Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Pomozite hitno! - gljivice

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Pomozite hitno! - gljivice

Ma nije tako strašno, ali htjela bih hitno reagirati pa trebam vaše savjete.

Jutros me "dole" počelo lagano svrbiti, i kako dan odmiče, sve je jače. To mi se par puta desilo nakon intenzivnog prakticiranja seksa (recimo, 3-4 puta dnevno). Postoji kao neki mali iscjedak, kao da je mrvičast. Ak se i posvrbim, malo boli.

Jel da upotrijebim Canesten kremu? Jel to uopće za to? Što se tiče nekakve trenutne pomoći, to je najbliže kaj imam u kući.

Za sad neću ništa stavljati na sebe. Idem se samo otuširati s Nivea Intim, pa se vratim na forum da vidim ima li koja od vas savjeta.

Uredila naslov i preselila na zdravlje odraslih
    plavaa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako je mrvičasto onda su najvjerojatnije gljivice-ja sam imala godinama problema s candidom i to je bio tako tipičan iscjedak da nisam više niti išla giniju nego uzela u apoteci Plimicol i za tri dana sve bilo OK.
    Krema ti neće štetiti, jedino te može peči ako ste bili marljivi pa se sluznica malo pošmirglala...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Re: Pomozite hitno!

Citiraj Jelka prvotno napisa
    nakon intenzivnog prakticiranja seksa (recimo, 3-4 puta dnevno).

Ma super ste!
    Meni se takvo što događalo nakon dužeg uzimanja antibiotika (strep.angine)i dugo bi
    mi trebalo da se rješim toga. To ti je,kako je Pituljica rekla najvjerojatnije candida! :/
    Najbolje da odeš od ginića a do tada upotrijebi što imaš,možda pomogne!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala curke na expresnim odgovorima! Sva sreća pa ima još nekoga ovako kasno na forumu.

Ma to mi je zapravo i čudno, ni nije bilo seksa tak puno! Jedan quickie prekjučer (malo smo se ulijenili ovih dana ). Zato mi je ovo sada čudno.

Još ću vam par simptoma navesti koje sam primjetila sad pod tušem. Ne znam kak da ju nazovem pa neka bude mica. Dakle, moja mica kao da je nabubrila, najviše me pecka i svrbi na ulazu u vaginu, a kak sam inače mrvicu osjetljivija na hladnoću, tak ponekad dok sam pod tušem pišnem tu i tamo, a sad me svaki put (nakon par puštenih kapljica) lagano zapeckalo.

Mogla bih zbilja sutra do ginića.

Ali vaši savjeti su mi još uvijek dragocjeni!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ti noćna ptičica dok potrpam zvjerčice na spavanje...
    Sad ovak, ak te peče i dok piškiš onda možda bolje nemoj s Canestenom jer bi te moglo dosta peči nego lijepo do sutra kućna apoteka: oblozi ili od žalfije (najbolje), ili od kamilice ili od hrastove kore. Možeš i nakapati kantarionovog ulja (gospina trava) na uložak pa to staviti.
    Aj, što ja sve nisam isprobala

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ma to ti je 100% candida.Moja mica je bila tako velika i crvena da sam imala osjećaj da se vidi kolika je preko hlača
    Moj savjet je kutija canestena(tri kom.),pa geonistin(6kom).Malo ti zavidim na onom 3-4 puta dnevno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Eto, Jelka, skroz sam zakasnila (al imam opravdanje 8) ) cure su ti sve rekle, gljivice garant... sigurno si vec uradila kako su te savetovale... ja mogu samo da ti pozelim laku noc
    I da, i ja ti malko zavidim...

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jelkice, laku noć !!!
    Drago mi je da ste našli uzrok " čohanju " !!!
    Ja ti isto toplo preporučam CANESTEN ili GEONISTIN !!!

P.S. Sex 3-4 x dnevno !!! Svaka čast !!!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala vam curke puno na savjetima. Evo, kasnit ću na posao, ali morala sam prvo pogledati na forumu kaj me savjetujete.

Dakle, jutros je malo bolje, ne osjećam ju tako jako kao sinoć. Nisam ništa stavljala, osim što sam se otuškala s Intimom. Ali sad ću staviti Canesten. A popodne, kad se vratim kući, i obloge od kamilice, kako je rekla Pituljica (one druge stvari nemam).

Puno !!!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Jelka, cure su ti dobro rekle! Meni se to isto desilo dva puta, ali sam primjetila da traje dva dana u sredini ciklusa (kad mi je u normali do 35 dana). Ja sam samo pojacala higijenu i upotrebljavala blagi sapun i proslo mi je. Nemoj se cohati...

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Citiraj Jelka prvotno napisa
    nakon intenzivnog prakticiranja seksa (recimo, 3-4 puta dnevno).
    E STARA MOJA SVAKA CAST...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja vam skidam kapu! Svaka čast na libidu!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

He, he, nisam znala da smo takva rijetkost! Morat cu ovo pokazati muzicu, da vidis tek onda njegov libido!!!

Inace, namazala sam Canestena. Nije me peklo, ali sam malo intenzivnije osjetila svrbljenje. Sad je ok. Glupa ja , zaboravila sam ponijeti extra dnevni ulozak. Ovako cu samo s malo vode isprati Canesten kojeg sam namazala jutros, i staviti novu turu. A cim dodem doma, pravac tusiranje!

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Odi ginekologu, ja trpila koji dan (bio vikend) i na kraju poludila.. Dosla tamo, nije me ni pregledla, samo sam joj rekla sta je i dala mi je vaginalete. Simpomi isti ko tebi, a odmah sljedeci dan nakon prve vaginalete mi je bilo puno lakse..

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma joooj, znam plavaa, bas je danas ginic morao raditi ujutro!

Ah, valjda ce proci s Canestenom. Ako me pamcenje jos sluzi, mislim da sam tu kremu dobila zajedno s vaginaletama.

Ionako zbog trenutno stresnog posla MM nesto strajka sa sexom pa se ne nadam prevelikoj akciji ovog vikenda. :/

Srecom pa je ovulacija (valjda) prosla pa nije toooliko bitno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ili kupi Canesten vaginalete Jelka, pa ces definitivno resiti problem ne verujem da mozes mnogo da ucinis sa kremom (nju slobodno daj TM, tako da oboje budete pokriveni lekovima, da se ''cudo'' ne bi vratilo) vaginalete ipak deluju ''na licu mesta''

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A koliko bi mogle kostati vaginalete? Bez recepta, s obzirom da prije utorka ne mogu do doktora.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja ti, na zalost, ne znam.. Uvijek sam ih uzimala na recept i bila oslobodena placanja zbog redovitog skolovanja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Plimycol vaginalete su potpuno isto što i Canesten ali ne sadrže u kutiji kremu, cijena za kutiju s 3 vaginalete je oko 23 kune-za to se niti ne isplati ići po recept ako si sigurna da su gljivice.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ionako zbog trenutno stresnog posla MM nesto strajka sa sexom pa se ne nadam prevelikoj akciji ovog vikenda. :/
    ]
    Ako je 3-4puta štrajkanje skidam mu kapu

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I ja isto ...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj npjaksic prvotno napisa
    ]
    Ako je 3-4puta štrajkanje skidam mu kapu
    Ma, ne, ne, pa nije baš tako aktivan! Htjela sam reći da sexa uopće nema ovih dana. Doduše, sinoć je bilo! S čime baš i nisam bila oduševljena, s obzirom da imam te nesretne gljivice. Ali zbog tih muških, nesretni bili, uvijek nekako stisnemo zube. Odmah nakon sam se išla tuširati, i tak me bolilo, da fakat ne bi "dala" MM da sam znala da tako jako pulsira.

E da, kupila sam jučer Canesten vaginalete, i točno je, koštaju 24 kune. Sinoć sam upotrijebila jednu, još imam za 2 dana. Jutros gotovo ništa nisam osjetila, ali kad se obrišem nakon pipi, onda prilično osjetim. Ali proći će sve to za koji dan!

Da li da i MM koristi Canesten kremu?

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Da li da i MM koristi Canesten kremu?
    Da, bilo bi preporučljivo ...
    Jer se gljivice nalaze i kod njega, pa ako se samo ti liječiš nema efekta !!!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, ne mogu naci onaj topic sa gljivicama-candidom i CESNJAKOM. Ne, nisam pogrijesila, radilo se o cesnjaku.
    Zanima me je li jos koja to probala...pa ako je...neka javi 8)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Probala sam ti i ja naci, al nisam uspjela.. Budem kasnije pogledala jos jednom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jelka,
    ne zezaj se s canestenima, vaginaletama i sličnim lijekovima. Prvo - izbaci iz uporabe šampone i bilo kakve preparate za intimnu higijenu, bez obzira na blagi ph. Ako inače imaš frku s upalama, potraži moj postić o Radovanu Petroviću i njegovom medu i kremama. Ubaci u pretražnik njegovo ime.
    Drugo - javi se svakako ginekologu neka ti on postavi pravilnu dijagnozu, možda je svrab samo popratna pojava. Obično prepisuju da se i suprug tretira antibioticima i sugerira apstinenciju od odnosa .
    Učini to za sebe i nemoj se liječiti kućnom apotekom, to su ipak antibiotici. Sve će ti ovo biti jako bitno kada budeš trudna. Vjerojatno su samo gljivice, ali neka ti to potvrdi liječnik. Pozdrav. M.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=5666 [url]

to je topic sa češnjakom.

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jelka, daj isprobaj češnjak, pa nam javi kak je bilo ... !!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •