-
glasam za neboder - starije gradnje. zadnjih 5 godina sam zivjela u dva nebodera, najprije na 14. a sad na 12. katu. oba puta odlicno iskustvo. visina mi ne smeta, radije bih da sam i vise. od dva lifta po neboderu uvijek jedan radi, a pjesice sam (nedobrovoljno) isla samo dvaput u ovih 5 godina. oba nebodera su stari 30-40 godina.
primijetila sam da su zidovi cisci nego stanovi na niskim katovima, jer ne ulazi smog i ispusni plinovi s ulice. puno je sunca, pogled prekrasan, a nemamo ni zavjese jer nas nitko ne moze vidjeti dok se presetavamo po stanu goli.
zidovi izmedju susjeda su toliko debeli da ih uopce, ali stvarno uopce, ne cujemo. kao da smo sami u zgradi. histericnih susjeda nemamo. sve se dogovaramo bez problema.
jedno vrijeme sam zivjela u stanu u potkrovlju novogradnje od 4 kata, naravno bez lifta. katastrofa, totalni uzas! zidovi tanki kao papir, susjedu cujem kad zvoni mobitel, a kamoli tv i glazba... pjeske svaki dan na 5. kat (4 kata + potkrovlje) bez lifta... fala lijepa, ne treba mi to.
kupili smo novi stan u neboderu, isto starijem, na 4.katu. svi nas uvjeravaju kako je super da smo tako nisko, ali mm i ja bi nekako radije da smo vise... valjda cemo se naviknuti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma