-
ima kaj novo o Elinor i dečecu?
-
-
-
-
-
Elinor!
sredinom tjedna će pasti temperature na "samo" tridesetak stupnjeva...
meni je pocrkalo svo cvijeće na terasi, sve mačke se s dvorišta preselile u naš stan, a mi ne izlazimo osim ujutro u pekaru, i poslije 6 popodne malo na dvorište. Janko mi je lud kad je cijeli dan unutra, ali bolje to nego da zaradi sunčanicu vani :/ .
jazzmama, mi bili na moru prvi tjedan 7. mjeseca, već onda je more je bilo toliko toplo da uopće nije bilo osvježavajuće, ko da se kupaš u pišalini... trebalo je pošteno zaroniti da najdeš hladniju vodu.
MRZIM LJETO!!!! (nikad nisam mislila da ću to ikad napisati)
-
-
jazzmama, a da prošećeš do Učiteljske u ČK? tamo imaš mnogo cura koje studiraju baš predškolski odgoj, nude čuvanje, a uglavnom već imaju iskustva. imaš poljepljene oglase na oglasnoj ploči na prvom katu na faksu. pitaj nekog pa će te uputiti! nemoj se bojati da su premlade, jer ima stvarno ozbiljnih i odgovornih cura.
-
-
-
inače i ja studiram na Učiteljskoj predškolski. prvo sam namjeravala raditi u toj branši, ali kad čuješ koliko je nemoguće naći posao... ali ajde, od faksa nisam odustala, makar mi ne ide baš nešto, tri godine studiram, upisala sam drugu godinu (od tri sveukupno), s prve još imam ispita... :/ ali sam stvarno upoznala odličnih cura, kojima bih svoju djecu dala na čuvanje bez sekiracije i straha. možda je s jedne strane lakše mladim curama koje su aktivnije, te se lakše mogu s djecom poistovjetiti i poigrati. još pogotovo kad su i obrazovane baš u tom području! milsim da su i fleksibilnije, te da im je lakše prihvatiti tvoj stil odgoja, nego neka starija žena koja je odgojila xy djece na svoj način, i šta ćeš ti sad noj pametovati. svaka čast iznimkama.
i tak da sad studiram iz čistog interesa, da malo više naučim o dječjoj pedagogiji i psihologiji, a profesionalno pičim u nekom financial managementu, dioničarstvu i sličnim sranjima. valjda je vrijeme da se konačno pronađem u nečem trećem.
-
Šta fali - biti svestran? Dapače, da nisam (izuzev porodiljskog) u struci po cijele dane, osim kad spavam, rado bi ponovila knjige iz srednje iz povijesti, malo prošvrljala po književnosti, škicnila Zakon o radu i ostale, a ovo sa menagementom je prava stvar
Imaš koju poznanicu za preporučiti iz Čk? Može na pp.
ako ti se ne javim danas, stigao je MM sa nogometa, a ja se odvukla u krevet - na pol spavam, čekam da mu otključam vrata - zaboravio je uzeti ključ
-
-
-
Da mu mama zna da pije pivo...
-
Joj, mama mu svaki puta vrti očima čim se spomene pivo ili vino - možeš zamislit moju sveki
-
Hello! Danas smo imali goste i Oskarić mi se izgleda premorio od tolikog društva. Nije lako biti beba kad te dođu gnjaviti "štipači obraza" :/ . Eno ga sada, spava kao beba!
-
Da li možda koja dojilica treba Daktarin gel za mazati bradavice (zbog gljivica), imam neotvorenu kutiju koju nikako da odnesem pedijatrici.
-
Evo aploudala sam neke slikice...
-
kak je Oskar preslatki!!
moze mozda otkrit gdje si kupila onu predivnu plavu posteljinu?
-
Elinor
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma