Pokazuje rezultate 1 do 50 od 836

Tema: preporuka slikovnica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam još reći - moja djeca su upisana u knjižnicu od najranije dobi. Posudi najprije slikovnicu, pa ako se djetetu dopadne onak jako, možeš i kupiti.... Unutra idu baterije, ali traju duuugo.
    Mi isto ovako, kad je kiša znamo tamo dugo duditi i pregledavati knjige. Ali i doma imamo previše knjigica, skupilo se nasljeđem rođendanima, tako da se baš spremam raditi selekciju. Kupujemo samo rijetko ono što mislimo da bi trebalo biti doma, dječju bibliju i molitve za djecu, enciklopediju za djecu, atlas, seriju medvjedići (kod zubara, i televizijia...) jer ih moji slušaju kao hipnotizirani i nedavno smo kupili 7 navika uspješne djece jer su to knjige na koje se vraćamo, a ostalo posuđujemo, razmjenjujemo. Meni je slatko vidjeti koje si oni knjigice pakiraju kad idemo na more- obavezno pakiraju svoju vjersku literaturu i medvjediće, basne... ma totalni su štreberi LOL doduše mi na moru imamo pregenijalnu knjižnicu, bolju nego ovdje, ali oni nose pun ruksak za svaki slučaj b bar su zaokupljeni nečim dok mi pakiramo
    Posljednje uređivanje od pikula : 06.11.2010. at 15:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •