Cure hvala, prvenstveno na riječima utjehe, tako nešto mi je i trebalo. Ja sam stvarno probala sve, znala sam razrijediti tako da bude skoro sve mlijeko ali ništa! Čim osjeti neki novi okus više neće. Pokušala sam i s kupovnim kašicama i od njih ništa. Hoće samo i jedino vodu, čak sam probala iscijediti jabuku, krušku ili marelicu u vodu pa da popije sok, ali i to nula bodova!
Inače, nahranim ga i ja oko 8 pa mu oko 11 pokušam ponuditi ali neće i gotovo. MM i ja se kreveljimo, napadno mljackamo ali taj mali mudrijaš stisne usta i ne mogu mu ništa ugurati. Samo da ga vidite, inače kad se kreveljimo on se kida od smijeha, ali kad je nuđenje hrane u pitanju, totalno nas ignorira i pravi se cool, gleda kao nešto sa strane, a ako nam se i nasmije to je onda stisnutih usta, ma za krepat!
On je toliko uporan u svome da ja uvijek na kraju popustim, a kad nakon toga počne sisati, onako kao da mu je to sve na svijetu, i hrana i utjeha i sve, a cicu stisne s obje ruke (da mu slučajno ne pobjegne ) dođe mi da zaplačem i mislim kako koliko god željela da počne jesti, ovo će mi jednom jako nedostajati.

Neki kažu da treba biti gladan, pokušala sam i kad je sit, i polusit, i gladan ali ništa! MM i ja smo čvrsto odlučili da nećemo začinjati hranu bez obzira na sve. Mislim da to tako i krene, daješ mu ono što voli samo da ga podmitiš ne bi li jeo, a onda se čudiš kasnije zašto neće jesti "zdravu" hranu, već samo junk food.
A ništa, ja ću i dalje nuditi pa kad bude.