Citiraj Hana_Sara prvotno napisa
pate zato jer su se odrekli noćnog seksa (mala spava s njima u krevetu već godinama), a po danu se skrivaju od oboje svoje djece, ali im nikako ne polazi za rukom obaviti to bez stresa da će im jedno od njih upasti. noć je veliki prijatelj parova sa djecom, kad se to oduzme, čast iznimkama, ali problemi nisu rijetkost. da ne spominjem što jedna školska curica sve može sučajno osjetiti/napipati u krevetu sa tatom... uh....

sad meni ovo nije jasno??

spavaca soba. tj. bracni krevet je jedini prostor koji im je na raspolaganju??

nemaju dnevni boravak? kupatilo? kuhinju? hodnik?

nas petero zivi u 54 kvadrata. dvije spavace (jedna djecja i jedna za mm-a i mene i trenutno najmladje dijete ), dnevni boravak povezan s kuhinjom, kupatilo i dva minijaturna hodnika (samo poveznice pred prostorijama, nisu odvojeni prostori). i spavamo posvuda. cesto djeca spavaju svaki u jednom prostoru - najstarija u dj. sobi, srednji na kaucu, najmladji u nasem krevetu - pa nam seksa ne fali

ja bih na osnovu ove tvoje sture price o tvojim kumovima zakljucila - ili su totalno neinventivni ili pretjeruju ili nesto drugo s njima ne stima kad ne mogu ostvariti seksualni dio veze i nalaze ovako banalan razlog