Zadnja cca dva tjedna imam problema s lijevom stranom- kad je prepunjena (nakon prespavane noci) mu stalno ispada i zagrcava se, cokće i na kraju ili odustane od podoja ili nakon sto ga presvucem krene mirnije pa pojede uz LD. Od tada mi se cini da se znatno smanjila produktivnost te strane iako ju izdojim nakon podoja. Ta strana je inace bila losija. S desnom cikom smo isto imali takvih problema nekoliko dana ali je sad ok. Otkad se to sve pocelo desavati sam promijenila polozaj i dojim ga samo lezeci. Na desnoj strani imam jaki LD, a na lijevoj podoj traje dosta krace. S tim, da dok nisam imala ovih "stranačkih" problema isto sam imala ovakve iste zastoje. Zadnjih deset dana imam jedan jako obilan podoj- po noci kad jede uz jaki LD jedno 10-15 minuta bez prekida. Nakon toga je svaki obrok sve manji i manji, tako da od 12 h pocinju moje muke po lezanju na krevetu. Primijetila sam da su mu pelene, iako popisane, ipak lakse nego inace. U subotu je krenulo dobro, a onda opet sve ispocetka.leonisa prvotno napisa