Mi smo ih dobili uz Pampersice i Lei su to apsolutno najdraže slikovnice.
Zna koja je koja, zna koja je koje boje. Možda zna čitati? :shock:
Navečer obavezno čitamo Puića, premda ja ponekad prosvjedujem i pokušam je nagovoriti na neku drugu.

No, mislim da je najveći i asolutni favorit kod nas slikovnica Piko kod djeda i bake, ona velika, sa tipkama sa raznim zvukovima sa strane. To čitamo već godinu i pol neprestano, i ja mislim da je ta slikovnica jako dobra, i radi tih zvukova i radi jednostavnih crteža a sa dosta jasnih detalja.

Još jedna slikovnica koja se Lei jako jako svidjela i morali smo je čitati po pet puta za redom je Elmer i izgubljeni medo - isto od Golden Marketinga. Oni zaista imaju genijalne slikovnice, a i prilično skupe, nažalost, tako da ja za slijedeći Interliber planiram kupovati samo kod njih. Doduše, slikovnica Riba duginih boja se Lei uopće ne sviđa previše, a meni je prekrasna.

Pospane priče isto jako voli, premda smo imali period kad sam ih sakrila jer se previše uzrujavala oko nekih priča iz te knjige. Sad se nekako smirila pa ih opet dosta čitamo, i tih se priča jako voli igrati - npr. po cijeli se dan igra da je ona mali plavi ptić i da ju boli krilce.