-
Da Vas malo utješim.
Mi smo počeli sa dohranom sa 7 mjeseci. Nije prihvaćao ništa. Malo bi stavio u usta i uglavnom je sve završilo vani. Kuhala sam, radila kašice, kupovala kašice, s mojim mlijekom, s vodom - ma sve kombinacije. Ako je koji put pojeo žličicu, dvije, odmah sam drugi dan radila isto, no vrlo često bez očekivanog rezultata.
Tako je bilo do njegovih 11,5 mjeseci!
Jedan dan navečer, već se spremamo polako na spavanje i sjetim se da mu taj dan nismo ništa ponudili. Bilo je kasno, nije mi se dalo kuhati povrće za koje sam vjerovala da će (kao i dan prije) završiti u smeću i dala mi jednu kupovnu voćnu kašicu - pojeo je cijelu! I od toga dana on najnormalnije jede - prihvatio je sve povrće, voće i žitarice koje smo mu dali, bez imalo frke jede meso i ribu. S time da smo mi i onda polako dodavali namirnice kao da je tek počeo s dohranom (što u biti i je).
No i dan danas se desi da mu ne paše ništa osim cike.
I da, bio je zdrav, pristojno je napredovao u težini, normalno je rastao u visinu, nije bio bolestan, željezo je bilo u redu i bio je jakooo živahan tako da se nisam previše opterećivala s time kad će početi jesti.
Samo strpljenja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma