Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: naprezanje, napinjanje

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno naprezanje, napinjanje

unazad 10-15 dana o. je poceo izvoditi 'nesto', iskljucivo dok je na ledjima, skoro uvjek dok ga previjam, a jako cesto i dok se igra i ima neku igracku u ruci. izgleda ovako: nogica jedna do druge, ruke uz tijelo, sakice stisnute i onda se sav napne, sav je krut ako ga previjam ne mogu mu ni pelenu staviti , nogice su cvrsto, cvrsto pripijene jedna uz drugu, ne mozes ih razdvojiti, u licu se zna sav zacrveniti, zajapuriti, ponekad ispusta i neki zvuk, nesto kao da stenje, a zna se i dogoditi da se i zakasljuca od naprezanja. sav je u tome, trebam se ful potruditi da mu necim odvucem pažnju. izgleda kao da se jako trudi da ce kakati, tako nekako.
    dok se igra na ledjima i ima neku igracku u rukama, ruke gore u zraku (s igrackom) isto sve to, tada izgleda kao da se 'svadja' s tim sto mu je u ruci.
    ponekad je s 'zvukom' ponekad bez. i to samo dok je na ledjima.
    ima 6 mj, vec se duze okrece s trbuha na ledja i obrnuto, na obje strane bez razlike, kada je na trbuhu lupa rukama o pod i 'pliva', ne puze ali se klize, odguruje po podu, uglavnom radi vise manje sve sto rade bebe njegovog uzrasta (bar mi se cini tako).
    u utorak idemo ped. na redovnu kontrolu i naravno da cu to 'prijaviti', a u medjuvremenu mozda netko od vas ima slicno iskustvo ili zna sto bi to moglo biti.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: naprezanje, napinjanje

draga, odi na pdf od 0-1 i potraži temu napinjanje - ja autor. Sve će ti biti jasno - nema panike. Ja bi to stavila tu ali ne znam

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: naprezanje, napinjanje

Citiraj anima prvotno napisa
    draga, odi na pdf od 0-1 i potraži temu napinjanje - ja autor. Sve će ti biti jasno - nema panike.

Ja bi to stavila tu ali ne znam
    Ni ja :?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

procitala ja to jos prije, cinilo mi se slicno ali ne bas isto, pa rekoh da jos malo 'pronjuskam' jer zaista ne izgleda lijepo dok to izvodi, a i koju god frendicu (koja je mama) pitam nicije dijete to ne izvadja.
    bit ce da je to to, varijacija na temu.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

to je to, dijete uživa
    i uživat će još...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove