-
ap klinci u dodiru sa "baby trainig" djecom
kak se ap klinci nose sa dresiranom djecom? kak se u real life nose sa djecom koja nisu naucila odgovoriti na plac, na zahtijev za paznjom?
kako se snalaze sa emocionalno nepovezanom djecom? kako se snalaze sa agresivnom djecom?
mene zapravo malo brine kak ce se eventualno nositi sa nasilnom djecom u skoli, jer vec sad vidim razliku izmedju njega i djece oko nas
citava mi se prica nametnula jer je susjedin klinac od 14 mjeseci rezao na sebastiana da mu otme vrecicu sa flipsom. ja naime kupujem sve i svasta po eko ducanima a susjeda spara pa malog hrani suhim pahuljicama za dorucak da ne bi trosila lovu na grickalice i kekse, a pogotovo na grickalice i kekse iz eko ducana. i valjda je mali zeljan takvih stvari (znam da je njima puno toga vaznije od zanimacije sa malim)
sebastian je ostao bez teksta, jednostavno je malom dao citavu vrecicu i gledao ga
isto je za igracke, susjedin mali nasrce na sebastiana da otme igracke, i rezi
kak sebastian silom prilika sve igracke dijeli sa psima nije bas pretjerano posesivan na igracke. jednostavno malom prepusti da scepa sto god hoce a on si nadje drugu zanimaciju
uz sve to mali je prilicno ljut sto je sebastian brzi (sebastian vec odavno hoda a susjedin mali jos ni ne puze, sjedi na guzi i tako se polako krece di vec hoce, i pobjesni kad sebastian otrci svojim poslom sa nekim predmetom koj vec ima u rukama)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma