-
Ja sam mislila za sebe da sam 'liberalna', al mi se sve više čini da nisam... :/
Golotinja i nije neka senzacija, ako je usputna, iako mi se čini da me dijete od svoja 4 mjeseca čudno odmjerava kad sam potpuno gola, npr. ako izađem iz kupaonice, a ona mi se zabulji 'dole', ko da kuži da je neka razlika kad sam obučena. Il sam to samo paranoična? Ajd lako za mene, i ja sam živila samo sa ženskama pa mi skrivanje ne pada na pamet, no sve se više pitam šta bi da sam dobila muško dijete... Muž je puno manje sklon egzibicionizmu nego ja, al mi se čini, ne valja ni to.
Da nas vidi dok se sexamo kad počne poimati stvari oko sebe, ne znam šta bi, ja sam svoje čula u ranim tinejđerskim, i pozlilo mi je, nije mi nikako išlo u glavu šta se nisu u stanju utišati, a opet, šta ću ja kad moja bude veća i stalno za vratom, čekati da ju negdje otpremim za vikend? A još kad pročitam ovdje neka iskustva, ko iz vremena kućnih zadruga, i višegeneracijskih zajednica u jednoj sobi, užas. A sve je to kao u 'granicama normale'. Nadam se da me od muke neće dohvatit frigidnost. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma