Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 222 od 222

Tema: RODA SZ Hrvatska - VZ, Ck..... 3. dio

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ima kaj novo o Elinor i dečecu?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Još su u bolnici u Rijeci. Elinor je super, mlijeka kao u priči
    Oskar ima povišene krvne nalaze koji govore za infekciju, pa je na antibioticima još par dana. Inače, ponosna mama kaže da njen sinčić izvrsno napreduje, čak se malo udebljao,a papa kao veliki
    Dojila ga je odmah po porodu i cijelo vrijeme je s njom - pravi je šećer

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vesela družino, mi smo se vratili iz bolnice i iz Rijeke :D ! Malo smo produžili boravak u bolnici , ali sada je sve u redu, a mama je sretna jer je ipak uspjela svoga mišića roditi u kadi! Doživljaj je super, šteta što u našim krajevima nema mogućnosti za takav porod. Vama puno hvala na vibricama, a jazzmami na medijskom pokroviteljstvu !
    Velika pusa svima!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj kako je vruće! (blago onima koji se ovaj trenutak hlade u moru!)

Elinor, jedva čekamo zajedničku i druženje !!!!!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Je, i mi se kuhamo .
    Tata čuva sina a ja se malo forumiram .
    Planirali smo se večeras prošetati po kvartu ali junačina je odlučio večer provesti na cici - ostajemo u kućnom pritvoru do daljnjega. Šta kaže onaj Vakula, kad će proći ovaj toplotni udar?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Elinor!
    sredinom tjedna će pasti temperature na "samo" tridesetak stupnjeva...
    meni je pocrkalo svo cvijeće na terasi, sve mačke se s dvorišta preselile u naš stan, a mi ne izlazimo osim ujutro u pekaru, i poslije 6 popodne malo na dvorište. Janko mi je lud kad je cijeli dan unutra, ali bolje to nego da zaradi sunčanicu vani :/ .

jazzmama, mi bili na moru prvi tjedan 7. mjeseca, već onda je more je bilo toliko toplo da uopće nije bilo osvježavajuće, ko da se kupaš u pišalini... trebalo je pošteno zaroniti da najdeš hladniju vodu.

MRZIM LJETO!!!! (nikad nisam mislila da ću to ikad napisati)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A ja i dalje viđam roditelje kako sa svojom malom dječicom ližu sladolede ili ispijaju kave u centru Čakovca u podne!

Svekiji idu rano ujutro na more, a mi uživamo u malo hladnijem vjetricu na našem sićušnom balkonu

Sad ću ja kao "podizat" moj post - ima kakva slobodna dadilja u Čakovcu ili mi tko može dati savjet kako do nje doći?
    Thanx

Elinor, od sutra naša ekipa kreće u akciju - riješimo se tata i ..
    Kraljice, ja već treću godinu govorim kako idem na more i planiram - prvu smo učili za državni, prošle sam bila trudna do zuba, a MD rintao na hitnoj, a ove meni iskrsava nešto za posao (a naravno, ništa nije važnije danas nego naći posao! )
    Ja bi išla samo radi moje frajle!!!
    Ja ne volim ljeto na kontinentu

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

jazzmama, a da prošećeš do Učiteljske u ČK? tamo imaš mnogo cura koje studiraju baš predškolski odgoj, nude čuvanje, a uglavnom već imaju iskustva. imaš poljepljene oglase na oglasnoj ploči na prvom katu na faksu. pitaj nekog pa će te uputiti! nemoj se bojati da su premlade, jer ima stvarno ozbiljnih i odgovornih cura.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Napisah postić i zalijepih smajlić, kad od svega - osta samo smajlić?!
    Nemam inspiraciju za ponovo...svima velika

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kraljice hvala na savjetu - Učiteljska mi je na 200m.
    Također sam mislila malo prošetati i do burze rada i naći nekakvu odgajateljicu bez posla, a kladim se da ima jako puno!

Elinor, ma dovoljan je i smajlić

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

inače i ja studiram na Učiteljskoj predškolski. prvo sam namjeravala raditi u toj branši, ali kad čuješ koliko je nemoguće naći posao... ali ajde, od faksa nisam odustala, makar mi ne ide baš nešto, tri godine studiram, upisala sam drugu godinu (od tri sveukupno), s prve još imam ispita... :/ ali sam stvarno upoznala odličnih cura, kojima bih svoju djecu dala na čuvanje bez sekiracije i straha. možda je s jedne strane lakše mladim curama koje su aktivnije, te se lakše mogu s djecom poistovjetiti i poigrati. još pogotovo kad su i obrazovane baš u tom području! milsim da su i fleksibilnije, te da im je lakše prihvatiti tvoj stil odgoja, nego neka starija žena koja je odgojila xy djece na svoj način, i šta ćeš ti sad noj pametovati. svaka čast iznimkama.

i tak da sad studiram iz čistog interesa, da malo više naučim o dječjoj pedagogiji i psihologiji, a profesionalno pičim u nekom financial managementu, dioničarstvu i sličnim sranjima. valjda je vrijeme da se konačno pronađem u nečem trećem.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Šta fali - biti svestran? Dapače, da nisam (izuzev porodiljskog) u struci po cijele dane, osim kad spavam, rado bi ponovila knjige iz srednje iz povijesti, malo prošvrljala po književnosti, škicnila Zakon o radu i ostale, a ovo sa menagementom je prava stvar
    Imaš koju poznanicu za preporučiti iz Čk? Može na pp.
    ako ti se ne javim danas, stigao je MM sa nogometa, a ja se odvukla u krevet - na pol spavam, čekam da mu otključam vrata - zaboravio je uzeti ključ

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jazzmama, šta TM igra nogomet? :shock: I moj je probao prije par godina pa je slomio ruku , zato se sad drži "kafanskih sportova"
    Kraljice, da su meni tvoje godine, upisala bih atomsku fiziku! Samo ti polaku studiraj, znaš onu narodnu: nauka nije zec...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Njemu više paše ono nakon nogača - pivica i ekipa, c,c,c ..
    a šta da radim s njim!!!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Da mu mama zna da pije pivo...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj, mama mu svaki puta vrti očima čim se spomene pivo ili vino - možeš zamislit moju sveki

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hello! Danas smo imali goste i Oskarić mi se izgleda premorio od tolikog društva. Nije lako biti beba kad te dođu gnjaviti "štipači obraza" :/ . Eno ga sada, spava kao beba!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da li možda koja dojilica treba Daktarin gel za mazati bradavice (zbog gljivica), imam neotvorenu kutiju koju nikako da odnesem pedijatrici.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo aploudala sam neke slikice...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kak je Oskar preslatki!!
    moze mozda otkrit gdje si kupila onu predivnu plavu posteljinu?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elinor

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaključavam.. nastavite na RODA SZ Hrvatska - VZ, Ck..... 4. dio

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova