrasan avatar. Dečki su stvarno slatki.kraljica85 prvotno napisa
Ti si od zimnica prešla u proljetnice, a ja ću sa proljetnica u ljetnice!Hera prvotno napisa
Nadam se ipak da će mjesečina učiniti svoje, i da će naš malecki biti pravi "hijo de la luna". A do tada...![]()
![]()
Kraljice dečki su ti medenjaci, a ti si prava sex bomb! 8)
ja baš pokušavam malo pročitat dok miš spava u marami i gledam kraljičine slike, pa onda po sebi - imamo skoro istu maramu, samo su malo šare drugačije...dečki su ti pravi komadi![]()
I ja bi ga vidjela... makar stvarno bi se trebale sresti i uživo
btw. zasada neslužbeno, ali 27.6. bi trebala biti radionica o platnenima u ČK-u. :D
Hildegard ili poslid će potvrditi!
Evo, ukopirala sam stranicu s fotkama ispod, to su uglavnom one iz njegovog 1. mjeseca, budem malo profriškala idući tjedan. Ne stavljam link u potpis jer je MM ionak ljut na mene kaj uopće stavljam ikakve fotke na net...
Već sam htjela napisati kako se budem idući put potrudila doći da se vidimo, onda sam odustala sjetivši se kak se svaki put to izjalovilo, jer je nešto uletilo i sl. (čak sam htjela do Čk kad je bio pregled AS, ali smo imali goste, uvijek nešto..).
Je kakva kava u Vž na pomolu možda? Jedino kaj znam sigurno je da mi nadolazeći tjedan ne paše, već imam svakakvih, ne pretjerano interesantnih obveza..
http://public.fotki.com/dvonat/nana/
password: sunce
Hera, maleni je presladak... daj nam neke novije sličke... ja sam uvijek za kavu u gradu, anytime, anywhere! najradije ujutro oko 10 ili popodne oko 5.
na radionicu o platnenima dolazimo svakak! ne znam kak sam si zapamtila krivi datum... JEDVA ČEKAM!poslid i hildi
ma nisi zapamtila krivi datum nego smo odgodili za tjedan dana.
Međimurske trudnice i one potencijalne,
u ordinaciji i režija Dr.Golubića, provode se vježbe za trudnice (rekla mi jedna kolegica-trudnica)
Riješavam ja danas nešto po gradu i među gomilom ljudi spazim na 100 metara mamu sa bebom u slinguZagledam se oduševljeno i nakon par metara skužim da je to moja školska prijateljica koja živi u Kanadi i koju nisam vidjela bar 10 godina.
Naravno, malo mi je bilo žao što ne vidjeh "lokalnu" mamu koja nosi sling, ali oduševljenje je jednako. Btw. to je bio neki super sling (zaboravila ju pitati čiji) koji je prilagođen baš malim bebama jer je taj dio gdje je beba dosta pojačan,a beba je bila onak u sklupčanom ležećem položaju - nije bila okrenuta prema mami nego prema gore (kužite me valjda)
Naša draga Elinor, već tjedan dana moči noge u moru i uživa u šetnjama Rijekom, a mi smo svi u iščekivanju.. termin br 1. je prošao
![]()
~~~~~~ za Elinor, ima li novosti?
Cure, aj'te pogledajte:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=44435
pa ako imate kandidata, javite.
Još ništa![]()
Bebolino je odlučio da mu je prelijepo, u maminom stomaku, da bi išta mijenjao ..![]()
Dolazi tko od vas na radionicu o platenim pelenama?
mislim da cu ja doci! nisam 100% sigurna jer u zadnje vrijeme bas nisam nesto, sv eme boli, al potrudit cu se!
ja bih na radionicu o platnenima, ali me zanimaju tehnički detalji poput opisa kak da dođem do tam?
nemam pojma gdi je dječji vrtić Loptica!![]()
Drage moje, da vam se ukratko javim: kod nas još uvijek ništa novo![]()
![]()
A ja bi u akciju...
Možda će puni mjesec nešto promijeniti :?
Nadam se i čekam![]()
Elinor, sve me nekako podsjećaš na mene prije 3 mjeseca![]()
Moram li vam ja reći da sam razmišljala da li mogu na tu radionicu jer se moj cvrčak iza 7 počne spremati za spavanje, pa sam razmišljala kak da to izvedem, a onda, nešto nam je počelo jako lupat u autu, veli MM da neki ležaj valjda, pojma nemam i jučer je uspio dogovorit servis, ajde pogodite na koji datum! i ostat će tamo bar do idućeg dana (auto, ne MM), tako da opet pušiona kod mene
![]()
ne mogu vjerovati ni sama, a kamoli da mi tko drugi povjeruje![]()
e pa Hera, ako se ne bojiš voziti i družiti s nepoznatimaja bih te rado pokupila (s tim da se Vž. županija u tvom potpisu, nadam se ne odnosi na Visoko recimo, jer bi mi onda trebalo puuuno više vremena)
samo da još doznam kam trebam voziti!
Elinor svaka čast na strpljenju, ja bi već svisnula!
Visoko! Prošle jeseni sam bila na nekoj fešti oproštajki našeg direktora (koji je nakon toga ipak ostao u Hrvatskoj jer mu se nasljednik povukao nakon par mjeseci), ne mogu se sad sjetiti kak se zvalo mjesto, ali mislim da je ono prije njega Paukovec, uglavnom, skrene se među sela kod onih kafića Izlazeće sunce i Tiffany (zatvoreno, sam kaj paučina ne visi), tko se sjeća, veoma krcatih dok je bila samo stara cesta.
Tamo sam išla po autoputu, a doma starom cestom kroz Zelinu, da se malo prisjetim, već sam zaboravila kak to izgleda, koje mjesto dolazi iza kojeg, a vozila sam se svaki dan na posao onuda.....sad si razmišljam nakon čega dolazi Visoko i ne mogu se sjetitiviše se ne mogu izvlačiti na trudnoću da sam otupjela, izgleda da je to kod mene ostalo.
![]()
Budem vidjela kak mi bude raspored, ali nisam sigurna jer moj slinavac ne želi flašu ni kad mu izdojim, a iza 7 mora jest. Moram napraviti jednu probu prije.
Draga družino, nadam se da se i moj trenutak bliži... Lagani bolovi u trbuhu i križima, sukrvavi iscjedak i malko mirniji pokreti mog bebea ulijevaju mi nadu, nadam se ne lažnu! Da se mene pita, rodila bih noćas, ali prije ponoći - bila bi to lijepa podudarnost jer je i moja obožavana baka rađala na isti dan pred 60-tak godina! Osjećam se smireno, veselim se svakom stezanju trbuha, svakom grčiću, svaki put kad me nešto lagano zaboli (je li to mazohizam?).
Ajde zavibrajte još malo za nas, pa da i to riješimo. Velikasvima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elinor prvotno napisa
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
prvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Elinor![]()
mi smo noćas došli s mora, a na autu nam je otišla lamela, tak da se nebrem voziti... valjda bude auto gotov do radionice, javim vam!
~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ za Elinor![]()
ja definitivno otpadam u srijedu - sad su iskočile i neke "pripreme" za krstitke, nešto u crkvi i to mora biti u srijedu popodne, ne može baš ni jedan drugi dan, joooooooj....ne znam ni kak ću to izvesti ako budemo bez auta, nije baš da mi se vozika u kombiju s djetetom.![]()
Danas je Elinor termin No.2 .. stoga:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elinorček, ovaj tvoj copy-paste izvrsno funkcionira!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ima kakvih novosti?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa da i ja malo zavibram
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Nalaz na pregledu isti kao i prije 1tj. :shock: - dakle, još ništa!!!![]()
ne vjerujem!jazzmama prvotno napisa
beba očito jako uživa kod mame!![]()
Noćas u 2:00 ujutro nakon pucanja vodenjaka, Elinor je odjurila u bolnicu. Javila se iz auta. Nemam još vijesti i mislim da ću poludit zato:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Nadam se da se već maze...
Nastavak ovdje-http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=44866
(valjda će uspjeti ovako) :?
E, da, skoro sam zaboravila - u potrazi sam za provjerenom tetom čuvalicom sa fleksibilnim radnim vremenom, od polovice 9mj ili 1.10 na dalje, u Čakovcu..
Svaki prijedlog je dobro došao.![]()