Mi se ne skrivamo,imamo zdrav odnos prema tijelu i golotinji.
Kad sam u prilici,presvučem se u intimi,ne paradiram paradiranja radi,no bez problema presvučem majicu pred djetetom.
Na WC-u nemam nikakve intime,no kako će djeca rasti tu ćemo s vremenom postaviti određene granice.
Jedino što nikako ,stvarno nikako,ne činim pred djetetom jest mijenjanje uloška.To uvijek sakrijem,ne mislim još četverogodišnjaku koji krv povezuje s ozljedom i boli objašnjavati što je to.

Za određene dijelove tijela koristimo nazive:pišo i pika.
Onda Josip tu i tamo postavi pitanje tipa"A zašto cure imaju piku?"ali sve to onako dječje znatiželjno bez da tome poklanja neku posebnu pažnju.
Mislim da imaju zdrav odnos prema ljudskom tijelu i golotinji.

Spavaju svaki u svom krevetiću s tim da obojica ujutro završe u našem da se malo pomazimo i izljubimo i tako započnemo dan.
I hvala Bogu,spavaju ko topovi.
3 godine kažete?Ja vas mogu demantirati što se toga tiče.
Jedna od mojih najupečatljivijih slika iz ranog djetinjstva je slika mojih roditelja kako se goli valjaju i prevrću po krevetu,a je sjedim na podu i promatram ih .Mlađa sam od tri godine jer mama nije još trudna sa mojom sestrom a još smo živjeli kod bake i dede,dakle imala sam definitivno manje od tri godine.
Iako je sve izgledalo prilično nevino,bili su mladi i lijepi(ona 20 on 24 god)i puno ljubavi ja sam se cijeli život te slike prisjećala sa nekakvim sramom i nelagodom.
Sad naravno to tako ne doživljavam no voljela bih da to kao dijete nisam vidjela.
Tako da svoju djecu mislim poštedjeti tog iskustva...već će se oni susresti s tim...