-
Neke "Petre" su mi ok, no neke imaju vrlo zeznutu poruku. Mi zelimo Pikulicu odgajati tako da se ne boji sama pokusati raditi stvari i da prihvaca pogreske kao normalan dio procesa ucenja. Ima jedna slikovnica "Petra zeli sve napraviti sama", u kojoj Petra prvo pokusava zavezati cipelice, premda je mama rekla da ce joj ona, muci se i ne uspije, pa zaveze mama. Onda pokusava sama zavezati pojas sjedalice u autu, na koncu odustane i zaveze je tata, onda zeli nahraniti zeceve i svi pobjegnu van i djedu pojedu salatu. Na kraju sjedne za stol s bakom i uzme noz i vilicu da pokusa rezati, no sjeti se da nista nije uspjela sama i odmah kaze baki nek joj ona nareze. Poruka - KATASTROFA. Mi joj tu slikovnicu citamo sasvim izokrenuto, tako da izmisljamo da je Petra uspjela i hvalimo je sto se tako trudila.
S druge strane, super mi je Petra je dobila brata, jer i mi cekamo bracu i zgodno je sve prikazano.
Vuk je skroz fora. Mi imamo Vuk koji je trazio ljubav i Vuk zeli biti druge boje, no ima jos jedna za koju mi je Pikulica premala, nesto u stilu Vuk na putu oko svijeta.
Jako nam je zgodna slikovnica iz Ikee o Kralju sobu, a voli i Macu Papucaricu i one dvije s medvjedima Volim te, mama i Volim te tata.
Bas cu potraziti Juhu od bundeve, zvuci jako zgodno
Posljednje uređivanje od ValaMala : 23.03.2015. at 23:31
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma