-
Jel netko od mama koje ste hranile djecu s ad koristio prijelazno mlijeko?Jel to isto?
Kad je moja cura prestala dojiti imala je godinu i pol,dakle nedovoljno za kravlje.Tada je išla ona reklama o prijelaznom mlijeku između dojenja i kravljeg.Ima od nekoliko proizviđača.Ja jedan primjerak nadobudno donesem doma,dam svom zlatu (koje stvarno nije izbirljivo dijete) u najljepšu šalicu,a ona napravila facu ko da sam joj naftu dala.Pljunula je i brislala jezik od tepih!
Inače je ako joj se nešto ne bi svidjelo progutala i rekla da joj se ne sviđa,ali ovakvu filmsku reakciju nismo nikad imali.Kad je probala još jednom baš joj se želudac dizao,nije glumatala.
Probala sam i ja,bljutavo i totalno bezukusno.Jel to formula slična ad ili nešto skroz drugačije?
Jako je voljela jogurte,obične i voćne.Kravlje mlijeko je probala sama dok sam ja bila u kupaoni.Ostalo je na stolu,a ona brzopotezna.Nikakve reakcije osim oduševljenja nije bilo.Pedijatrica mi je rekla da se ni ne trudim opet s prijelaznim već da nastavimo s kravljim,ali onim punomasnim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma