Prije tjedan dana je Katja počela kakati nekakvu čudnu zeleno-smeđu sluzavu stolicu koja je jako smrdila. Čini mi se da je čak i imala malo grčeve jer je cijelo vrijeme onako ritala nogicama kao da treba kakati, a izašlo bi često, jako malo stolice. Ja sam u to vrijeme kurila sa temp 38. Pila samo kada je bila tako visoka u 3 navrata Voltaren Rapid. To je trajalo 3 dana. Inače Katja ima 5 mj. i 10 dana i bila je bez ikakve th željezom ili sl. na prsima. U posljednjih mj. dana nervoznija je i cijelo vrijeme je šakica u ustima. Probala sam ju češće stavljati na prsa, ali nije gladna. Desni su jako otečeni i crveni. Zvala sam patronažnu, na šta je rekla da je možda Katja gladna i počela sam joj davati jedan obrok moje izdojeno mlijeko sa malo rižinih pahuljica - znam da još nije vrijeme, ali sam ju poslušala. Količinu koju je pojela u ta tri dana je možda 1 žličica, ali joj se stolica vratila na zlatno-žutu boju sa zrncima. Bila je obilna, ali kakala je 1x dnevno. Prestala sam davati pahuljice i bilo je dobro 2 dana i jutros opet ali nekakva smeđe-zelena samo sluzava stolica
Inače od noćas imam jako osjetljive bradavice, malo su se zacrvenile i djeluju suho. Dok papa imam neugodan osjećaj između boli i svrbeža. Katja nema soora u ustima, par crvenih točkica po guzi, inače čista koža. Nisam uzimala nikakve antibiotike. Ničim ne mažem bradavice.
Inače dojim ju po zahtjevu, najčešće svaka 2 sata, osim kada ju uspavljujem. Ima oko7 mokrih pelena, mokraća je bistra. Kada je sve bilo u redu kakala je iza svakog podoja, čujno. Na početku dok joj je bila zelena stolica još češće ali male količine, a sada unazad 2 dana 1x na dan.
E da, pila bih ja jogurta, ali Katja ima grčeve koje je izazivalo kravlje mlijeko i mliječne prerađevine. Kako sam ga prestala piti i oni su stali. Napravila sam test pred tjedan dana i pojela zapečeno povrće sa vrhnjem i bilo ke grozno.
Nemam ideje što raditi, jer gdje god pišete o sooru nitko od cura ne spominje probleme sa stolicom, a ja se jako bojim onoga - MOŽDA JE GLADNA!
Meni moja curica izgleda da se fino na oko udebljala i narasla, sva je celulitava. Kod pedice idemo tek 10.
Baš sam se raspisala