Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 113

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2005/2006 (5. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dobro jutro!!
    nisam se jučer javljala, ali sam čitala.
    Sanja, ne znam za bicikl, možda ovi veći šoping centri? Getro? Znam da su tamo kupili baka i deda Ivoru ali onaj manji na guranje (mi smo još u toj fazi).
    Danas idemo na neku uskršnju predstavu (preko moje firme) :D baš se veselim, jedino što u 6 počinje, moramo krenuti u 5 (zbog gužve-treba doći do Žar ptica) a Ivor mi spava negdje do 5 tak da ne znam kako ćemo to sve stići.
    Ali nema vze, bude izdržao danas i bez popodnevnog spavanja.
    Ajde javite se da čujem izvještaj od prošle noći

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

džez, klinci su ti preslatki jakov mi je za puknut od smijeha! totalno izgleda onako kako ga i opisuješ i već ga vidim kako sve ono svašta radi...
    susjedice moje magriz i oli, jucer smo stigli do parkića ali nije vas bilo. M. je jučer preskočila popodnevno spavanje i čini nam se da ide prema jednom spavanju dnevno. navečer je zaspala oko 8 i spavala jutros do 8 :shock: ali, da ne bi bilo, uz jedno 4 buđenja i siki-siki...ha! i kaže da se zove Mimi i to kaže tako mazno da se rastopimo....

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam bila u parkiću od pola 6 do pola 7...

Tko još snima stare postove?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi nismo stigli do parkića...
    F je zaspao meni na cici oko 17 i spavao do 18.30... onda smo se mazili na krevetu do 7

danas je duže u jaslicama... jutros od 9, pa će tata po njega oko 13.30-14
    opet nije htio ni jesti ni piti, ali sad spava - bar to...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Dragi moji, šaljemo vam mirisne pozdrave smilja i bosilja

Dječica uživaju, vani su po cijele dane, Karlo ne može doći k sebi od prostora. Stric ima ovce i male janjce od nekoliko dana, ajme veselja, kako ih je samo snimio. Čim progleda, pokazuje prstićem i viče me-e-e, da ga vodim k njima... Neki dan smo brčkali nogice u moru, a Luka se i zaronio - hrabro mamino dijete

Evo budi se.... moram juriti.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Dragi moji, šaljemo vam mirisne pozdrave smilja i bosilja

Dječica uživaju, vani su po cijele dane, Karlo ne može doći k sebi od prostora. Stric ima ovce i male janjce od nekoliko dana, ajme veselja, kako ih je samo snimio. Čim progleda, pokazuje prstićem i viče me-e-e, da ga vodim k njima... Neki dan smo brčkali nogice u moru, a Luka se i zaronio - hrabro mamino dijete

Evo budi se.... moram juriti.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Tko još snima stare postove?
    Ma ja imama namjeru svaku večer i onda jednostavno ne stignem jesu nas već obrisali?

Što se tiče tog spavanja jednom dnevno... mi definitivno još nismo u toj fazi. Kako danas popodne idemo na tu predstavu (pisala sam gore o tome) koja počinje u 6 (moramo krenuti najkasnije u 5 od doma), dala sam upute baki da ga nekako zaigra da ne spava ujutro i da mu u 12 da ručak i onda u pol 1 na spavanje... jadan miš nije izdržao, bili su vani i doslovce je zaspao dedi na rukama i to u 11.45, tak da je danas kasnije i jeo i sve. Eh, još uvijek smo na 2 spavanja dnevno.

Ceki

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cekana, a gdi si ti točno? U Benkovcu?
    Možda i mi navratimo za vikend u blizinu..

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Dan svima
    J u popodnevnoj smjeni, mjenjala se jer smo jutros morali kod pedi, Doki ima temperaturu 38.5, gnojna angina, dobili silapen
    Neću vam ni pričat kakav dan mi je bio jučer, jedva je zaspao oko 11 navečer a uspavljivali se od 7. Prospavao je noć na mojoj podlaktici a kad sam ga napokon prebacila, izeđu nas, okrenuo se poprečno i izbubetao me nogicama 8) . S tim da sam negdje oko 10ipo trčala u hotel jer je bilo nekakvih problema s računom a jutros taman kad sam zaspala zvoni tel, kolegica me nešto pita.... i sad mi se spaaaaavaaaaa.
    D je super volje, malo kenjkav, temp je već pala nakon druge žlićice i sad angažiram nona-tata-sveki servis jer od mog bolovanja nema ni b a vrtića do utorka...... evo jedan smajl da sama sebe oraspoložim . obožavam ovog lolavca.
    Cekana draga
    Astra a joj, a ja se žalim puse Jakovu.
    Džez Jakov mi je pregenijalan. Dječica su ti krasna
    Magriz, super za spavanje, ma sad će to sve na svoje..ja primjećujem da je D jučer prvi put kakio u jaslicama od kad spava....jadničak ne kaka cili tjedan a onda se istovari u subotu i nedelju
    Papa svima!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ajooj Snoopy! Baš mi je žao Dokija, ali barem u antibiotik pomaže...

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Oli, tek sad sam skužila vodič za platnene
    Braaaavo, super stvar!!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

danas sam ja prva :D

mm je danas otišao na posao - prvi dan...
    ja sam se sredila, složila F ruksak za jaslice, napravila mu doručak i sad idem dignuti ga... a tako lijepo spava... inače se budi već od 6.30 a danas baš kad moramo rano, on bi spavao...
    cijelu noć sam premišljala jel ovo bilo pametno... ali nismo baš imali izbora...
    idem, moram ga našopati jer tek u 14 dolazim po njega... nadam se da će barem htjeti piti danas...

snoopy - Dokiju

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Snoopy - Cuvaj malog

Ja sam totalno neispavana. Probudila sam se u 3 ujutro i isla po MM koji se vracao iz Rima. Dok su busevi dosli i istovarili sve i svi klinci otisli da mi mozemo krenuti bilo je vec 4:15 dosli smo doma u 5. Tako da ja nisam ni isla vise spavati. Ali danas barem radim do 12 i onda sam 10 dana slobodna za proljetno ferije. :D

Bila sam jucer kod Ivcek na poslu. Cure moje trebate ju samo vidjeti. Onak zrihtana i poslovna. Ma predivna je. Tak mi ju je bilo lijepo vidjeti u drugacijem okruzenju. Svi ju jako postuju sto je naravno bilo i za ocekivati. Ivcek

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo da se i ja javim. Jutros sam razmišljala kako mi je baš drago i kako sam sretna što imam vas i nekako mi je ljepše u životu
    Svizac, mogu mislit kako to izgleda kad vidiš nekoga u skroz drugom okruženju 8) meni je Ivček i inače jako lijepa, tako da uopće ne sumnjam da kad se onak sredi i malo našminka bude :shock:
    Nećemo je više hvaliti da joj ne bude neugodno
    Nas je pedijatrica poslala na pregled kod kirurga za pinčija, iskreno uopće ne znam zašto jer glavić mu je vani (ne skroz, ali nije li još prerano?), malo možda ima više kožice, pa zato? Ne kužim, ali nema veze ići ćemo u Klaićevu i sad ja zvala da se naručim i datum je 7.5. :shock: gee dobro da nije nešto hitno... nemreš vjerovati u kojoj je komi to naše zdravstvo. Neću ići privatniku jer mislim da ti dr u Klaićevoj ipak imaju više iskustva jer viđaju takve male bebače svakodnevno.
    Eto, potužila se ja, ali dobro mi je sad.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dobro jutro svima
    snoopy - puse Dokiju da to što lakše i brže preboli...
    oli - ne znam kako se nismo vidjele u parkiću onaj dan...mislim da smo i mi bili baš oko tog vremena (nisam imala sat). možda se nismo vidjele jer se mila stalno zavlačila ispod one kao kućice s toboganom i šunjala se ispod cijelo vrijeme...a kako je mene bilo frka da nema dolje nekog stakla ili šta ja znam i da ne padne pa bubne u one drvene grede onada sam i ja s njom plazila ispod dok nisam skužila da se pokakila curica...to se ona sakrije negdje kak ide kakati 8) onda smo tako smrdljive jurile doma!
    joj, magriz - puno mislimo na hrabricu Frana
    šta ćete raditi za Uskrs? mi idemo u Zagorje kod mojih i planiramo napraviti neki mix hrvatskih i danskih običaja. danci zapravo imaju više igrica za djecu za Uskrs, mada kaže mi mama da su to i naši stari običaji koji su nekako nestali. Evo, možda vam se svidi: zamotaju se pisanice u srebrne folije i onda se sakrivaju po vani u vrtu (srebrna folija je da djeca lakše nađu i da sjaji) i koje dijete nađe najviše jaja (M. kaže "vava" za jaja) dobije neki poklončić. Pa onda ona jaja koja se jedu za uskršnji doručak - prije nego se ogule s njima se zapravo napravi kao utrka - svako ima svoja jaja i onda ih se pušta nizbrdo da se kotrljaju i moraš pogoditi ono drugo i tek to se smije jesti - ko neko boćanje nizbrdo. ovo možda baš i nisam objasnila ali je zabavno to je više manje to od igrica.
    napišite malo kaj ćete raditi da dobijemo još ideja!
    puse svima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pusa Dokiju da brzo ozdravi
    Pusa Franu da se brzo adaptira na jaslice (njemu to ide isto kao Petri, tako da će to bit dobro!)
    Pusa Ivoru da bude sve ok i da se mama bez veze brine
    A puse i ostalim klincima i mamama

...P sve ove noći zaspe sama u kinderbetu, ali se zadnje 2 noći opet počela budit (2 puta, ali ipak..) i dojit..
    a tako sam se željela rješit noćnog dojenja..i po danu dosta doji, baš izražava želju za tim, tako da se kraj ne nadzire..
    Džez, kakvo je stanje kod vas (i spavanje i dojenje)?

jeste vidile filmić na produženom dojenju? meni se ono ne sviđa, ne bih baš volila dojit onako veliku djecu..sve više mi se čini granica oko 2 godine..ne znam..

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bah, obirisa mi se post

Mala - sad si me zabrinula: otkako se Gabu povukla kožica, uopće mi ne da da mu prvlačim pimpija - mislim da ga smeta, a i čini mi se da ni ne bih mogla preko cijelog glavića. Ali ja mislim da je još prerano za bilo kakve intervencije. Dečkima (a na kraju, krajeva i curama) se spolni organi još dugo razvijaju...

Snoppy - hvala
    Magriz - ~~~~~~~~~~~~~ za prvi skoro cijeli dan

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

bok... da se malo javimo...
    mi krenuli u jaslice...

prvi dan... sve super, tete su rekle da je nevjerojatno društvena
    drugi dan... također, ode, igra se, koja mama?
    treći dan... ostala je sama na kratko... došle smo, ujurila je unutra, ja se hoću ozdravit, nema ona vremena za mene, joj, koliko posla je čeka...
    i rekla je teta da je bila super, ni jednom nije zaplakala...
    dok sam došla po nu, isto mala frajerica, nije me ni pogledala nego se počela hvalit kako ona ovo, pa ono...

vidjet ćemo kak dalje, al imam dobar predosjećaj... jako je sve interesira, čak i dok ostane s nekim koga baš ne voli, ni suzu ne ispusti, ima ona pametnijih stvari za raditi

puse svima!

promijenili ste naslov... dobili smo proljetnice?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

e da, a što se tiče hrane u jaslicama... prva je za stolom...
    dođe pa doručkuje...
    a kad je užina mi moramo doma, al ona protestira da ostane i jede s ostalima, pa nas tete puste malo duže...

bili na mjerenju, ima 11,5kg a visina... ne sjećam se, bila sam sva u stresu zbog cjepljenja...
    sad još taj pad imuniteta u krivo vrijeme

svi su šmrkavi u jaslicama... za sad se dobro držimo, kupili smo baš danas multivitamin za jačanje imuniteta...

nedamo se...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi ćemo put Dalmacije za Uskrs. Idemo u vikendicu MMovih u Maslenici, a na sam Uskrs vjerojatno do njegovih na doručak ili ručak.

Namjeravam Keti danas iskaširati balone i djelove kartonskih kutija za jaja (u oblik jajčeka), pofarbati ih i sakriti u morskom vrtu, pa nek ih traži. E sad.. jel će sve ostati samo na ideji, vidjet ćemo.

MAgriz, ~~~ za dobru adaptaciju danas.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mala - sad si me zabrinula: otkako se Gabu povukla kožica, uopće mi ne da da mu prvlačim pimpija - mislim da ga smeta, a i čini mi se da ni ne bih mogla preko cijelog glavića. Ali ja mislim da je još prerano za bilo kakve intervencije. Dečkima (a na kraju, krajeva i curama) se spolni organi još dugo razvijaju...
    A kako mu onda očistiš? Ako Ivora ne kupamo jedan dan, njemu ti se nakupi onog bijelog i ja to moram navuči i očistiti s vaticom i uljem. MM mi stalno kuka kako je to osjetljivo i kako moram to lagano (a stvarno sam jaaako nježna)! Tako su osjetljivi na taj dio svog tijela da ne povjeruješ po njemu bi najradije da se to uopće ne dira, i da se onda stvaraju bakterijetine i da vidiš frke.
    Oli ne brini, ak vam nije ništa rekla dr onda ćeš vidjeti. Ivoru je takav pinči još od rođenja (već u bolnici mi je bio nekako "drugačiji" ali je dr rekao da je to sve ok, samo je malo drugačiji). Mislim da je ovo samo preventivan pregled, kad vidimo što je, budem vam rekla. Ali do tada ima još oho ho

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jooj, ti dečki i pimpiji. kad ovo čitam, svaka vam čast kak se snalazite. ja sam sretna da je mala pišuljica pa mi je sve jasno
    pitanje ne-kreativne mame: kaj je to kaširanje balona???
    wow za Gizel
    M. se budi zadnjih par dana tj. noći oko 4 pa nešto bi pričala i mazila se jedno vrijeme pa opet zaspi oko 6...a mama zombi. ali kako mi baš fali vremena s njom ja se skroz snjom zafuram u pričice i pusice te ranojutranje...ali podočnjaci su tu. danas mi je jedna curka na poslu, alergičarka s kroničnim podočnjacima, savjetovala da si u kremu umutim malo dječjeg pudera i da je ten savršen - što je ona dokazala svojim primjerom. eto, puderi, nula bodova! male tajne...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    P sve ove noći zaspe sama u kinderbetu, ali se zadnje 2 noći opet počela budit (2 puta, ali ipak..) i dojit..
    a tako sam se željela rješit noćnog dojenja..i po danu dosta doji, baš izražava želju za tim, tako da se kraj ne nadzire..
    Džez, kakvo je stanje kod vas (i spavanje i dojenje)?
    IDENTIČNO!!! zadnje dvije noći buđenje i cicanje, a po danu hoda za mnom ko pile za kvočkom...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala - Gab se kupa svaki dan gdje ga MM opere u vodi, ja ga pobrišem ručnikom i to je to. Ništ ne kopam i ne čistim. A i MM je takvog stava, da se to ne čačka...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj džez prvotno napisa
    IDENTIČNO!!! zadnje dvije noći buđenje i cicanje, a po danu hoda za mnom ko pile za kvočkom...
    I što ćemo sad? Pala nam teorija u vodu.. stvarno sam mislila da je to to, da nema više buđenja po noći..a umisto toga ona povećala dojenje i po danu!

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo i mene, cilo vrime čitam al nikako pisat...
    Rekla sam da je antibiotik snizio temp...e pa nije. D kuri cilu noć 39, 39,3, sinoć u 10 i jutros u 5.....slabo jede, papa vrlo malo, ali dosta pije pa me to nekako tješi. Sva sam u ludilu jer sam jutros hitala na posao, a kad sam se već probudila oko 5ipo, nije bilo smisla spavat, pa ustajat u 7....u biti nisam uopće spavala jer se cilu noć grizem zašto temp ne pada i svakavi mi se filmovi vrte po glavi . jedva sam dočekala jutro da nazovem pedi ili nekog,ali me direktora žena koja je dr utješila da antibiotik ponekad zna nedjelovat 48h. Sve u svemu, dobre je volje, čini mi se da je malo oslabio, ali je vesel i raspoložen.
    Nadam se da će danas napokon past, srce mi se kida kad ga vidim pod temp....
    Puse svima, idem se spremat, jedva čekam smjenu pa da odletim doma

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mala - Gab se kupa svaki dan gdje ga MM opere u vodi, ja ga pobrišem ručnikom i to je to. Ništ ne kopam i ne čistim. A i MM je takvog stava, da se to ne čačka...
    Ma ne čačkam ja niš, samo još nakon kupanja stavim na vaticu malo ulja i prebrišem.
    Bubica, ja ti više ne razvijam nikakvu teoriju.. za 2 tj idem na nekakav team building sa firmom i neće me biti jednu noć pa ću vidjeti kako će se MM snaći.
    Svima kojima to treba šaljem puse ozdravilice!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni laganini završava radni tjedan, tako da vas sve lijepo pozdravljam, šaljem puse ozdravilice bubanima, želim sretan Uskrs, da se lijepo odmorite, provedete što više vremena u krugu malenih i obitelji!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

danas kad sam došla po F u jaslice, zatrčao se čim me spazio, poljubio, a onda poljubio svoju rukicu i prislonio meni na lice... a meni njok u grlu...

opet nije jeo, ali je malo pio, spavao je sat i 15, ali sam ljuta jer ga teta od 8.30 kad smo došli do 13.30 kad sam došla po njega nije previla... baš sam bila

puse svima, sutra nemam net pri ruci, a popodne putujemo u rijeku...

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Max noćas odspavao 7 sati u komadu. Uopće ne želi biti u stanu, samo bi jurcao po vani pa je to vjerojatno zbog toga. Donese kapicu, moje i njegove cipele, pokaže na jaknu i sjedne u kut ispred vratiju i čeka. U jaslicama malo bolje jer idu 2 x van a to mu se sviđa. Teta im popodne ne stavlja kapicu ali kaže da Max neće bez kapice van, da viče i pokazuje na glavu (pametno moje).

Za Uskrs ćemo na tradicionalni doručak kod mojih pa na ručak kod svekija.
    Mi uvijek lupamo jaja, pobjednik je onaj čije jaje ostane najdulje čitavo i dio tradicije nam je da svatko nareže jaje na onoliko dijelova koliko nas ima i onda svako svakom da jednu krišku. To mi je tako lijepa uspomena.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ivček, ovo zvuči baš simpa s jajima - skupljam ideje jer izgleda da će se okupiti kod mojih jedan dobar broj klinaca od 1 do 14 godina pa da se malo igramo. a u šta se lupaju jaja u ovoj verziji "čije najdulje ostane čitavo"? jaje u jaje?
    ha, sad mi je u šalici kave na dnu ostao onaj oblik kapice ko za štrumpfa, kakvu obično ima Max dobra mi je ova pričica s Maxom i kapom u vrtiću!
    S V I M A S R E T A N U S K R S!!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ivček, 7 sati u komadu!? :shock: wow, pa vaši su malci počeli spavati, a moj Ivor još ništa kod nas klasika, svaki čas cicanje...
    Magriz, baš koma za previjanje, neki dan je i Ivček čini mi se napisala da Maxa nisu premotali... joj, pa jel izdrže te pelene toliko sati, koje stavite, fitted?
    Sretan Uskrs svima. Ja se isto nadam skraćenom radnom vremenu danas i jurim doma mišu mome 8)

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Ivček prvotno napisa
    ... svatko nareže jaje na onoliko dijelova koliko nas ima i onda svako svakom da jednu krišku.
    lijepo
    Ivček, pogodi kaj je Keti smazala jučer za doručak.. Žgange. :D Onak same... Moramo mi u druženje s Maxom, da nam popravi apetit (ne žalim se, fino papa ovih dana) i proširi repertuar.
    Danas smo ujutro klopnule griz od pira.

Mi večeras idemo na jug, tako da ako se više ne javim, svima želim SRETAN USKRS

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bubice, mi smo noćas opet spavali, ne bih nas htjela ureći, ali izgleda da su prethodne dvije noći bile iznimka... nadam se :/

jutros sam odvela djecu u vrtić: u Laurinoj grupi (gradski vrtić) samo troje djece :shock: ....... u Jakovljevom (privatnom) vrtiću svi na broju... vidite li u tome nešto simptomatično???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj džez prvotno napisa
    bubice, mi smo noćas opet spavali, ne bih nas htjela ureći, ali izgleda da su prethodne dvije noći bile iznimka... nadam se :/

jutros sam odvela djecu u vrtić: u Laurinoj grupi (gradski vrtić) samo troje djece :shock: ....... u Jakovljevom (privatnom) vrtiću svi na broju... vidite li u tome nešto simptomatično???
    A moja mišica sinoć dojila cijelu večer, ne da je samo cickala nego baš vukla i pošteno dojila.. a cijelo popodne jučer smo bile vani i stalno je trčkarala, umorila se, navečer je fino večerala i eto..očito nema pravila!

Glede vrtića (Laurinog i J.), to ti se može gledat na više načina, npr. ljudi koji vode djecu u gradski vrtić ne rade danas i spojili su godišnji sa Uskrsom pa djeca nisu išla u vrtić, a u Jakovljeve jaslice idu još mala djeca, mame su tek počele radit pa nisu odmah uzimali godišnji, hehe (koju ja maštu imam!)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mala- kako je Ivor izdržao predstavu jučer, je l mu se svidila?

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koko, da jaje o jaje, npr. podijelimo se u parove i onda pobjednici s pobjednicima itd.
    Kaširanje je:
    1. napraviš smjesu od brašna i vode, bolje je ako malo prokuhaš gusto ko bešamel,malo rijeđe i pustiš da se rashladi.
    2. Novinski papir natrgaš na komadiće ili trakice. Veličina ovisi o predmetu koji kaširaš.
    3. Balon napušeš i zavežeš.
    4. Brašno i voda služe kao ljepilo u koji umačeš novine i lijepiš po balonu jedan sloj. Ostaviš rupicu kroz koju ćeš kasnije izvući balon.
    5. Kad se osuši stavljaš drugi sloj i tako recimo 3 puta. Ne smije se sušiti na pretoplom i paziš da ne bude grbavo.
    6. Kad je gotovo balon kroz rupicu probušiš (a možeš ga i ostaviti) i izvučeš balon. Ostane tvrdi oklop koji možeš prvo pofarbati u bijelo ili odmah ukrašavati po želji. Tak se rade i maske za fašnik.

Nije Max počeo spavati tak dugo, to je samo bila ta noć.

Sanja, samo ti dođi s Keti na papicu, u društvu se bolje jede. Keti je Maxa inspirirala za spavanje po danu.

Svizac, Emina slika nam stoji na frižideru i Max kad prođe, stae i kaže Ema.

Bili smo jutros u šetnji u parku od vrtića i Miš je počeo plakati kao da se boji .
    Sami smo jučer i danas jer je mm išao motorom u Istru na humanitarni bike susret Toys run. Kad je išao kupovati igračke za to, mislila sam da će kupiti samo autiće, a bilo mi je super kad je došao s preslatkom lutkom (možda bi tata kćerkicu?).

ha, sad mi je u šalici kave na dnu ostao onaj oblik kapice ko za štrumpfa, kakvu obično ima Max dobra mi je ova pričica s Maxom i kapom u vrtiću!

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jasličari, u koliko sati idete po klince?Koliko klinaca bude u vrtiću?
    Ja radim do 16 h, u 16 i 15 sam tamo i Max je uvijek zadnji ili predzadnji. Često je on sam s dvije tete i onda je njima fora brbljati, a on ko siroče sjedi u krilu i gleda prema vratima.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jutrooo!
    SRETAN USKRS SVIMA!!!
    Sad samo kratko, D naaapokon bolje, temp pala jučer na noć, izašao osip, muka jel trodevna groznica ili antibiotik kojeg usput bije bez veze , žlica claritine sirupa po preporuci pedice, osip se nije povukao, znači trodnevna je :D :D . sasvim mi je svejedno šta je, samo nek je prošlo i da znam šta je jel me ona neizvjestost ubijala .
    Ivček, mene zovu da dođem kad se probudi, jer ga nem ako čuvat...ako se to nastavi, idem ravnatelju - koji mi je usput strah i trepet kao profa iz srednje . Ako se probudi poslje 2 i 15onda ne zovu jer u 2 ipo dolazi još jedna teta....super mi je bilo dok sam ga mogla kupit jer sam radila do 2, ali sad kad sam do 3.... sve skup ame strašno irritira jer moram svaki dan računat na nekoga da ga pokupi.. s tim da je u 3 ipo jedna izjavila da kako me još nema, ja radim do 3, kako nisam došla ja doma prala i usisavala da kasnije ne moram kad D dođe ..uhuh sve zbrda zdola, puse svima

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

SRETAN USKRS!

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sretan Uskrs svima!!!
    Glede pišonje.Doktorica je na pregledu rekla da lagano povlačimo po malo koliko ide,a baš i ne ide nešto ali kao da će to pomalo doć na svoje.Ja isto s ničim ne čistim,samo malo s vrha koliko ide i za sada nemamo nikakvih problema.
    Glede cicanja...ne nazire se kraj...ni danju ni noću.I nisam ništa poduzimala da se smanji.Makar mi je nekada stvarno dosta.Ne znam više kaj bi uopće rekla na tu temu kad sam i sama još neodlučna.Do daljnjeg odgađamo skidanje s cice!

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

SRETAN USKRS!!!!!!!!!!!

Baš uživamo u ove prekrasne dane.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretan Uskrs

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobro jutro!
    Jeste davali klincima čokoladnog zeca?
    Danas u jaslicama imaju za užinu č. zeca pa ne znam da li da iskoristim joker "kuma" da ga podigne ranije ili da čuvam za hitnije slučajeve?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dobro jutro
    joooj, što smo uživali ovih dana... bilo je predivno! divno vrijeme, veliko i veselo društvo, jaja tj. "vava" kako kaže Mila tj "Mimi" i svi cijelo vrijeme zajedno mmmm Mi je preseretna kad smo svi zajedno: tata i baka i deda i mama. igrice s jajima su nam uspjele - sakrili smo 26 jaja po vrtu i bome se tražilo
    Mili se i raspričala nešto u ovih zadnjih par dana - govori "baci" kad se igramo s loptom (koja je "bam"), kaže "buci" za odjeću da joj obućem, "vaaaa" za hvala, "teta" za žene ne-članice užeg kruga i sve uspješnije nešto ponovi kad se kaže ali pod slučajno, tipa, samo jednom i više ne. curkica
    eto, to su vam naše novosti. nadam se da ste svi proveli diivnee sunčane dane zajedno bez ikakvih briga i beštija. Bravo za Dokija! šteta da ga kljukaju s antibioticima ako nije trebalo ali glavno da je prošlo šta je bilo!
    Ivček, što se tiče čoko zeca - Mili papa čokoladu malo - životinjsko carstvo i probala je, sa zadovoljstvom, kinder pingui. Dobila je čoko zeca od moje tete i skužila da je to unutra čoksa pa si je otvorila, rekla "nam-nam" i počela papati ali brzo stala. nije joj bilo nešto jako zanimljivo. papala je kolačiće neke a la keksi s pekmezom.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i Mi se vratila na dva spavanja dnevno. onaj trend jednog spavanja je trajao još par dana nakon one prehladice ali onda se spavanje općenito poremetilo. sad uredno dva puta opet: oko 10,11 i onda oko 4,5 po jedno 45 minuta do max sat i pol. navačer zaspi oko 9 u prosjeku i budi se ujutro oko 8...uz 2-3 siki-siki.
    Mala, kako se Ivoru svidila predstava? mi smo jednom samo provirili u kazalište u siječnju i Mi se prepala tog mraka pa smo bili prije vani nego je išta počelo...ima vremena.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jutro!
    I mi smo uživali ovaj lijepi produženi vikend! Baš mi ga je bilo teško jutros ostaviti...
    Gab me ujutro poljubi! A MM bi iskočio iz kože! Čak se jučer i ful obrijao, jer smo zabrijali da ga smeta brada, no ništa od toga. I onda ga zovne s mama, pa se lopovski smije!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Eto nas ponovo u Zagrebu. Baš nam je bilo lijepo.. sve smišljam kad bi mogli ponovo na more.. Keti se zabavljala bacajući kamene, i namačući nogice u moru. Stavim fotke kad stignem..
    Keti je kvatala za prst mamu, tatu, baku, didu.. tko god je bio na raspolaganju, i onda kaže "baci".. (već ima kamen u ruci), i vodi nas do mora.. (ima valjda 200m min - putem naredi "čiči", i onda moramo sjesti pored nje na neki zidić), dođe na plažu, baci kamen u vodu i kaže "buć". Onda krene "jo, jo" (još) ili "opet". Nađe par kamena na plaži (što veći to bolji) i baca u more. Tek tad može natrag do vikendice.

Kaširanje - već je Ivček objasnila. Prekasno sam krenula.. tako da nije bilo kaširanih balona, već samo napuhanih.. Ono što sam napravila namjeravam ipak prefarbati (osušilo se preko vikenda), i dati Keti da se igra. Sljedeći put takve ukrase radim 10 dana ranije, da stignem slojeve, sušenje, bojanje..

Ivček - Keti je dobila par čokoladnih jaja (ne od nas), i ne dam joj to papati. Javi se kad ste za druženje. Ja sam još neko vrijeme doma..

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo da se i ja napokon uključim u ovu grupu - natjerala me briga.
    Moj malac je veliki "komplikator" što se hrane tiče pa me zanima koliko vas još ima i ima li vas uopće takvih? On zbilja malo jede - zna proći dan da pojede jedva malu kašicu od 125 ml sveukupno (količinski). Alergičar je pa ne smije ništa mliječno/jajno i izbor nam je ograničen. Znam, rastu zubi, zaigran je, nema vremena, puno sisa.... Ali meni je muka!!! Neće domaće, neće kupovno, neće gnjecavo, neće povrće, neće na žlicu. Bananu ne bi pojeo niti u ludilu - pa bar bananu svi vole! Jučer sam se toliko uzrujala da sam morala izaći van da se ne bi rasplakala pred djetetom. Pokušavam ne raditi cirkus oko jela, ponudim nekoliko puta pa ako neće - neće, ne silim. Da ne govorim da osim što je meni muka - muka je i babi-čuvalici. Najradije bi mu pekla pommes frittes svaki dan (to jedino koliko/toliko pojede) - a ja ne dam da mi jede bedastoće. To traje već jako dugo - još od Nove godine. Znam da djeca počnu komplicirati oko jela ali to bi trebalo uslijediti nakon što počnu jesti - moj malac je to preskočio i odmah je počeo ne jesti. Čini mi se prestar da bi bio isključivo dojen. Radim - ali njemu nije nikakav problem, on strpljivo čeka dok se ne vratim i onda se baca na sisu. Zdrav je, veseo ali vidi se da je najmršaviji kad je među djecom.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drndalica, ja ti ne znam... imam malu bucku... gurmana... jede i bez okusa i s okusom...
    čak me malo i zabrinjava dal ne jede previše...
    :/

mi smo ove praznike bili jako jako šmrkavi, čak po noći nije mogla spavati zbog nosića... cijepili smo se pa valjda taj pad imuniteta, inače je osjetljiva na cjepiva pa čekamo taj zločesti 8.dan... nadam se da će dobro proći...

sutra nastavljamo jaslice jer smo tek danas stigli u zg... javimo

svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •