Moji roditelji tj.mama (starci mi ne žive skupa od moje 10.godine) nikad nije sa mnom razgovarala o sexu tj. jednom je započela razgovor i meni je bilo neugodno (većinom sam sve znala iz časopisa)
Vjerujte mi da bi mi bilo puno bolje vidjeti mamu i tatu kako se ljube pomaze ili slično nego da se svaki dan svađaju (što je bio nažalost njihov slučaj )

David nema niti tri mjeseca i naravno spava sa nama u krevetiću, ako vidim da bi moglo doći do sexa maloga prebacim u krevetić (naravno prije ga uspavam) ili smo mi na podu jer mi ga je žao premještati kada onako blaženo spava.
Pretpostavljam da ću i ja puštati Davida sa mnom u wc i da ćemo se skupa kupati u kadi (to jedva čekam ) ali kako bude stariji tako ćemo uvoditi da svatko ima svoju privatnost (makar većina vas je napisalo da klinci sami traže da budu sami u wc-u)
Ako se desi da nas dijete vidi dok se seksamo treba sa njime otvoreno razgovarati...ima jedna super knjiga koja objašnjava kako djetetu objasniti šta mama i tata rade i sa koliko godina koji odgovor i na koji način to objasniti djetetu. Knjio sadrži puno škakljivih pitanja ali se djetetu objasni na primjeren način i naravno na način primjeren godinama.