Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Sojoj mami

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Sojoj mami

Vjerojatno vas ima još ali moja Nia bi samo sojoj mami... To je sad kulminiralo kad imam doma posla preko glave a on se objesi za nogu i plaće i viće sojoj mami sojoj mami I inače je jako ljubomorna na mene, MM čim me takne ona se ljuti i miče ga to mi se nikako ne sviđa i ne znam kako da to rješim - što vi mislite? Otkud joj to uopće? Svi se volimo i mazimo, i ne svađamo se - pred njom. Voli ona i taticu, ali mene obožava, non stop jaši po meni i ne skida se s mene. Ne smeta meni to toliko, ali kad imam posla izludim... i ponekad pomislim kako bi bilo lijepo da malo visi na tati a da ja malo dušu odmorim
    Imal tome lijeka :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

faza
    mi smo je prolazili zadnjih nekoliko mjeseci i sada vec polako jenjava, iako bi f. jos uvijek "sojoj mami" kad god se mama priblizi kuhinji.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, nevjerovatno je da faza "sojoj mami" nikada ne prestaje kada je u pitanju odlazak u kuhinju!!moja Anja naprosto poludi tog momenta kad se približim sudoperu, vjerovatno zna da tada za nju nemam ni živaca ni vremena pa zato protestvuje! i moram prznati da ni ja ne volim kada dođem "sojoj mami" u posjet kada one stane za sudoper, osjećam se izolirano, i sva komunikacija prestane...možete zamisliti kako je tek njima?! :/

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas nije u pitanju sudoper (to većinom odradi baka) nego je okidač mamin kompjuter. Čim se mama približi svojoj radnoj stolici - taj se tren prekidaju sve aktivnosti i nastaje izvanredno stanje - stići što prije do mame i pokušati se zalijepiti za nju. Zadnjih dana sam za kompjuterom minimum kad je ona budna (tek ako je nešto neodgodivo), neće zauvijek ostati mala,a kad narastem znam da će mi faliti to pružanje ručica koje ne priznaju "ne" kao odgovor!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A ovo da je ljubomorna na mene :?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jako mi je poznato sve o čemu pričate. Ja pokupim E. iz vrtića kad idem s posla i otkad dođemo doma dok ne zaspe ja ništa ne stignem raditi osim igranja i ludovanja s njom. Ako pokušam nešto skuhati odmah krene histerija i moram se istog trena vratiti jer se ona neće ni sekunde sama zaigrati. Meni nije žao i uživam u igri s njom ali moram nekako i one svakodnevne obaveze obaviti po stanu. Još sad ide malo kasnije spavati pa mi je muka kad napokon zaspe kad se sjetim što me još čeka!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja neznam jel faza ili ne alim kod nas to "vlada" upravo sada ja u kuhinju ona visi na meni,ja u wc ona na meni..i tak cijeli dan...gdje god samo mama !! ruke mi odpadaju !!!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nda. ne znam dal da ti kažem ovo ali ta "faza" kod nas još traje. ide on svima stalno, ali ja sam zakon, a ima skoro 3,5 godine i dečko je

i ne, nije još došao do faze identifikacije s ocem mu

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pricate o malo vecim bebacima od mog ali ista stvar je kod nas. Znam reci MMu kad dodje s posla Daj pliz odljepi mi Patriksa s noge da operem sudje
    Mislim, slatko je to i ja se zapravo stalno igram s njim ali ponekad me izludjuje to sto ne mogu nista napraviti jer se on ljuti i osjeca zapostavljeno. A mali je jos pa tek pokusavamo s forama "i Patrik pere sudje" isl. Ali, u kupaoni je to jedini lijek, dobije nekakvu krpicu i radi nesto slicno sto i ja (no, tamo me pere paranoja da ce se zavuc iza skoljke, ili neke slicne gluposti...)

I da, MM mi nije vjerovao dok se neki dan nije sam uvjerio, malac se bas promjeni kad sam ja doma, slatki je i zabavlja se ali ne toliko samostalno kao s tatom, vec za sve trazi i mene da sudjelujem. Mislim da je to zdravo i dobro, ali iscrpljuje ponekad..

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja imam dečka od 2.5 godine kojem sam ja zakon. Tatu se voli, s tatom se voli igrati, pita se di je tata kada ga nema, ali...Nema mu do mame.
    Mama mora biti tu za sve, mama je glavna za sve, mamu se sve pita, ako je loše volje, mama je ta koja mora nositi, i slično. Znači traje to...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

I da, MM mi nije vjerovao dok se neki dan nije sam uvjerio, malac se bas promjeni kad sam ja doma, slatki je i zabavlja se ali ne toliko samostalno kao s tatom, vec za sve trazi i mene da sudjelujem. Mislim da je to zdravo i dobro, ali iscrpljuje ponekad..
    Ovo kaj ti kažeš, MM pak meni veli da kad mene nema doma da je skroz druga pjesma, ne cendra oko ničega, sve se lijepo dogovore, čim ja dođem gotovo, udri u cendranje, pekmezanje i slično...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Citiraj Tiwi prvotno napisa

Ovo kaj ti kažeš, MM pak meni veli da kad mene nema doma da je skroz druga pjesma, ne cendra oko ničega, sve se lijepo dogovore, čim ja dođem gotovo, udri u cendranje, pekmezanje i slično...
    Ma na to sam i mislila joj kako mi je drago da nisam jedina (malo sam se vec uplasila da nekaj skroz krivo radim) Veli MM da mame imaju neki triger, nekako klinci okrecu plocu kad je mama u blizini.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Imate li takvih iskustava? Zbilja mi se nikako ne sviđa da se ja i mm u njezinoj blizini ne smijemo niti približiti jedan drugome a ona već vreba hoćemo se zagrlit ili nedaj Bože comoknut :/ i onda odmah negoduje i gura tatu od mene :/

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imate li takvih iskustava? Zbilja mi se nikako ne sviđa da se ja i mm u njezinoj blizini ne smijemo niti približiti jedan drugome a ona već vreba hoćemo se zagrlit ili nedaj Bože comoknut :/ i onda odmah negoduje i gura tatu od mene :/
    Janko to riješava tako da kad vidi da se mi glrimo i ljubimo on uleti k nama u sredinu i kaže "Svi se lolimo"

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uf kako sve poznati scenariji
    kod nas je sve "mama će". osim kad se smrtno naljuti na mama onda će eto i tata. ali to je već rijetko, rijetko.
    ona tatu obožava, ali mama je tu za sve i svašta.
    ili se čuje "mama će" ili se čuje "ja ću sojoj mami"
    koliko god mi bila draga ta povezanost nekad ispalim na živce jer kad je kući nema odmora od nje. najgori i najtraumatičniji mi je "bijeg" u wc, ali mir traje točno 15 sekundi dok ona ne otkrije kako sam joj pobigla. i eto je na vrata "mama, mama".

što se tiče ljubomore, tu je na dane - kako kad.
    ako je dobre volje, tata može mamu grlit i ljubit do besvijesti. ali ako se digla na livu nogu, a tata zagrli mamu odmah je "ne to radit mojoj mami", "biži tata", "aaaaaaa ostavi moju mamu"

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja imam čak 3 priljepka. Istina, najmlađa je najzahtjevnija, a dečki su već 3,5 godine i sad su u fazi kad nedaju tati da ih veže u autosjedalice. A s obzirom na to da L u svemu kopira njih, kretanje autom je prava dugačka noćna mora.
    Inače, kad trebaju na WC ... "mama", kad hoće crtić "mama", kad su tužni, ljuti "mama" ... i tako u nedogled.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •