-
Promuklost bebe
Imam sina od 3,5 mjeseca. Prije tjedan dana najprije je počeo jako kihati, potom tu i tam kašljucati, da bi sad na kraju promukao, tj. promijenio je boju glasa, što je najočitije navečer. Pretpostavljam da je prehladu dobio od nas, tj. njegova sestrica trenutno ima upalu grla. Bili smo kod doktora, mali nema temperaturu, nikakvu upalu. Dao mu je Bisolex i Ventolin sirup (prije 2 dana). Međutim, njemu nije od toga niš bolje, dapače, postaje sve više cendrav. Sad sam primijetila i neke crvene točkice po trbuhu (najprije smo mislili da je to od (kršitelj koda)ove kreme za tijelo, ali smo se onda vratili na Johnsonovu), ali izgleda da to nije to.
Sad ću ponovo otići doktoru da nam da uputnicu za vađenje krvi i urina, pa da vidimo jel se tamo nešto vidi.
Inače, apetit nije izgubio.
Sad, najviše me zanima ta promuklost kod beba, doc kaže da su to još ti mali bronhiji i kad je tak mala beba prehlađena se to tak odrazi.
Joj, sad sam sve ispremiješala, ali ipak molim što više savjeta, iskustva...
-
Osoblje foruma
Ta promuklost je obično jedan od prvih znakova laringitisa. Pročitaj o njemu. Imaš tekst na portalu.
Bitno je bebi kapaš nos sa fiziološkom otopinom. Jer mu sve još može prijeći i na uha.
Gdje su se pojavile točkice? Možda na onom dijelu gdje se pelena učvršćuje? Ako je, vjerovatno je od znoja. Malo mu spusti pelenu, i pripazi da nije pretpoljen.
-
Osoblje foruma
I još nešto. Ako spava u kinderbetu, cijeli kinderbet mu nakosi tako da na uzglavnoj strani, staviš knjige pod noge. To će bebi olakšati disanje.
Ako spava sa vama, probaj isto nekako nakositi jogi. Ali nikako nemoj bebu staviti na jastuk.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma