Pokazuje rezultate 1 do 50 od 836

Tema: preporuka slikovnica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Neke "Petre" su mi ok, no neke imaju vrlo zeznutu poruku. Mi zelimo Pikulicu odgajati tako da se ne boji sama pokusati raditi stvari i da prihvaca pogreske kao normalan dio procesa ucenja. Ima jedna slikovnica "Petra zeli sve napraviti sama", u kojoj Petra prvo pokusava zavezati cipelice, premda je mama rekla da ce joj ona, muci se i ne uspije, pa zaveze mama. Onda pokusava sama zavezati pojas sjedalice u autu, na koncu odustane i zaveze je tata, onda zeli nahraniti zeceve i svi pobjegnu van i djedu pojedu salatu. Na kraju sjedne za stol s bakom i uzme noz i vilicu da pokusa rezati, no sjeti se da nista nije uspjela sama i odmah kaze baki nek joj ona nareze. Poruka - KATASTROFA. Mi joj tu slikovnicu citamo sasvim izokrenuto, tako da izmisljamo da je Petra uspjela i hvalimo je sto se tako trudila.

S druge strane, super mi je Petra je dobila brata, jer i mi cekamo bracu i zgodno je sve prikazano.

Vuk je skroz fora. Mi imamo Vuk koji je trazio ljubav i Vuk zeli biti druge boje, no ima jos jedna za koju mi je Pikulica premala, nesto u stilu Vuk na putu oko svijeta.

Jako nam je zgodna slikovnica iz Ikee o Kralju sobu, a voli i Macu Papucaricu i one dvije s medvjedima Volim te, mama i Volim te tata.

Bas cu potraziti Juhu od bundeve, zvuci jako zgodno
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 23.03.2015. at 23:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •