Pored dva dvogodišnjaka teško d amogu da se sakrijem i da hocu. A nećuBez šale, uglavnom sam sama sa njima i nikad ih nije imao ko pripaziti dok se presvlačim ili tuširam tako da su navikli na mene bez odeće.
Moji se nisu nešto razgolićivali predamnom (ono u totalu) ali je tata u gaćama mogao bez blama da prošeta ispred mene uvek. Mama je već druga priča - istog smo pola pa nije ni imalo potrebe da se skriva. Brata je rodila kad sam ja imala 4.5 i dojila ga je pune dve godine a na moru se i presvlačila predamnom u sobi tako da sam na njihovu golotinju gledala sasvim normalno. Problem bi bio da sam ih uhvatila u sexu i to bi možda ostavilo neke posledice na moju psihu ali samo golo telo očigledno nije. Nisam stidljiva iako se ne dičim baš svojim telom.
Inače, golotinju smatram sasvim normalnom što se baš ne bi moglo reći za mm-a koji se zatvara u sobu i čarape da promeni. Njemu nije cool što se ja ne stidim pred sinovima ali ne mogu promeniti ni sebe ni njega. Moji sinovi će najverovatnije piškiti sedeći jer viđaju samo mamu kad to radi :/

Bez šale, uglavnom sam sama sa njima i nikad ih nije imao ko pripaziti dok se presvlačim ili tuširam tako da su navikli na mene bez odeće.