-
Treptanje
Zadnjih par dana, primijetila sam da Andrej učestalo trepće (žmirka), bez vidljivog razloga. Obično to radi kad mirno sjedi. Trepne nekoliko puta zaredom, pa par sekundi mir, pa opet.
Ne znam ima li to veze s očima i vidom (i trebamo li napokon otići okulistu s njim što se spremamo već dugo), ili je neki tik, ili nešto treće? A ako je tik, je li to normalno za dijete od 2,5 godine?
-
faza.
kojom vrlo vješto manipuliraju nama, pogotovo ako pokažemo zanimanje za to.
pojava kod mojeg starijeg sina, koja je trajala stvarno dugo i radi koje me dovodio do ludila, ali ne našom krivnjom jer smo mi doma totalno ignorirali to njegovo žmirkanje, ali ostali ljudi koje smo sretali izvan našeg doma su non stop pred njim pitali nas o čemu se radi, a on je time stekao "popularnost" i žmirkao sto na sat.
U razgovoru sa pedijatricom, sumnje da nešto ne štima brzo su nestale.
Trajalo je do otprilike pete godine sa kraćim ili dužim razdobljima i pojavljivanjem nakon nekih stresnih situacija koje nažalost nisam mogla sprjećiti u vrijeme dok sam radila, a on je doma slušao sve i svašta uz baku i dedu.
mlađi sin sada povremeno žmirka, ali ne traje dulje od dva-tri sata i do sada sam primjetila dva puta i nisam ništa na to komentirala i jednostavno nije više nastavio.
-
-
Molim pomoc
S je danas odjednom pocela treptati tj sekundu drzi okice cvrsto stisnute kao da joj nesto smeta u okicama i tako nekoliko puta pa onda minutu nista i opet pocne treptati. osim toga ne pokazuje neke znakove da je nesto boli. citala sam po forumu da bi mogla biti alergija ali neznam da li se tako moze manifestirati alergija na hranu i koju? ima tek 7 i po mjeseci a sa 6 smo poceli nadohranu i jedemo zitarice, voce i povrce s liste nadohrane.
ima netko mozda iskustva?
sve sto sam nasla vezano uz treptanje se odnosi na stariju djecu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma