Uh...ne sjecam se. 4-5 mislimNatasaM... prvotno napisa
Stoji tako od jucer, mislila sam da ce danas biti bolje ali nije jos. Nadam se da ce sutra ipak biti.NatasaM... prvotno napisa
Pa u principu smo stalno vani. U nedjelju smo napravili izlet, u subotu isto i uvijek kad tako odem negdje mlijeko mi iducih dana šteka. Nisam prenapeta dok mi se ne dogodi to s mlijekom. Tada sam premorena i moram priznati da svaki put iznova poludim kad se desi...NatasaM... prvotno napisa
Ovako mi je od pocetka. Nema s kim nisam pricala o tome (zrinka, morwen..) i nikako nismo skuzili u cemu je problem. Par dana je super i onda par dana mali je na dijeti. Dobro je to da kad ima onda uspije nadoknaditi ono sto je izgubio dok nije bilo.NatasaM... prvotno napisa
Ali recimo, ja uvijek imam ogranicenu kolicinu mlijeka. Nikad on nije moga sjediti na sisi i sisati a da u određenom trenutku ne nestane. Stvar je u tome da onda on odustane od vučenja jer očito ne bude previše gladan da bi nastavio vući i zadovolji se pojedenim.
Jedino što nisam shvatila je kako to to da kad imam mlijeka i tih dana on jede stvarno dobro, zasto idućih dana "nestane" ako je pražnjenje bilo ok?
Nije on nezadovoljan nego ja.NatasaM... prvotno napisa
On je uvijek sretan i to mi je najvise frustrirajuce. Da je bar nezadovoljan pa bi se pobunio i jače vukao. Ovako kad mu ne curi dovoljno on malo vuče pa malo spava pa se opet probudi i tako cijeli dan. Ma, briga me, idem ja vanka da si razbistrim mozak.
Inače, hvala ti što se trudiš oko ovog mog začaranog kruga.![]()
Više mi je neugodno.