evo i nas...
preživljavamo prvu jasličku crijevnu virozu...![]()
u petak smo otputovali u rijeku, subotu uživali na suncu... korzo, kostrena... a u nedjelju ujutro je krenulo s povraćanjem prvi put, pa drugi... pa nije htio jesti... i onda smo se spakirali natrag kući, stigli u zg poslijepodne kad su krenuli proljevi... prvi, drugi, treći... htio je piti samo vodu... i tek oko 7 navečer je pojeo malo mrkvice i riže... naravno - dojio je n puta i po danu, a noću svakih sat i pol...
jučer ujutro 3 proljeva za redom, i odbijao jesti ali i piti, pa smo u panici otišli u klaićevu... tamo ga je pogledala jedna simpa pedijatrica, izvadili mu KKS, GUK i ABS - blaga hipoglikemija i poremećeni elektroliti...njen savjet - u infektivnu na infuziju...
nismo poslušali - bila sam stalno s mamom na telefonu (VMS s 38 god iskustva na pedijatriji), pa smo ga maltretirali s rehidromixom, čajem, prežganom... siroček, nije htio niš jesti ni piti, pa smo mu sa špricom uštrcavali - to je prestrašno... plače on, plačem ja...
sinoć je opet kakoa ali to više nije bio čisti proljev, a isto se ponovilo i danas 3 puta...
srećom je danas F super volje, vraća mu se pomalo apetit - jeo je 1/2 uobičajenog, i puno je pio... čak je htio i čaj piti... istina, na žličicu, ali i to je nešto...
mm ostao na bolovanju, ja na poslu, sutra mi dolazi mama![]()
eto, sreća u nesreći je da se nisam stigla prežderavati za uskrs... :/

neki put mi je zbog toga bed, jer ne znam kako će u jaslicama...
za ozdravljenje
i poslije toga je nitko ne može smiriti, ni ja kao mama!
ali mamina curica nikog ne sluša ona tjera po svom sad samo stoji i kad ju niko ne gnjavi pokušava napravit korak u stranu par puta je i uspjela ali jos je nesigurna a ja cvjetam
. Puse malenome, jadničak, dobro se namučio
. Preslatki su, premedeni!!!
društvo....
.
) kako gleda mene kad piškim nekad, kupila sam joj onu sjedalicu za wc u obliku patkice (jer patkice o b o ž a v a i onda govori pa-pa-pa) ali nece sjediti na wc-u. malo je plaši čak. tako da ne forsamo ništa. tu i tamo joj ponudim ali neće. zato jako voli biti gola i piškiti naokolo
). Dobila sam jednu "pravu" pidžamu, pa sad mislim da mu kupim još koju takvu (dvodjelna, bez stopala)... Vi? još uvijek u jednodijelnima?
meni more mora biti +25 da bi skočila unutra... (a nekad sam sezonu otvarala za uskrsa i trajala je do jeseni)