Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 306

Tema: Goli pred djecom?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne mogu odoljeti, moram ovo c/p:

Mjesto radnje: Getro - Osijek

Par dana pred Božić... Getro prepun....
    Svi stojimo u redu za blagajnu...
    Iza nas neki mali švrlja okolo dok mama i tata stoje u redu...
    15-naestak minuta ga neuspješno dozivaju da se vrati u red i da stoji mirno...

Svi gledamo, okrećemo se i smijuljimo...
    I nakon 100 propalih pokušaja mama ga krene mamiti:
    Srce 'ajde dođi, daj da ti mama da pusu...

A mali na to:
    Neću, neću da me ljubiš?. Vidio sam te jučer kako tati ljubiš pišu!
    Cijeli Getro je ljubio pod od smijeha, a roditelji su ostavili kolica na mjestu i izišli van!

Dakle, treba paziti nakon što progovore

A da dam i svoj doprinos ovoj temi, kod nas je ovako nekako:

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ne skrivam se kad se presvlacim, mada bas gola ne setam kroz kucu. vise zbog susjeda (jer jos uvijek nemam zavjese na prozorima) kad se tusiram isto mi nije bed, al kad obavljam nuzdu ne volim da mi itko ulazi i nesto cavrlja sa mnom (ni mm). moze uci, ako mora hitno nesto uzeti iz banje, al da sad drzim otvorena vrata, da smo u tolikoj ljubavi pa da me prati i na wc i te fore - ne, hvala.
    ...a trenutačna fantazija je seks na bračnom krevetu jer smo to sve preselili na kauč u dnevni boravak.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Ne mogu odoljeti, moram ovo c/p:
    [i]Mjesto radnje: Getro - Osijek...
    Oooodlično!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Ne skrivamo se ali ni ne prešetavamo goli po stanu. U WC-u se nikada ne zaključavamo pa nam često uđe dok obavljamo nuždu ili se tuširamo. Uopće na to ne obraćamo pažnju, ni mi ni on.
    ovako nekako je i kod nas otprilike. s tim da mi ne da ne zaključavamo vrata nego ih ni ne zatvaramo za sobom. osim ak je ne vičem: zatvarajte, zima mi je!
    i da zna se desit kak je netko napisao, lut mislim, da mi sjedi na krilu dok obavljam nuždu.
    al meni je to sve normalno. odrasla sam sa 2 sestre i mamom i jednom kupaonicom pa i nije bilo prostora (a i vremena) za zaključavanjem.redovno smo sve zajedno bile u kupaonici. al iz ovog je tata ipak bio izuzet.

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa sad ti budi AP roditelj i spavaj s djetetom u krevetu do 10 godina

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni Neva sjedi u krilu dok obavljam VEEEELIKU NUŽDU i to najčešće tako što cica .

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Hana_Sara prvotno napisa
    kakve sad veze ima ovaj komentar sa cijelom pričom :?

a ak aludiraš na seks - postoji još mnogo mnogo mjesta van spavaće sobe gdje se može "maziti" ak djete spava s roditeljima u krevetu.
    daj malo mašti na volju

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Ne skrivamo se ali ni ne prešetavamo goli po stanu. U WC-u se nikada ne zaključavamo pa nam često uđe dok obavljamo nuždu ili se tuširamo. Uopće na to ne obraćamo pažnju, ni mi ni on.
    Ako mi u nekom trenutku baš zatreba intima zamolim ga da izađe, a isto tako poštujem i kada on mene zamoli da se maknem.
    potpisujem.

gabi svima ulazi u kupaonu,dok L. i D. poštuju tuđu intimu i neće ući dok ne pitaju da li je slobodno.jednako tako se i mi odnosimo prema njima.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa

a ak aludiraš na seks - postoji još mnogo mnogo mjesta van spavaće sobe gdje se može "maziti" ak djete spava s roditeljima u krevetu.
    daj malo mašti na volju
    baš.

krevet koristimo samo kad djeca nisu u blizini

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa

...a trenutačna fantazija je seks na bračnom krevetu jer smo to sve preselili na kauč u dnevni boravak.
    Kod nas isto ovako.

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa

daj malo mašti na volju
    i dalje tvrdim da je za seksualni život muža i žene te mentalno zdravlje djeteta izuzetno važno da u određenoj dobi ima, ako ne svoju sobu, onda bar svoj krevetić

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i dalje tvrdim da je za seksualni život muža i žene te mentalno zdravlje djeteta izuzetno važno da u određenoj dobi ima, ako ne svoju sobu, onda bar svoj krevetić
    slažem se
    ispod tri godine mi nikako nije ta određena dob

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nama nije ni poslije tri.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ma nama nije ni poslije tri.
    ma ni nama vjerojatno, ali ajde... >To ti je kao i s dojenjem, pomiču se granice u hodu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U wc idem isključivo SAMA,vrata se uvijek zaključavaju,imati nekoga unutra dok obavljam nešto mi je nezamislivo.Pred sinom mogu pokazati samo cice zbog dojenja a pred kćeri se presvučem skroz iako to ne volim ali neću sad tjerati je od sebe kad me ionako vidila golu puno puta. A i nek dijete vidi kako će joj pojedini dijelovi tijela izgledati za nekoliko godina.Sin ima već 6 godina i spolovila već odavno gleda na drugačiji način.

A ovo za getro mi je ,mora da se mama osjećala ugodno

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    slažem se
    ispod tri godine mi nikako nije ta određena dob
    znam neke AP roditelje koji su tu granicu pomakli do 8 godina :/ .... koliko god je istina da se uz malo mašte može svugdje o obaviti, 8 godina takvog skrivanja po kući (a sve samo tokom dana, naravno) i 0 privatnosti po noći ne može dobro činiti bračnom paru

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam zašto se neki forumaši logiraju isključivo da bi drugima solili pamet... neš ti motivacije...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam neke AP roditelje koji su tu granicu pomakli do 8 godina .... koliko god je istina da se uz malo mašte može svugdje o obaviti, 8 godina takvog skrivanja po kući (a sve samo tokom dana, naravno) i 0 privatnosti po noći ne može dobro činiti bračnom paru
    To su ti se oni pozalili? Da medju njima nema privatnosti i intime? I pouzdano znas da je samo u toku dana? Mozda ljudi preferiraju seks pri danjem svjetlu? Ili znas pouzdano da bi se rado seksali po noci, ali ih je strah to raditi po noci van spavace sobe pa su onda kompletno odustali od nocnog seksa i sad pate?

Molim te, iznesi svoje misljenje/iskustvo/bojazan, ali nemoj propovijedati i osudjivati druge i generalizirati na temelju tri poluiskustva.

I da ne mislis da ti se javljam samo onda kad imam primjedbe , s ovim se jako slazem:
    i dalje tvrdim da je za seksualni život muža i žene te mentalno zdravlje djeteta izuzetno važno da u određenoj dobi ima, ako ne svoju sobu

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    I sad mene živo zanma ima li tj može li na ovako malo dijete prizor roditelja koji se seksaju (ako se slučajno probudi) ostaviti neke loše posljedice?
    Psiholozi kažu da može i da dijete nikako ne bi smjelo vidjeti roditelje u seksualnom odnosu. Smatraju da to može ostaviti loše posljedice za kasniji seksualni razvoj djeteta i njegov seksualni život kao odrasle osobe. Ta tzv. "primarna slika" izaziva i gađenje prema roditeljima, osobito prema majci. To sam pročitala u čitavom nizu knjiga o dječjoj psihologiji i više puta sam čula G. Buljan Flander govoriti o tome.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nisam citala knjige o toj temi, ali meni to bas ne izgleda logicno. mozda ja samo drugacije/pogresno sve to dozivljavam? :/

ne vidim zasto bi djetetu moralo biti traumaticno vidjeti roditelje kako vode ljubav? smatram da je veci dio djetetovog dozivljaja onog sto je vidjelo u nacinu na koji mu se ranije prica o tome i u nacinu na koji mu se objasnjava sam cin kad ga, slucajno, vidi...

mi se pred djecom ne skrivamo, ponekad se zajedno kupamo (mm je puno slobodniji, ja imam vlastitih "issues" sa svojim tijelom), cesto se pred njima presvlacimo (tj. oni dodju tamo gdje se presvlacimo pa prisustvuju cinu - nitko ih ne ganja da gledaju niti im se skrivamo)... ulaze u kupatilo u svako doba (ne moze se iznutra zakljucati)... kako rastu tako i oni dobiju svoju dozu privatnosti (ida, 7.g., obavlja nuzdu i osobnu higijenu sama, noa, 4.5g, za sada samo nuzdu, ponekad pranje guze na bideu odradi sam...), te je pocinju primjenjivati i na nama... ida vise ne upada u kupatilo bez pitanja, a i moze se strpiti dok obavimo sto treba... leo, sa svoje dvije godine, bas i ne...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidjeti roditelje kako vode ljubav može izazvati gađenje AKO RODITELJI SAMI doživljavaju vođenje ljubavi nečim gadnim. Mislim da je presudno kako djeci objasniti što su vidjeli, kad do toga dođe. Jedno 'marš, sram te bilo' će sigurno izazvati traumu. Jedno 'znaš, ono što si vidio/vidjela je način kako mama i tata... Ne treba ti biti neugodno... ' je ipak nešto drugo.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja, kad bi se dogodilo da nas netko od djece "ulovi" in flagranti, ne bi nikad spominjala mogucu neugodu.

nikad ne bih rekla - ne trebas se osjecati neugodno.

po meni, samo spominjanje neugode, straha, neprilicnosti - aludira na to da bi se tako moglo osjecati... nemam potrebu djetetu "uvaljivat" osjecaje za koje cu mu kasnije objasnjavat - ne trebas se tako osjecati...

vodjenje ljubavi je cin povjerenja, ljubavi, povezanosti, radosti, uzivanja. zelim da ga prvenstveno tako dozive, prvo kroz pricu o njemu, kasnije, kako odrastaju, susretom s njim...

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    To su ti se oni pozalili? Da medju njima nema privatnosti i intime? I pouzdano znas da je samo u toku dana? Mozda ljudi preferiraju seks pri danjem svjetlu? Ili znas pouzdano da bi se rado seksali po noci, ali ih je strah to raditi po noci van spavace sobe pa su onda kompletno odustali od nocnog seksa i sad pate?

Molim te, iznesi svoje misljenje/iskustvo/bojazan, ali nemoj propovijedati i osudjivati druge i generalizirati na temelju tri poluiskustva.
    tri poluiskustva? sad ti osudujes i generaliziras. ono sto sam rekla rekla sam nakon godina bliskosti sa jednim AP parom (to su mi kumovi) i baš jer se u mnogo čemu ne slažemo kod odgoja mi je jako zanimljivo slušati što im ide super a što doslovce forsiraju makar mi se i sami žale da im u praksi ne funkcionira nikako. pate zato jer su se odrekli noćnog seksa (mala spava s njima u krevetu već godinama), a po danu se skrivaju od oboje svoje djece, ali im nikako ne polazi za rukom obaviti to bez stresa da će im jedno od njih upasti. noć je veliki prijatelj parova sa djecom, kad se to oduzme, čast iznimkama, ali problemi nisu rijetkost. da ne spominjem što jedna školska curica sve može sučajno osjetiti/napipati u krevetu sa tatom... uh....

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod presvlačenja se ne skrivamo, ali se i ne "golahamo" iliti "golišimo". Kupatilo je intima, dakle 5 min dok se posao završi, nema virenja. Ni E. ne insistira da ulazi.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pate zato jer su se odrekli noćnog seksa (mala spava s njima u krevetu već godinama), a po danu se skrivaju od oboje svoje djece, ali im nikako ne polazi za rukom obaviti to bez stresa da će im jedno od njih upasti. noć je veliki prijatelj parova sa djecom, kad se to oduzme, čast iznimkama, ali problemi nisu rijetkost. da ne spominjem što jedna školska curica sve može sučajno osjetiti/napipati u krevetu sa tatom... uh....

sad meni ovo nije jasno??

spavaca soba. tj. bracni krevet je jedini prostor koji im je na raspolaganju??

nemaju dnevni boravak? kupatilo? kuhinju? hodnik?

nas petero zivi u 54 kvadrata. dvije spavace (jedna djecja i jedna za mm-a i mene i trenutno najmladje dijete ), dnevni boravak povezan s kuhinjom, kupatilo i dva minijaturna hodnika (samo poveznice pred prostorijama, nisu odvojeni prostori). i spavamo posvuda. cesto djeca spavaju svaki u jednom prostoru - najstarija u dj. sobi, srednji na kaucu, najmladji u nasem krevetu - pa nam seksa ne fali

ja bih na osnovu ove tvoje sture price o tvojim kumovima zakljucila - ili su totalno neinventivni ili pretjeruju ili nesto drugo s njima ne stima kad ne mogu ostvariti seksualni dio veze i nalaze ovako banalan razlog

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

[
    [/quote]
    ili ti "Ne daj tajo ne daj, ugrišćete" - scena kod mojih poznanika
    praćena prepričavanjem svima koji su htjeli slušati
    Mi se niti sklanjamo niti paradiramo, ako mi baš nešto treba iz sobe prošetam se gola i uzmem, MM isto tako. Ista stvar ako mi treba nešto iz kupatila.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne vidim zasto bi djetetu moralo biti traumaticno vidjeti roditelje kako vode ljubav?
    pretpostavljam prvo da djeca svoje roditelje dozivljavaju kao aseksualna bica (osim ljubljenja i inace nekih dodira u toku dana), barem sam ja tako dozivljavala svoje. a sad da u po noci k'o cetvorogodisnje dijete vidim oznojene roditelje kako stenju u raznoraznim pozama, raznoraznog intenziteta - ne znam kako vam nije jasno da to nije bas za djecje oci :?

pa osim seksa, ja se recimo pozelim da ponekad zaspim u zagrljaju svog supruga. da ne velim da se ne mogu uopce dobro naspavati kad je ona izmedju nas (al to je druga tema). stoga mi ju svaku noc prebacujemo u njen krevetac. nekad sa vise nekad sa manje uspjeha. ionako nam se pred jutro opet vrati.

ja bih na osnovu ove tvoje sture price o tvojim kumovima zakljucila - ili su totalno neinventivni ili pretjeruju ili nesto drugo s njima ne stima kad ne mogu ostvariti seksualni dio veze i nalaze ovako banalan razlog
    mozda je umjerenost, kao u svemu, tako i u ovome, kljuc svega. ne treba ici u ekstrem, ekstrema radi.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam nikad rekla da jest za djecje oci vidjet roditelje dok vode ljubav, samo kazem da to ne mora nuzno znaciti traumu...

ako to cetverogodisnje dijete koje ce roditeljima "uletit" u sred posla, imalo ikakav raniji input o seksualnosti (prilagodjeno dobi, naravno), ne vidim zasto bi apriori moralo pomisliti - ah, ovo nesto ne valja!

zar ne bi moglo pomisliti: gle, sto to zanimljivoga rade moji roditelji?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa ne mora uopce vagati jel valja il ne valja, nego ne vjerujem da ce se ono UGODNO osjecati ako ih gleda, pa koliko god mu bilo na prvi pogled zanimljivo.

no, jedno je ako dijete uleti u sobu, pa vidi jednu pozu, a drugo je ako kriomice duze gleda roditelje. i jedno je pricati djeci da "mama i tata se vole" il "vode ljubav", a drugo je da dijete (uleti i) vidi pozu 69. da budem direktna

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naravno, nista nije crno-bijelo, pa tako ni ovo...

ja samo hocu reci da ne vidim zasto bi bas svako ulijetanje i svako vidjenje onoga-sto-ne-bi-trebalo moralo zavrsiti traumom

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne bih... a kako ce biti, vidjet cemo

bubimirko

Početno

no, jedno je ako dijete uleti u sobu, pa vidi jednu pozu, a drugo je ako kriomice duze gleda roditelje. i jedno je pricati djeci da "mama i tata se vole" il "vode ljubav", a drugo je da dijete (uleti i) vidi pozu 69. da budem direktna
    to bi bilo zanimljivo za objasniti

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ja nisam citala knjige o toj temi, ali meni to bas ne izgleda logicno. mozda ja samo drugacije/pogresno sve to dozivljavam? :/

ne vidim zasto bi djetetu moralo biti traumaticno vidjeti roditelje kako vode ljubav? smatram da je veci dio djetetovog dozivljaja onog sto je vidjelo u nacinu na koji mu se ranije prica o tome i u nacinu na koji mu se objasnjava sam cin kad ga, slucajno, vidi...
    ako to nije traumatično nego na taj način objašnjavate kako se mama i tata vole, poštuju i sl. zašto onda prije vođenja ljubavi ne pozovete djecu na gledanje "dođi sine/kćeri vidjeti sada kako tata voli mamu" :? nego se i dalje svi skrivamo ili u krajnju ruku se odlučujemo na seks tek kad djeca zaspu i to po mogućnosti u drugoj prostoriji ako nam to dopušta veličina stana???!!!!!!

i još da vas čujem: koliko vas je vidjelo vaše roditelje u seksu i ISKRENO kako ste se odmah nakon toga osjećali: posramljeno i pomalo preplašeno i sa svojevrsnim gađenjem ili ste u tom trenutku promislili- super, sad se i meni otvorio apetit za seksom???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja u potpunosti potpisujem litalu .

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M&T, mozes me slobodno cuti - nisam nikad uletila svojim roditeljima, a da jesam - ne znam sto bi mi bilo :/ s jedne strane oni nikad nisu sa mnom razgovarali o intimi, ni kad sam bila mala, ni kad sam odrasla...

a sto se tice ovog drugog - nisam nigdje rekla da je ni u kojoj mjeri pozeljno da djeca vide sve. zato ne vidim poantu ovog:

zašto onda prije vođenja ljubavi ne pozovete djecu na gledanje "dođi sine/kćeri vidjeti sada kako tata voli mamu" nego se i dalje svi skrivamo ili u krajnju ruku se odlučujemo na seks tek kad djeca zaspu i to po mogućnosti u drugoj prostoriji ako nam to dopušta veličina stana???!!!!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I još da dodam da se mojoj sestri dečkić probudio u svom krevetiću taman usred najveselijeg dijela seksa i veselio se kako poplun skače. Dijete je imalo kakvih godinu dana, stan je jednosoban, malen.

I što sad?

Ja ne volim taj filozofski koncept 'bračne ložnice' koju je mojem prijatelju lijepo objasnio djed - 'djeca se rade u mraku'. To mi je ružno, natrpava osjećaj krivnje, ...

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sad meni ovo nije jasno??

nemaju dnevni boravak? kupatilo? kuhinju? hodnik?

nas petero zivi u 54 kvadrata. dvije spavace (jedna djecja i jedna za mm-a i mene i trenutno najmladje dijete ), dnevni boravak povezan s kuhinjom, kupatilo i dva minijaturna hodnika (samo poveznice pred prostorijama, nisu odvojeni prostori). i spavamo posvuda. cesto djeca spavaju svaki u jednom prostoru - najstarija u dj. sobi, srednji na kaucu, najmladji u nasem krevetu - pa nam seksa ne fali

i onda ja osuđujem??? osudila si ljude na temelju jednog posta koji sam napisala i kao ti znaš u čemu je njihov problem. a oni su SAMI identificirali da ima veze s tim što im je mala predugo u krevetu. definitivno nisu neinventivni, ali nakon godina izmišljanja "di će ovaj put šmugnuti" (riječi moje frendice) čini mi se da su se dosta napatili zbog banalnog razloga. puno zdravija verzija: dijete od 8 godina u svoju sobu, a oni fino hop u krevet i zatvoriti vrata pa prije spavanja maženje,a u noći, ako su odmorni i ono drugo . i izgleda da konačno i sami naginju tome :D

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj hana_sara, gdje sam ih osudila?

ti si napisala da su se odrekli nocnog seksa. ja ne znam sve detalje, i za mene ta konstatacija znaci - ne seksaju se nikad nocu.

onda dodjes, napadnes mene da sam ih osudila - iako sam i sama napisala da zakljucujem na osnovu tvog sturog posta - i dodas da su "godinama izmisljali kamo ce ovaj put smugnut"...

drugi put napisi sve, ako vec zelis parirati u raspravi i argumentirati svoj stav.

ja nemam hard-feelings ni prema tebi, ni prema tvojim kumovima, meni je samo krivo kad mi se uvaljuju rijeci koje nisam ni pomislila, kamoli napisala...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tri poluiskustva? sad ti osudujes i generaliziras.
    A gle, ne znam u cemu iscitavas osudu. Generalizaciju mozda, jer sam krivo napisala, mislila sam napisati "tri poluiskustva".

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

znam neke AP roditelje koji su tu granicu pomakli do 8 godina :/ .... koliko god je istina da se uz malo mašte može svugdje o obaviti, 8 godina takvog skrivanja po kući (a sve samo tokom dana, naravno) i 0 privatnosti po noći ne može dobro činiti bračnom paru
    Pa tko im kriv što ne znaju urediti svoj život?
    To ne znači da je po defaultu loše ako dijete spava sa roditeljima koliko god godina imalo....

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

joj hana_sara, gdje sam ih osudila?

ti si napisala da su se odrekli nocnog seksa. ja ne znam sve detalje, i za mene ta konstatacija znaci - ne seksaju se nikad nocu.

onda dodjes, napadnes mene da sam ih osudila - iako sam i sama napisala da zakljucujem na osnovu tvog sturog posta - i dodas da su "godinama izmisljali kamo ce ovaj put smugnut"...

drugi put napisi sve, ako vec zelis parirati u raspravi i argumentirati svoj stav.

ja nemam hard-feelings ni prema tebi, ni prema tvojim kumovima, meni je samo krivo kad mi se uvaljuju rijeci koje nisam ni pomislila, kamoli napisala...
    ti si mene prva quotala i iz mog posta izvukla zaključke kojih nije originalno bilo. dakle sve što sam htjela reći je da smatram da je spavanje s roditeljima u krevetu neprimjereno kad dijete poraste. složila bi se sa Sun da je do tri godine ok dob, a iznad toga... na štetu obje strane. ali to je moje osobno mišljenje

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, hana_sara, u pravu si

jel ti sad lakse?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa ne mora uopce vagati jel valja il ne valja, nego ne vjerujem da ce se ono UGODNO osjecati ako ih gleda, pa koliko god mu bilo na prvi pogled zanimljivo.

desetogodisnja kcerka od mojih prijatelja je u noci uletjela kod mame i tate u sobu i kada ih je nasal u KHM pozi, tata je skocio ko oprzen i rekao "nije nista, to tata samo mamu masira"

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ok, hana_sara, u pravu si

jel ti sad lakse?
    drago mi je da si si to skinula sa duše

ak je tebi lakše i meni je

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam roditelje nekoliko puta cula (kod bake smo vikendom silom prilika dijelili sobu) - i to mi je bilo uzasno. Nisam razumjela sto to rade, zasto, bojala sam se slijedece noci, silila se zaspati, ma uhhhhh. Dozivljavala sam ih aseksualno i tako mi se to svidjalo - tek u nekim kasnijim godinama pocela sam stvarno shvacati sto je to seks i sto oni prakticiraju.
    Tako da cu svoju djecu nastojati postediti tog iskustva. Ljubljenje, grljenje da, ali nista vise od toga.
    A na temu goli pred djecom, da, ali do neke dobi, poslije toga sam stava da intimni dijelovi tijela trebaju takvima i ostati.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na temu goli pred djecom da ili ne- ja se ne skrivam, ni mm.
    ujutro se svi nagruvamo u kupaonicu, presvlacimo, oblacimo, nikom nije neugodno.
    L. zeli biti sama kad kaka i onda zatvori vrata, obavi sto ima i izadje van; ja isto tako (nemrem kakat u drustvu, piskit mogu ). nitko nam ne ulazi u zahod u to vrijeme (R. je dok je bila manja, al sad polako kuzi i sve manje upada kad joj se veli 'xy kaka, nemoj ulazit')

R. spava s nama, L. u svojoj sobi najcesce.
    ne radimo nista, jel'te, dok je dijete/djeca u sobi (meni to ne dolazi u obzir,a ni mm-u), sva sreca- imamo dovoljno veliki stan.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da i ja opisem jednu smijesnu situaciju. Cekaonica kod pedijatra. Mama s deckicem, malom bebom za cijepljenje. Skida ga do gola. U cekaonici i curica od cca. 4g. S tatom. Gleda kako mama skida bebaca. Dolazi do tate i kaze: tata, ova beba je decko. Tata: da, da, decko je. Curica: tata, znam da je decko jer i njemu visi pisa kao i tebi. Naravno, svi smo se nasmijali.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    desetogodisnja kcerka od mojih prijatelja je u noci uletjela kod mame i tate u sobu i kada ih je nasal u KHM pozi, tata je skocio ko oprzen i rekao "nije nista, to tata samo mamu masira"
    A kakva je to poza?
    Il sam bedasta ili nemrem skužiti.
    KHM

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mogu samo iz vlastitog iskustva, dijete još nisam rodila.
    Moji starci su se preda mnom presvlačili bez beda, i to nije na mene ostavilo poslijedice u smislu mog seksualnog života, ali jest da sam već u dosta ranoj dobi - recimo oko 3-4 god - primjećivala više nego što sam pokazivala. Od neke dobi mi takvi prizori nisu bili ugodni, ali sam se pravila da mi je sve normalno. Pri seksu ih srećom nisam zatekla... Ipak sve u svemu nemam traume.
    Mislim da je to možda ok do neke 3 god, poslije baš ne bih izlagala intimne dijelove. I počela sam se polako pitati što će sad biti od mog seksualnog života... valjda ćemo to nekako riješiti u hodu.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dijete je imalo kakvih godinu dana...
    I što sad?
    javi se ponovo s iskustvom kad mali bude imao 6-7 godina i vidi istu tj. slicnu scenu tvoje sestre i njenog partnera.

ja samo hocu reci da ne vidim zasto bi bas svako ulijetanje i svako vidjenje onoga-sto-ne-bi-trebalo moralo zavrsiti traumom
    tako ni ja ne mislim da bi svatko odvajanje djeteta iz roditeljskog kreveta moralo zavrsiti sa traumom. jednostavno, nastojim i sebe ii dijete ne dovoditi u situaciju da moram ista objasnjavati. cemu to ? :?

jer i njemu visi pisa kao i tebi.
    ovo me podsjeca na seinfelda... it's shrinking...

da ne spominjem što jedna školska curica sve može sučajno osjetiti/napipati u krevetu sa tatom
    posebice predjutro. mislim, nemojmo se praviti budale.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tema je goli pred djecom. O nerazumijevanju cosleepinga mozemo na nekom drugom topicu.

Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •