Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Montiranje Nania 0-18, molim pomoc

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Montiranje Nania 0-18, molim pomoc

poludit cu, kupili smo Nania 0-18, jer u Osijeku nema izbora sa 0-18
    Nekako sam ju smontirala ali nisam zadovoljna, sjedalica plese lijevo desno. Da li netko zna postoji li baza za nju, i zanima me kad ce biti montiranje autosjedalica u Osijeku? Molim vas pomoc

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Brineta, kad provuces pojas auta kroz sve utore kako ti pise u uputama, onda nalegni svom tezinom na sjedalicu, guraj je prema donjem i prednjem dijelu sjedala, a TM neka vuce svom snagom pojas da udje sto vise unutra (tj. u auto). Ne znam kuzis li?

Sjedalica ne bi smjela plesati vise od 2 cm lijevo-desno (gore-dolje se obicno moze pomaknuti).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala skuzila sam, zaboravila sam napomenuti da ja nju moram montirati suprotno od smjera voznje pa mi izmedu sjedala i sjedalice ima rupa, ma joj kad ju 'nabijem' onda ne mogu sjedalicu navuci u polulezeci polozaj. Moram u tu rupu staviti potporanj, jastuk, da mi dijete u sjedalici ne pada napred, previse ravno sijedi. Kako sam ga iskomplicirala.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zašto ne kontaktiraš neku od rodica iz Osijeka koja će ti provjeriti AS?Ja na žalost nisam stručna, ali možda ivancica ili mamaja :/

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Puno je bolje da stavis nesto tvrdo umjesto jastuka, npr. oni "crvi" za bazen su dobri, odrezes koliko ti treba i stavis.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    Puno je bolje da stavis nesto tvrdo umjesto jastuka, npr. oni "crvi" za bazen su dobri, odrezes koliko ti treba i stavis.
    Ja imam Naniu i meni su savjetnice stavile tog crva ispod i nema šanse da se pomakne. Čak su rekle da su ful iznenađene kako su lako i čvrsto ju montirali obzirom da se radi o jeftinijoj sjedalici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •