-
niti se skrivamo a niti baš trčkaramo po kući ko po nudističkoj plaži.
i sve mi se čini kako je došlo vrijeme da se i ovo malo golotinje sakrije i rjeđe viđa od strane moje kčeri.
ja ću se i dalje sasvim normalno presvlačit isprid nje, ali mm već triba više pazit. ustvari, one se nikad nije ni skinio gol ispred nje.
a zašto se triba pripazit? zato što je preznatiželjna, a smatram da je još premala kako bi joj neke stvari objasnila i mogu je samo zbunit ili šta je već ona par puta napravila - dovest sebe u neugodnu situaciju.
u wc bez nje otić nema šanse. ni kad se pokušam sakrit pa to izvest opet dođe za par minuta.
tako je i kad imam one dane u mjesecu. i šta ću sad - moram prominit uložak. i gleda ona, zaviruje, mama šta je to (ja kažem uložak), čemu služi (mami ide krv i moram to držat).....i tako se redaju pitanja, odgovori i sve 5.
prođe par dana, mi kod mog svekra, a ona odjednom: mama daj mi svoj uložak? kakav božji uložak čeri? onaj šta ti staviš na kokinetu kad ti ide krv.
- ja crvenim ko paprika, trudim se odma okrenit priču, ali je moja L. ko sivonja kad zapne za nešto pa nastavlja priču o ulošku i kokineti i krvi :shock: . a svekar je hitno morao nešto obaviti van kuće, vidno crven u licu.
- neku večer mm vrti tv programe i naleti na sex inspektore. i sad njega to ludo zanima i gleda. ja malu oblačim za spavat. i sad dok je mm gleda tv ona nije mogla vidit šta je na tv jer joj je on smetao pogledu. izađe mm iz sobe, ona bulji u tv. ja uopće ne obraćam pažnju šta gleda jer sam mislila da je on pribacio program. kad odjednom L. mene pita:
- mama zašto je onaj barba stavio teti pišu u usta :shock: :shock:
odma mi je pelena ispala iz ruke od muke. skočim priko kreveta po daljinski i pribacim program, ali je šteta već bila učinjena jer se isto pitanje postavilo još 10 puta tu večer.
i šta joj tad objasnit, ditetu od dvi god i 7 miseci?
ne virujem da bi drugačije reagirala da je navikla na tatinu golotinju.
zato mislim da je ona već dosegla granicu kad naša intima mora ostat i bit naša i da će ona ipak imat kad učit i proučavat golotinju.
a ne da me ko večeras (opet kod svekra) pita dok sam joj minjala pelenu:
- mama, jesi mi oprala kokinetu?
- jesam
- jesi li sebi oprala kokinetu?
- nisam sad, kad dođemo kući onda ću
- a zašto ćeš je onda oprat?
- pa treba se bit čist i uredan
- ajde mama skini gaće da vidim je li ti šporka kokineta. ako je evo ti maramice pa je operi :shock: :shock:
opet je svekar izašao iz kuće
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma