-
Hvala.
martinaP, sto se kapi tice, to nam je propisano, a i uputama za lijek tako pise (da je doza 1x dnavno). Takodjer mi je i farmaceutkinja istu dozu ponovila kod preuzimanja kapi.
NatasaM, hvala na opseznim savjetima, zgodno je imati sve ovako na jednom mjestu.
Inace, taman kad nam istekne tjedan dana cu ici na kontrolu, pa cemo traziti nove kapi za nastavak tretmana jos 2 tjedna nakon prestanka simptoma.
Samo bih jos upitala da budem sigurna: kada namazem bradavice kapima, kod iduceg podoja ne moram ih ispirati (kao sto bi bio slucaj kad koristim kremu)?
Da li da ih mazem nakon svakog podoja?
Takodjer, imam prakticni problem, a to su grudnjak i jastucici. Ja bez jastucica ne mogu (bebi je 4.5 tjedna), sto prakticki znaci ako ih trebam mijenjati cim se navlaze i stvore pogodnu atmosferu za gljivice, da bih dnevno prosla kroz kutiju toga.
Iskreno, kako ne znam ni sta je u tim kupovnim jastucicima sto njih cini nepropusnima, probala bih si napraviti nekakve "domace i nepromocive". Pretpostavljam da bi kombinacija materijala bila pamuk + flis za nepropusnost, ne znam sta mislite o tome.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma