GOLIŠAVOST
- sasvim normalna stvar u našoj kući, posebno što se mene tiče, nema skrivanja ni ničeg, bez obzira na dob, za sada. Mislim da ne treba stvarati nikakav tabu od normalnih ljudskih organa. Prihvaćanje sexualnosti je važno u životu, a počinje od prihvaćanja spolnih organa. Znači - znati da su to intimni djelovi koje ne treba baš bilo tko vidjeti niti gledati, ali isto tako ih se ne sramiti.
SEX
- ne sjećam se točno, ali znam da dok smo bili u istoj sobi (ne i krevetu) do negdje 2. godine je bilo ok... pa sve manje kako je rasla, a sad bi mi bilo grozno da nas vidi i baš pazim da se to ne dogodi. Ljubimo se (pa i vrlo strastveno) pred njom, ako se baš zalomi i to mi nije tako strašno.
VIDJETI RODITELJE KAKO VODE LJUBAV
- Mislim da je doživljaj jači što se od toga veći tabu radi. Meni je bilo urnebesno vidjeti kako tata poljubi mamu u lice jer se to rijetko događalo. Ali dan-danas se sjećam kad sam uletjela u sobu i kako je mama poletjela ispod pokrivača s tate (dok se on smijao) i danima se crvenila predamnom. Imala sam cca 12 godina. Nemam neke nuspojave od tog viđenja osim što mi je mamina guza stvarno velika izgledala i ne bih htjela imati takvu nikad u životu.![]()
- Ne znam za sex, ali meni je predivno što je moj tata otvoren i normalan prema sexualnosti. I što smo na moru uvijek svi bili goli (nisu bili nudisti, nego smo imali svoju plažu) pa kad su došli frendovi od staraca i oni su bili goli i ima još jedna stvar koju nikad neću zaboraviit. Jedan tatin frend je imao jaaaaako malog i ja sam otrčala mami i rekla za to, a zamislite njen odgovor: "Ma nema ti to veze i takav mali se može jako povećati! Ponekad i više od ovih što vise veći!"To me jako zbunilo jer kakve to veze ima s ičim, no dobro.
Uglavnom, osim što su mi to vrlo jaka sjećanja, traume nemam. Bar mislim tako.![]()