Citiraj meri78 prvotno napisa
baš me zanima dali postoji povezanost između takvog skrivanja doma i kasnijih "sramežljivosti" u vezama tj. pred dečkima/mužem... recimo ja nikada nisam imala problema s tim, uvijek sam mogla prošetati gola pred dečkom bez pol frke, dok recimo moja najbolja frendica koja nikada nije vidjela starce gole se uvijek nakon odnosa pokrivala dekom/plahtom, nije šetala gole i to ne pred nekim onako usputnim, nego pred dečkom s kojim je bila 4 godine :shock:
Hm, ne znam. Moji ne da su se skrivali nego ih čak nikad nisam vidjela ni da su se cmoknuli. :shock: A ja nemam problema s tim, to mi je nekako uvijek bilo prirodno, i uvijek sam znala da su oni čudni a ne ja. Ali zato mi se otac bio šokirao kad je došla njegova sestra iz VB sa svojim mužem i ja sam išla s njima na nudističku plažu. S njima mi je to bilo normalno, ali s mojima nikad ne bih mogla na takvo mjesto.
(sad kad se prisjetim, bila sam i ja sramezljiva do nekog doba, mislim dok se cure na treningu nisu pocele svlaciti gole, pa sam onda i ja. )